Frp ve Kızlar

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

bilgelikle zeka farklı seylerdir
zeki olmadanda sonuna kdar hayl gücü kullanılablir... tarihtede en parlak fikirler hep delilerden cıkmıstır saten...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

mightywolf
sen nasil bole bi soru sorabiliyosun,kizlar olsun mu olmasinmi, ve bide bunu insanlarin oylamasina sunabiliyosun, kendi oyununa istedigini alip cikarirsin, ama bole bisiyi kimseye sirf bole bisi ortaya atmak icin soramassin, sacmaligin alasini sormussun, frp da bile olsa, ne kadinsiz dunya olur ne erkeksiz dunya olur.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Frp ve kızları iki ayrı kavram olarak düşündüğüm zamanları frp konusunda toy olduğum zamanlar olarak nitelendiriyorum.

Arkadaşın önceden bahsettiği kıza yavşayan dmlere toy dm, onlarla rp yapamayana da toy oyuncu denir.

Frp de deneyim olayı ise yılla değil zihniyetle kazanılır. Umarım aksini düşünenler iyi oyuncu ve dm lerle oynar, frp de kız ya da erkek olmanın bir değişken olmadığını anlama fırsatı bulursunuz :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Sanirim basligin asil acilmasinin nedeni frp nin savas dovus gibi meselelere dayandigina olan inanc. Genel olarak rol yapmayi dusunursek kizlari bu konuda daha yetenekli buluyorum. Ismini bildigim unlu kadin tiyatrocu sayisi unlu erkek tiyatrocudan daha fayla mesela..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

frpclub da bulunduğum süre boyunca hatunlarla frp oynadım bol bol
ve nedense çoğunluğu sürekli elf oluyor sanırım hatunlara elf çekici gelse gerek
ve bir keresinde bir hatun un DM ile yaptığı şu dialoga tanık olmuştum çok gülmüştüm

K:şu frplerde aşk olsa hani oynarken oyuncular birbirine aşık olsalar
DM:evet güzel olurdu
K:evlenseler falan böle aşık olsalar yaa ne kadar romantik olurdu di mi
DM:düşünürüz..
K:evet evet evet

o sırada ben : "çocuklarıda olsun mu peki ?"
K:olabilir yani hayali tabi
Ben: HÃ?!!! :shock:
emerus "druid of elderlights"
was here...
Phoibos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phoibos »

Bence aşktır, kız tavlamadır, evlenmedir, romantizmdir, çoluk çocuktur FRP ye zaten dahildir. Sonuçta FRP dev bir dünyada tiyatro oynamak değil mi? Gerçek yaşamın bir yansıması. Bu tür duyguları oyunda engellemek olmaz. Player ın biri tuturursa ben bu npc ye aşık oldum diye ben evlendiririm bile. Sırf romantik olur diye FRP ye uymayacak diye bir kural yok bence. Nasıl bütün duygularımızı yansıtıyorsak, bunları niye dışlayalım. Ben oyunlarımda playerların en abuk subuk işleri yapmasına izin veririrm. Adam desin ben savaşçı olmicam çitfçi olacam ekin ekcem tamam derim. Bi başkası ben şu kızı yatağa atcam derse attırırım bir charisma check. FRP de sınır yoktur bence. Tabii bu benim kendi düşüncelerim. Katılmayabilirsiniz.

(Not : Bu arada erkeğim haaaa :D :schemes: )
gunungahem
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by gunungahem »

bence kizlar frp oynar oynamalida. hatta cok baba oynayan kisilerde taniyorum. buda demek oluyoki oynayabilir. onayamaz gibi bi gorusude kabul etmiyorum. bu konuda biraz katiyim ama ole.
DefenderOfCorpsE
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DefenderOfCorpsE »

kızları yeşil sahalarda da görmek isteriz :D şaka bi yana hatun arkadaşlar frp oyunlarında neden yer alamasın ???eskiden metal gruplarında bayan hiç bir üye yer almazken hatta onları dışlarlarken hatundan metalci olmaz denirken şimdi pek çok hatun vokaller göze çarpıyor+heavy metal dinleyen harbiden sağlam hatunlar da yok değil çevremde bunların hepsi de frp oynamaya müsait
kazo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kazo »

Ilginc bir benzetme ama olabilir tabi... Benim tanidigim FRP oynayan oldukca fazla kiz var... Sadece METU SffS yi dusunursem onlarca... Bir de diger cevrem var ki ben sayisini bilmiyorum... Olmali mi tartismasina gelirsek... Kesinlikle olmali derim... Erkeklerin bazen dusunemedigi noktalari oyuna tasimalari oyunudaki anlamlarini daha da guclendiriyor bence... Uzun zamandir her oturumumda partide kesin en az bir kiz oluyor... Keske herkesh yapsa...
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

kazo wrote:Ilginc bir benzetme ama olabilir tabi... Benim tanidigim FRP oynayan oldukca fazla kiz var... Sadece METU SffS yi dusunursem onlarca... Bir de diger cevrem var ki ben sayisini bilmiyorum... Olmali mi tartismasina gelirsek... Kesinlikle olmali derim... Erkeklerin bazen dusunemedigi noktalari oyuna tasimalari oyunudaki anlamlarini daha da guclendiriyor bence... Uzun zamandir her oturumumda partide kesin en az bir kiz oluyor... Keske herkesh yapsa...
İnsan gelip bu her oyunda bir hatun için GM'ine teşekkür eder di mi? Bi kofret ısmarlar filan :P
Yok benim bi alakam yok aslında, bence kız oyuncular için Umbra'ya teşekkür etmek lazım :D

Ben erkeklerden yirmi kat daha iyi rp yapabilen kızlar gördüm (Gunungahem ve Kazo'nun bahsettiği arkadaşlar), o yüzden bırakın "kızlar frp oynasın" demeyi "Girl power" ya da "girls rullaz" bile diyebilirim :P
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

yeminer wrote:Frp ve kızları iki ayrı kavram olarak düşündüğüm zamanları frp konusunda toy olduğum zamanlar olarak nitelendiriyorum.

Arkadaşın önceden bahsettiği kıza yavşayan dmlere toy dm, onlarla rp yapamayana da toy oyuncu denir.

Frp de deneyim olayı ise yılla değil zihniyetle kazanılır. Umarım aksini düşünenler iyi oyuncu ve dm lerle oynar, frp de kız ya da erkek olmanın bir değişken olmadığını anlama fırsatı bulursunuz :)
Hilmiye Katılıyor ek olarakda 5 Forumluk Profesyonel RP sitesi admini ve sahibi olupda Bayan olduğumu ve Masaüstü RP oynadığımıda belirtmekden geri duramıyorum :)

Saygılarımla....
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kizlardan admin ya da dm olup olmayacagi ayri bir konu.. Eger frpde bir sorun yasarlarsa onu da dmle cok tartistiklari icin yasarlar. Benim belki sans eseri masa ustunde ayni oyunda oynadigim iki kiy da oyle idi. Sonucta en son sozu hep kizlar soyler. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

Ben severim.Oynamaktan çok okumasını severim.Bağımsız kendimi hayal ederim.(Lusid rüya,astral ile).Neyse..Kızlarda meraklı oynayabilir.Başarılı olabilirler.Ama daha çok edebiyatsal sanatsal olarak bu işe yanaşırlar.Karakterim elf değildir ayrıca.İnsan seçerim.Elfi uzun ömür olduğu için severdim.
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

oynayan kızlar var tabiiki ama biz magic kartlarını kullanıp kız tavlıyoduk bi aralar magic kafelerde çok komik oluyodu magiclerle el falına bakıyoduk kızın. Ama bu yöntemi uygulayan çok tip var zaten. Onun dışında ben hemen buliim sana frp oynayan kız, hiç sorun değil. :D
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

darkflarer wrote:oynayan kızlar var tabiiki ama biz magic kartlarını kullanıp kız tavlıyoduk bi aralar magic kafelerde çok komik oluyodu magiclerle el falına bakıyoduk kızın. Ama bu yöntemi uygulayan çok tip var zaten. Onun dışında ben hemen buliim sana frp oynayan kız, hiç sorun değil. :D
ehehe...
cok orjinal bi yöntem gbi... :D
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Post Reply