acemi frp oyuncusu arayan?:)
bende istanbul mecidiyeköyde oturuyorum bir oyun olduğunda her şekilde istanbulda olduğu sürece gelebilirm fakat bu sene yer alabileceğimi sanmıyorum...e artık seneye görüşmek üzere

There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Çok da yakınmışız ya, bak üzüldüm. Mecidiyeköy taraflarında oturan varsa, ya da buraya ulaşım mesafesi çok uzak olmayanlar varsa oyun oynamak çok rahat olurdu. Tüh, kaçırdık fırsatı.celeraen wrote:bende istanbul mecidiyeköyde oturuyorum bir oyun olduğunda her şekilde istanbulda olduğu sürece gelebilirm fakat bu sene yer alabileceğimi sanmıyorum...e artık seneye görüşmek üzere![]()
![]()
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
eeee seneye bol bol oynarız artık
tabi yeni bir oyuna başlama gibi bir şansıniz falan olursa ama yerlerin yakın olması gerçekten güzel paso oynama fırsatı doğuyo falan 
Ya uzak yerlerde olunca birisi gecikiyo, öbürü gelmiyo vs vs..
Ayrıca gecikme olayı çok iğrenç, o yüzden oyunlar bazen saatlerce gecikiyo ve frp neredeyse tüm günü yiyiyp bitiren bi aktivite oluyo. Oysa ben sadece 2-3 saat zaman ayırmak istiyorum haftada. O yüzden yakın olması çok avantajlı oluyo. Hatta aynı evde yaşadığın insanlarla falan oynayabilsen çok daha öuhteşem olur
Ayrıca gecikme olayı çok iğrenç, o yüzden oyunlar bazen saatlerce gecikiyo ve frp neredeyse tüm günü yiyiyp bitiren bi aktivite oluyo. Oysa ben sadece 2-3 saat zaman ayırmak istiyorum haftada. O yüzden yakın olması çok avantajlı oluyo. Hatta aynı evde yaşadığın insanlarla falan oynayabilsen çok daha öuhteşem olur
güç amacın, k
güç amacın, k
Darktimes avcılar tarafında baya frpworld kullanıcısı var. Hatt ben bile orada sayılabilirim
Oyun olur oralarda, bence biraz takip et buraları. En son bıraktığımız oyunu sanırım 6 ay 1 seneye yakın oynadık avcılar gurubuyla.
güç amacın, k
güç amacın, k
oo gerçekten çok güzelmiş uzun süreli ben hiç öyle zun süreli bir oyuna katılmadım çnkü sadece izmirde tatilde görüşebildiğim bir grubum wardı o yüzden hep en fazla 3 haftalık oyunlar oynadım...
uzun bir oyun nasıl olur çok merak ediyorum gerçekten
Birde şöyle bir durum var ki o da beni aralarına alacaklarının merakıdır bendeeki..Yane sonuçta Avcılarda oynatanlar olabilir ama benim Avcılarda sınırlı bir çevrem var..Ayrıca ben şöyle bana öğreticek birini istiyorum yane en azından oynatılan oyunda etrafımdakilerde acemi olmalı.Böylece kimse eziğim duygusuna kapılmaz..Sen bilmiyorsun ama o da bilmiyoryeminer wrote:Darktimes avcılar tarafında baya frpworld kullanıcısı var. Hatt ben bile orada sayılabilirimOyun olur oralarda, bence biraz takip et buraları. En son bıraktığımız oyunu sanırım 6 ay 1 seneye yakın oynadık avcılar gurubuyla.
O oyunun dm'i bendim, oyun bitti
şimdilerde aklımda yeni bir oyun daha açma projesi var ama bu başlık sayesinde bu yeni oyun açma projesi daha çok acemilere yeni oyun açma projesi tipine kaymaya başladı.
Hadi bi oyun açıyorum bakalım, söyleyin ne zamanlar gelebilirsiniz ? Nereye gelebilirsiniz ?
Oyun hakkında şu andaki düşüncelerim unutulmuş diyarlara kazara eklediğim bir diyarda geçen, D&D nin 3.5 edition+Yeminer acemi oyuncular için başlangıç kiti
kuralları ile oynanacak, orta uzunlukta bir oyundur. Amacı frp yi öğrenmekten çok eğlenmek, arada da frp öğrenmektir. Frp yi öğrenmekten kasıt D&D öğrenmektir tabiki, ama ilerde isterseniz diğer sistemlere de geçersiniz. Hangisi hoşunuza giderse artık.
şimdilerde aklımda yeni bir oyun daha açma projesi var ama bu başlık sayesinde bu yeni oyun açma projesi daha çok acemilere yeni oyun açma projesi tipine kaymaya başladı.
Hadi bi oyun açıyorum bakalım, söyleyin ne zamanlar gelebilirsiniz ? Nereye gelebilirsiniz ?
Oyun hakkında şu andaki düşüncelerim unutulmuş diyarlara kazara eklediğim bir diyarda geçen, D&D nin 3.5 edition+Yeminer acemi oyuncular için başlangıç kiti
güç amacın, k
güç amacın, k