Magic kartı arıyorum
Magic kartı arıyorum
selam herkese.
Underground River
Karplusan Forest
Adarkar Wastes
Sulfurous Springs
Brushland
ve bunların Apocalypsedeki kardeşlerini(Caves of Coilos gibi) ve Ravnica blockdaki ablalarını(Overgrown Tomb gibi) arıyorum. Elinde olan ve magic oynayanlar varsa bende yeni ve eskilerden bayağı kart var anlaşabiliriz.
Teşekkürler
Underground River
Karplusan Forest
Adarkar Wastes
Sulfurous Springs
Brushland
ve bunların Apocalypsedeki kardeşlerini(Caves of Coilos gibi) ve Ravnica blockdaki ablalarını(Overgrown Tomb gibi) arıyorum. Elinde olan ve magic oynayanlar varsa bende yeni ve eskilerden bayağı kart var anlaşabiliriz.
Teşekkürler
-
ranger_ilvetus
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

ya şimdi sen böyle arıosun ama 2sene sonra hepsi öylece kösede kalcak görürsün bak..
bizde bi zamanlar manyaklar gbi magic toplardık... manyaklar gibide kapısırdık...sonra herşeyin bi sonu vardır misali sıkılıp atıosun...
sen sıkılmassan bile arkadaşların sıkıldıkları için sen oynayamıosun..
yani bi şekilde yarım kalıo..
onun için fazla kaptırmamanı öneririrm...
bizde bi zamanlar manyaklar gbi magic toplardık... manyaklar gibide kapısırdık...sonra herşeyin bi sonu vardır misali sıkılıp atıosun...
sen sıkılmassan bile arkadaşların sıkıldıkları için sen oynayamıosun..
yani bi şekilde yarım kalıo..
onun için fazla kaptırmamanı öneririrm...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

duruo... hemde bayaa geniş bi forest deck vardı bende.... sağlam adamlar olmasa bile sağlam tactic kurmustum bu sayede bayaa etkili oluodum...
yani tactik sayesinde adam denmiycek bi deckle fırtınalar estirmiştim zamanında...
aaah ah!!..
canım oynamak istedi bak şimdi...
:king:
yani tactik sayesinde adam denmiycek bi deckle fırtınalar estirmiştim zamanında...
aaah ah!!..
canım oynamak istedi bak şimdi...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

ya mesela su an elimdeki kartlar anlatcakların diil; (müdür okulda almıştı kartlarımı geride vermemişti)
paso elf wardı bende... öle + bi özellikleride yoktu... ama büyüye cok önem veriridim... elfler az mana flm istedikleri için paso adam cıkarırıdım ortalıa...
oldukce yenisi...öldükce yenisi...
bide arkadan sağlam büyüler yaptımmıydı daatırdım...
büyülerin birkaçı duruyo sanırım o gün okula göürmemiştim onları ama en sevdiim deck im gitmişti o gün
paso elf wardı bende... öle + bi özellikleride yoktu... ama büyüye cok önem veriridim... elfler az mana flm istedikleri için paso adam cıkarırıdım ortalıa...
oldukce yenisi...öldükce yenisi...
bide arkadan sağlam büyüler yaptımmıydı daatırdım...
büyülerin birkaçı duruyo sanırım o gün okula göürmemiştim onları ama en sevdiim deck im gitmişti o gün
-
Aredheliquas
- Kullanıcı