HEY İSTANBUL TAYFASI EH ARTIK BİR BULUşMA OLSUN ...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Helluin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Helluin »

ben de varım
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

arkadaşlar her kezi aramızda görmek istiyorum ama her keze göre bir buluşma günü belirlemek taktir edersinizki biraz güç bir iş o yüzden gelebilecek arkadaşları aramızda görmekten büyük onur duyarız ayrıca askere gidecek arkadaşlarımızada bir iyi yolculuklar buluşması olacağınıda unutmayalım lütfen gelenler yahut gelebilecekler her halükarda gelmeye çabalasın :wink: her kezi aramızda görürsem daha mutlu ve bahtiyar olacağım şimdi frp oyunu olan arkadaşlar önceden dm veya st bildirirseniz size bir ayrıcalık tanıyacaktır. Sınavı olan arkadaşlar daha önceden sınavınıza çalışın ve buluşma günü kendinize ve bize zaman ayırın :P en son alarak cumartesi çalışacak arkadaşlar iş bitimi bize katılın o gün akşama kadar taksimdeyiz umarım her kez bunu dikkate alır :D Teşekkürler
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

ayin kacinda ve nezaman oluyor bu bulusma.............11 martta turkiyedeyim gardaslarim.....hepinizi gorecem umarim...........

yaw bu arada anil ne yapiyor?adamin hic sesi solugu cikmiyo......NICKI DE henrich di bunun hatirlamayanlara hatirlatilir........kardesim bunu okuduysan......yaz bisey bea.........
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

benim bildiğim kadarıyla anıl ortalarda yok en son evinin taşındığını biliyorum msn hiç girmiyor fatih sende sonunda yuvaya dönüş yapıyorsun ha hadi hayırlısı ama buluşma 18 şubatta yani tam 10 gün var :D
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Sevgili kardeşim Fatih sen geldiğin zaman senin gelişine özel bir buluşma ayarlarız sen hiç merak etme sen geleceğin zamana yakın bize haber ver biz hazırlıklara başlayalım :D :wink: .

(bide bişey soracak kardeşim o avatarı çok mu aradın :D )
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Arkadaşlar, bu buluşmada FRPWorld 3. yaş organizasyonu ile ilgili planları da konuşuruz, ne dersiniz? Konuyla ilgilenenler BURAYA tıklayıp, oy versinler.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

hey millet şimdi yeni bir başlık açıyorum her kez oradan takip edebilir buluşmayı oki
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

yuvaya donus icin gec bile kaldik..........gorunuse gore bu bulusmayi kacircam.........10 marttan sora buir bulusma daha olmasi lazim.....

gercekten bu avatari cok aradim wenom..........hosuna gitti galiba :)
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Baron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron »

Beyler ben her zaman buluşmalara hazır olurum.Haber verin yeter
Sana Doğudan Gelip Kayıp Birşey Arayan Bir Yabancı Olduğumu SöylersemSana Batıdan Gelen Bir Yabancı Olduğumu Ve Aradığının Ben Olduğumu Söylerim
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Eylül'ün başında gelicem inşallah
And i still wonder if you ever wonder the same!...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Bu başlıktaki buluşma çoktan olup bitti ama yeni bir buluşma için başlık açabilir ya da bu bölümü takip edebilirsiniz. Sanırım en son pazar günü buluştuk, yaz olması sebebiyle buluşmak daha zor oluyor.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

herhangi bir buluşma söz knousu olduğunda dersanede öğlenci olmadığım sürece ben de gelirim
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

way bee askere gittim hatta 6 ay gecti hala buluşacak bizimkiler.. :D izne geldim ama askere ilgi yogun oluyo işte bi türlü giripte hadi buluşalım arkadaşlar diyemedim :) neyse artık 7 ay sonra bi zirve gerçekleştiririz herkes gelir.. hatta bi con falan düzenleriz artık tadından gecilmez.. şimdi diceksiniz ki" sen yoksun diye biz buluşmayalım mı?" öle bişi yok :) buluşun tabi arkadaşlar.. buluşun.. tabii şimdi bi buluşma başlığı açılsa ancak 7 sonra toplanılır millet.. o yüzden şimdiden açın başlığı :P :D şaka bi yana bu msj aracılığıyla tüm eski dostlarımı selamlıyorum.. bi buluşma olsa dahi şu sıralar ben gelemeyeceğim çünkü önümüzdeki ctesi günü antalyaya gidicem. sonra beni 7 aylık zorlu bi maraton daha bekliyor.. o da bitince hürüm.. :) ondan sonra istediğiniz kadar buluşuruzz.. hadi kalın saglıcakla..
Only God can Judge me!
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

ya millet buluşma demşken, bende magic oynıyabileceğin bir ekip arıyorum, gerçi her cuma gerekli şeylerde turvalar oluyormuş ama ondan önce bir ekiple toplanıp oynasak daha iyi.

var mı ilgilenen bu olayla?
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

trulias wrote:ya millet buluşma demşken, bende magic oynıyabileceğin bir ekip arıyorum, gerçi her cuma gerekli şeylerde turvalar oluyormuş ama ondan önce bir ekiple toplanıp oynasak daha iyi.

var mı ilgilenen bu olayla?
Olma mı :) . Biz arkadaşlar arasında ücretsiz ufak turnuvalar da yapıyoruz, böyle bişeyler yaparken bilgilendiririm seni.
Post Reply