Graves of the fireflies
akira
spirited away
howl's moving castle
Shindler's List
DUNE (ama eski yapım olan hani sting in oynadıgı)
Ultraviolet ( Milla rocks)
LEON
7 Samurai (yine eskilerden ne filmdi bee)
ZATOICHI (izlemeyen varsa mutlaka izlesin aptal çin isi abartı ucma efektleri ile suslu ninja ve samurai filmelerine benzemez bagımlılık yapar benim gibi sagda solda katana aramanıza sebep olabilir Yeri gelmisken sorayım guzel katana satan bir yer biliyorsanız pm atın yada msn den ulasın bana ).
Kalite konusunda dikkate alınıcak çok fazla film var şüphesiz ama çok yakın bi tarihte izlediğim için aklıma direkt Oldboy geldi. Kesinlikle izlenmesi gereken bi film. Filmde gecen her olayın hatta her sozun bi anlami var.
If the general opinion is pessimistic, fantasy is going to hold its own.
bence yüzüklerin efendisi çook güzeldi :king: amaaaDl'nin filmi yapılsa favorim o olurdu kesin..... romantik takılmak istiyosam love actually de çok hoşuma gitmişti
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
grim brothers
van helsing
bide ismini unuttum, shan conerynin oynadigi bi film vardi, 7 centilmenmiydi neydi, vampir bi kimyaci vardi, gorunmes bi adam vardi, arap bi korsanmi ne vardi,shan conery avciydi galiba, neydi o filmin adi ya hatirlayan varmi ?iste bide o film
-the waterdance ( başroller de eric stoltz ve ellen hunt oynuyor,yardımcı rollerde de wesley snipes var dediğimde belki hatırlarsınız)
eric stoltz'un bir kaza sonucu felç geçirmesinden sonra olanlar üzerine kurulu film gerçekten çok güzel bir yapım, izlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum...
tavsiye ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...