Makale Gönderin de hata
Makale Gönderin de hata
ben hakayemi gondermek istiyorum ama sitedeki hatadan dolayi gonderemiyorum neyapebilirim
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Forumda Ocakbaşı Hikayeleri'ne gönderebilirsin. Makale gönder bölümü pek kullanılmıyor sanırım.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..yaa hakketen neden kullanılmıyo?
ben forumdan okurken zorluk çekiyorum şahsen
ya da ne biliim hepsi orda yayınlanmasa da o bölümle ilgili abimizin/ablamızın seçtikleri felan yayınlansa
sonra biz onlara puan versek, yorum yapsak..
genç yazarlar gaza gelse felan
olamıyo mu öyle bişey aceba?
ben bunu rica ediorum
yanlış yerden rica ediosam da özür dilerim..
ben forumdan okurken zorluk çekiyorum şahsen
ya da ne biliim hepsi orda yayınlanmasa da o bölümle ilgili abimizin/ablamızın seçtikleri felan yayınlansa
sonra biz onlara puan versek, yorum yapsak..
genç yazarlar gaza gelse felan
olamıyo mu öyle bişey aceba?
ben bunu rica ediorum
yanlış yerden rica ediosam da özür dilerim..
aslında sokrates diye biri yok...aslında platon şizofren...
Yanlış yerden rica ediyodun da doğru bir yere ulaştı 
Bu tür isteklerinizi dilek kuyusuna yazarsanız daha iyi olur. Ayrıca makale gönderde bir dil problemi var, ilgilenme fırsatım olmadı, ona bakar bakmaz tekrar gönderilebilecek bir şekle çeviririm onu. şimdilik ocakbaşına yazın ya da adminlerden birisi ile makalelerinizi yayınlamaları için iletişime geçin. Yazılarınız akademide yayınlandığı zaman sanırım yorum vs vs.. de yapabiliyorsunuz.
Bu tür isteklerinizi dilek kuyusuna yazarsanız daha iyi olur. Ayrıca makale gönderde bir dil problemi var, ilgilenme fırsatım olmadı, ona bakar bakmaz tekrar gönderilebilecek bir şekle çeviririm onu. şimdilik ocakbaşına yazın ya da adminlerden birisi ile makalelerinizi yayınlamaları için iletişime geçin. Yazılarınız akademide yayınlandığı zaman sanırım yorum vs vs.. de yapabiliyorsunuz.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k