Netten insanlarla tanışma üzerine...

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

bencede net arkadaşlıklarını nette bırakmak en ,y,s, küçük istisnalar dışında örn:forum :D
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Bundan bir sene kadar önce netten magic kartı satın alacaktım. İstediğim kartın sahibiyle pazarlığa giriştik. Herşey iyi güzelken buluşma yeri konusunda aramızda ufak bir sorun çıktı. Ufak tartışmaların ve soğuk mesajların ardından sonunda ortak bir yerde buluşmayı ayarladık. Buluşma yerine giderken "kartı alacağım, parayı vereceğim ve selam bile vermeden gideceğim" gibisinden planlar kuruyordum. En sonunda nette tartıştığım adamın magic camiasından pek sevdiğim biri olduğunu görünce önce ikimiz de ufak bir şok yaşadık, sonra da pek konuşmadan düşüncelere dalıp ayrıldık.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

seninki gerçekten büyük bi tesadüfmüş :)
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Hatta magicde ilk turnuva maçımı o adamla yapmıştım. O maçta da bana strateji üzerine çok güzel bir şey öğretmişti. Olmaz böyle bi olay :cry:
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

hala aranız bozuk galiba :(
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Onu bir daha görmedim. Ama karşılaşırsak ilk selamı ben vereceğim.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

bencede küslüğün gereği yok o kadar yardımınız dokunmuş birbirinize..yazıktır
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

kötü örnekleri boşver setsuna, iyi örneklerden yola çık :D bende internetten biriyle anlaşıp tanışmak veya birşey alıp satmak konusunda çok tereddütler yaşayan biriyim bu yüzden ince eliyip sık dokumakta fayda var. gerçi setsuna ile tanıştığım ve ticaret yaptığım için mutluyum. dikkatli davranılırsa internette basbaya bir iletişim aracı olabilir
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Teşekkür ederim trulias, seninle sorunsuz ve güzel bir takas yaptığım için ben de çok memnunum :)
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

internetten frp oynamak için birileriyle hiç buluşmadım ama şöyle komik kız arkadaş buluşmalarım var onlardan bahsedeyim

internette tanıştım icq dan kısa dedim sinemaya gidelim aslında pek de geleceğini ummamıştım espiri ile karışıktı benimki netten bir kızla buluşmak istemedim hiç

sonra nasıl oldysa kabul etti tamam dedi telini aldım aradım konuştuk ben çok güzelim hiç korkma dedi :D neyse görelim bakalım dedim

kadıköyde süreyyanın çalıştığı dönemlerde bir kız geldi yanıma uzun siyah saçlı seksi bişeydi böle bana baktıı ve gitti :D acaba o mu dedim şimdi kendi kendime yok ya o diildir sanırım bu kadar güzel olmaz netten tanıdığm biri dedim..

aradım aa dedi sen o çocukmuydun biraz büyük gösteriodun sesin daha çocuksuydu dedi ben de gelmedin diye ayrıldım ordan dedi...ben de onun o kız olup olmadığını sordum evet dedi :D

sonra bir daha görüşemedik sinema da yalan oldu kız da yalan oldu :P
demekki neymiş netten hatun düşürmek pek de matah bir şey diilmiş
o günden sonra netten birileriyle görüşmek pek istemedim :D
emerus "druid of elderlights"
was here...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

benim netten tanışıp da buluştuğum ilk kişiler kesinlikle diyar sakinleridir :) iyiki de tanışmışım diyorum......
Psychena
Süresiz Banlanmıştır

Post by Psychena »

hah benım bı cok ınsan var ultima online oynadıgım zamanlardan hatta daha dun 3 sene önce ultıma oynadıgım arkadasım vardı netten onunla bulustum yemek ısmarladı saolsun :D
sımdıde dısarı cıkmak ıcın plan yaparken netten tanıstıgım baska bı arkdasım aradı sanırım kadıkoye gıdıcem yada taksıme karar verp arıcak ve rockn cokeda netten tanıstıgım bı arkadasla gıdıcem :d:d:d

----------------------------------------

Ama gidipte bi kıza zaman harcıyamam sanırım cnku o kadar garıp bı devır kı kımseye guvenemıosun ..
ne kızlar var sırf cınsellıge yada paraya bglı olan o yuzden hıc bı kıza guvenmıorum

//Efla:Mesajlar birleştirildi
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Benim netten ilk tanıştığım diyar sakinleri değildi.Açıkçası biraz kırgınlık oldu,gelecek olan kişi tahmin ettiğim gibi bir kişi değilmiş.Ama diyar sakinler cidden harika kafa insanlar her türlü geyiğini yaparsın :) .Ama bu tür buluşmalar tekrarlanılırsa birbirimizi daha iyi tanıma fırsatımız olucaktır..
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Psychena
Süresiz Banlanmıştır

Post by Psychena »

tabi ..
tekrarlansın tekrarlansın..
ama vakıt problem oluo
bide öyle bişi ki şimdi dısarı cıktım bı arkadaşla bulustum ya o olmasa tek kaldıydım sıcakta :D
bi nargile keyfi yaptık :D
walla sizinlede karsılıklı tutturmek ısterım :P :evil:
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Benim de internetten ilk tanıştığım insanlar diyar sakinleriydi. Bundan yaklaşık...10 ay kadar önce. Güzel zamanlar geçirdim diyar sakinleriyle. Daha sonra da daha rahat oldum buluşma konusunda. Umarım bu rahatlığımdan dolayı ileride ağzım yanmaz. Babamsa bu olaylara çok karşı, gazetenin 3. sayfasında "İnternetten tanıştığı arkadaşı tarafından 8721364 parçaya ayrıldı." tarzı haberlerin etkisi olsa gerek.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Post Reply