Shannara'nın Tılsımları çıkan son kitap ve bildiğim kadarıyla seri orada bitiyor. Eğer devamı ile ilgili bişey öğğrenirsem burdan haber vermeye çalışırım...
Ya ilk üçleme bariz bir lotr kopyası...Karakter karakter özdeşleştirebilirim Ancak sonraki seriler hakkında güzel şeyler söylüyorlar acaba alayım mı siz ne dersiniz?Bu arada kılıcından sonra hangi sıraya göre okunmalı...Saygılar....
Seri ile ilgili olumlu yorumları olan yok mu?Ben mesela bir tane söyleyebilirim.Cücelerin insanların evrime maruz kalıp oluşması fikri hoşuma gitmişti.
ben shannara nın dilek şarkısını okumuştum. çok da özenti gelmemişti. oldukçada güzel ve eylenceli zaman geçirten sürükleyici bir kitaptı. yani şimdi düşününce bulmak istedikten sonra illaki yüzüklerin efendisine benzerlikler bulunur ama özgün bir dünya olarak okumakta fayda var. sana eylenceli ve sürükleyici bir kaç gün yaşatır ve memnunda kalırsın derim
Diğer kitaplar benzer havada ama Kılıcındaki gibi başka serilerle benzerliği yok. Yani sonraki kitaplar daha farklı okunabilir ama farklı deyince çok değişik birşey beklememek lazım. Elf taşları fena değildi son seri mirası duyduğum kadarıyla daha iyimiş....
senin verdiğin seriye göre okuduğum bi kısmından ilk seridekiler aşırı sıkıcıydı ama II. seri biraz daha okunabilir di. Bence kitapların bazılarında tutarsızlık var.
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...