Bende zaten elflerin ölülerini kastettiydim.Galathiniol wrote: Orklar benim bildiğim kadarıyla elf lerden yaratıldı.Ölülerden değil.
LOTR
-
Captain_of_Elven
- Kullanıcı

Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.
Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
Anladım ama düpedüz canlı elfleri tutsak edip orklarşırdışlar
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
sacoKhan 'ın dediği doğru ... Istari Orta Dünya'ya gönderilirken valar'ın onlara insanları zorlama ve korku ile değil ikna ve ve cesaret yeteneklerini kullanarak yardım etmelerini öğütlemiş yani bi nevi emretmiş. Başka türlü Gandalf ta ister yani Pelennor çayırları savaşında çıkıp ortaya bir iki alev gösterisi yapmayı
o bakımdan ve her açıdan Gandalf 10 numara adam...
Film de Boromir in kıyafetlerini hakikatten çok sevmiştim:P
Gimli hakkında yorumlar doğr bence de film için eğlence kaynağı olarak soytarıya çevirmişler dağ gibi cüceyi
Gandalf Rulz!
-------------------------------------------------------------
O işlemi sadece Melkor un Orta Dünya da olduğu süre yaptılar ondan sonraki tüm orklar üreme vasıtasıyla çoğaldı.
Melkor da Elfleri bazı ritueller ile vücut ve düşüncelerini deforme ederek Orclara çevirdi yani canlı elfler kullanıldı. Ama bu olay Elflerin ilk uyanışı ve Aman a gidişi dönemlerinde yapıldı. zati sonradan Melkor nerdeyse tüm gücünü kaybetti
Mod:Mesajlar birleştirildi.
o bakımdan ve her açıdan Gandalf 10 numara adam...
Film de Boromir in kıyafetlerini hakikatten çok sevmiştim:P
Gimli hakkında yorumlar doğr bence de film için eğlence kaynağı olarak soytarıya çevirmişler dağ gibi cüceyi
Gandalf Rulz!
-------------------------------------------------------------
Edmond wrote:Anladım ama düpedüz canlı elfleri tutsak edip orklarşırdışlar
O işlemi sadece Melkor un Orta Dünya da olduğu süre yaptılar ondan sonraki tüm orklar üreme vasıtasıyla çoğaldı.
Melkor da Elfleri bazı ritueller ile vücut ve düşüncelerini deforme ederek Orclara çevirdi yani canlı elfler kullanıldı. Ama bu olay Elflerin ilk uyanışı ve Aman a gidişi dönemlerinde yapıldı. zati sonradan Melkor nerdeyse tüm gücünü kaybetti
Mod:Mesajlar birleştirildi.
To Live is To Die!
-
Dreamscape
- Kullanıcı

yüzük tutkudur bırakılmaz. bu arada ben de lurtz u sevdim. aslında sadece ana hatlarıyla biliyorum desem yalan olmaz.
---------------------------------------------------------------------------------------------
kim nederse desin lotr un en baba karakteri gimli adam savaşmak için yer arıyo savaş başlayınaca da en az faydayı gösteriyo.
calis:mesajlar birleştirildi.
---------------------------------------------------------------------------------------------
kim nederse desin lotr un en baba karakteri gimli adam savaşmak için yer arıyo savaş başlayınaca da en az faydayı gösteriyo.
calis:mesajlar birleştirildi.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.