The Temple Of Elemental Evil
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Sinir olmamali yoksa oyundan kopuyorsunuz.
Bkz. Neverwinter Nights...
Daha 3. chapter'ın sonunda level 20 paladin olmuştum. Eeeee dedim daha chapter 4 var ne yapacağım ben bari gidip oyunun sonuna hemen bitireyim dedim ne yapayım?
Bkz. Neverwinter Nights...
Daha 3. chapter'ın sonunda level 20 paladin olmuştum. Eeeee dedim daha chapter 4 var ne yapacağım ben bari gidip oyunun sonuna hemen bitireyim dedim ne yapayım?
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
abi dengeyi bulan oyun iyi oyundur
ne coraxın dediği gibi 5 dakkada 5 lvl atlansın, nede 2 haftada 1 levl atlanıcak xp kazanılsın
1-2 günlük oynanış sonucu lvl atlamak iyi olabilirdi mesela...
ne coraxın dediği gibi 5 dakkada 5 lvl atlansın, nede 2 haftada 1 levl atlanıcak xp kazanılsın
1-2 günlük oynanış sonucu lvl atlamak iyi olabilirdi mesela...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Hakkaten güzel oyunmuş...
İki günde level 8 oldum ama ve bütün questler bitti biraz üzüldüm bu kadar kısa ve basit olmasına. Iron man filan mı kassam dedim ama o da çekilmezki kardeşim...
Neyse bu arada level atlamak cok cok kolay bence... İlk 3 levelda dungeonlara pek bulaşmadan bütün questleri cozmeye calistim ki questler baya iyi exp veriyor. Sonra sirayla moathhouse'u temizleyip
savaşın olduğu yere gittim (Hill Giant zorladı ama barbarım Corax Tigerheart'ı güzeller güzeli büyücümle enlarge edip cüce clericmle koruma büyülerini basınca hill giant dayağı yiyip oturdu yerine ben daha level 3'ken
Sonra zaten ver elini Nulb, dungeonlar, Temple of EE vs. vs.
Gayet rahat gidiyorum...
Takılan varsa yardımcı olmaya çalışabilirim elimden geldiğince...
İki günde level 8 oldum ama ve bütün questler bitti biraz üzüldüm bu kadar kısa ve basit olmasına. Iron man filan mı kassam dedim ama o da çekilmezki kardeşim...
Neyse bu arada level atlamak cok cok kolay bence... İlk 3 levelda dungeonlara pek bulaşmadan bütün questleri cozmeye calistim ki questler baya iyi exp veriyor. Sonra sirayla moathhouse'u temizleyip
savaşın olduğu yere gittim (Hill Giant zorladı ama barbarım Corax Tigerheart'ı güzeller güzeli büyücümle enlarge edip cüce clericmle koruma büyülerini basınca hill giant dayağı yiyip oturdu yerine ben daha level 3'ken
Sonra zaten ver elini Nulb, dungeonlar, Temple of EE vs. vs.
Gayet rahat gidiyorum...
Takılan varsa yardımcı olmaya çalışabilirim elimden geldiğince...
A bu arada aklıma gelmişken barbarımın özelliklerini yazayım şuraya dedim 
Corax Tigerheart : Chaotic Good
Level 6 barbarian / Level 3 Fighter
HP: 143
AC:22
STR 20 + 6 (Gloves of giant strength +6)
DEX 16
CON 16 + 6 (Amulet of Health +6)
INT 13
WIS 15
CHA 15
Holy Keen Greatsword +2
Attack bonus +20
Egolardan: most weapon damage in single attack: 69 damage
Most kills: 251 kill
Most criticals: 46 critical
Fort: +15
Ref: +7
Will: +8
Paladinden bile daha korkunç bir savaşçı oldu elindeki Holy Greatswordla
Corax Tigerheart : Chaotic Good
Level 6 barbarian / Level 3 Fighter
HP: 143
AC:22
STR 20 + 6 (Gloves of giant strength +6)
DEX 16
CON 16 + 6 (Amulet of Health +6)
INT 13
WIS 15
CHA 15
Holy Keen Greatsword +2
Attack bonus +20
Egolardan: most weapon damage in single attack: 69 damage
Most kills: 251 kill
Most criticals: 46 critical
Fort: +15
Ref: +7
Will: +8
Paladinden bile daha korkunç bir savaşçı oldu elindeki Holy Greatswordla
Adamın bayağı bir güçlüymüş ama o hill gianta tek başınamı daldı?
Birde benim cddenmi bilmiyorum bazı buglar vardı mesela web attığımda combat bitene dek devam ediyordu ve HİLL GİANTLARI BİLE TUTUYORDU (HEHEHEHE) bi tuttumuda bırakmıyordu.
temple'ın içinde de birşey oldu ve clericlerim cure büyüsü yaptığında büyüleri bitmiyordu. Bu iki bug ile templedaki yaratıklar çok kolay geldi olmayınca ise çok zor geldi (Biraz hızlı ierledimde)
Birde benim cddenmi bilmiyorum bazı buglar vardı mesela web attığımda combat bitene dek devam ediyordu ve HİLL GİANTLARI BİLE TUTUYORDU (HEHEHEHE) bi tuttumuda bırakmıyordu.
temple'ın içinde de birşey oldu ve clericlerim cure büyüsü yaptığında büyüleri bitmiyordu. Bu iki bug ile templedaki yaratıklar çok kolay geldi olmayınca ise çok zor geldi (Biraz hızlı ierledimde)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
bence toee 3.5 ed kurallarını bilgisayara aktarma hususunda çok başarılı olmuş. Savaş(combat) mekanizmasından bahsediyorum. Ancak, olay kurgusu bence sıfır. Yani farklı başlangıçlar ve bitişler yapmak zor bişiy diil -ki Fallout'u bilenler ve bitirebilenler bunu bilir sene 1998 Fallout2- . Ama oyunda parti yönetmek tabi ki küseldir ve toee'nin en ii yönlerinden biridir. şu da var ki CRPG'ler hack'n'slash tir. Ã?yle de olucaktır(Fallout'u tenzih ederim). Bence bu oyun, 3.5 ed kurallarını uygulamalı olarak öğrenmek için süper bi tool ama o kadar. Role-plat için sizi masaüstüne veyahut Fallout'a davet ediyorum.
Bu arada, toee'de temple'a dobozdan dalmayıp, arka taraftaki ruined tower'dan girip gizli kapları bulduktan sonra, Redhand ve ismini bilmediğim bi büyücüyü haklayınca Orb of golden death'i buldum ve sondaki demonessle de savaşmadım (gemi alarak). bu sayede oyunu 5.lvl bi partiyle bitirdim. Nooldu anlamadım ama
Bu arada, toee'de temple'a dobozdan dalmayıp, arka taraftaki ruined tower'dan girip gizli kapları bulduktan sonra, Redhand ve ismini bilmediğim bi büyücüyü haklayınca Orb of golden death'i buldum ve sondaki demonessle de savaşmadım (gemi alarak). bu sayede oyunu 5.lvl bi partiyle bitirdim. Nooldu anlamadım ama
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Abi temple'dan Fire Plane'e gidince Baalor guardian çıkıyor ve dövmek için cidden kasmak lazım. Sırf charm ile %70 ihtimalle filan benim iron will'li paladinimi alabiliyor. AC'si 37, spellresistance'ı da 25'di galiba...
Bütün elementlere resistancelarını saymıyorum bile...
Bu arada Iuz mıdır nedir öyle bir Tanrı çıktı karşıma onu da tam öldürecekken St. Cuthbert geldi yok bu mortalları rahat bırak filan dedi. Ulan dedim Tanrı öldürmeyeyim diye senaryo kasmış adamlar yazık...
şu Colossal büyücü Lloth'la alakalı olan kadın vardı onu da öldürdüm en son üstelik 1. roundda HAHAHAHAAA
Bütün elementlere resistancelarını saymıyorum bile...
Bu arada Iuz mıdır nedir öyle bir Tanrı çıktı karşıma onu da tam öldürecekken St. Cuthbert geldi yok bu mortalları rahat bırak filan dedi. Ulan dedim Tanrı öldürmeyeyim diye senaryo kasmış adamlar yazık...
şu Colossal büyücü Lloth'la alakalı olan kadın vardı onu da öldürdüm en son üstelik 1. roundda HAHAHAHAAA
!!!
fire plane deki balor guardion sadece tek adamımla tek hamlede ölmüştür arkadaşlar:)
mountains of might