tattoo bilgi...
Arkadaşlar dövme boyası derinize renk veren pigmentlerin olduğu bölüme yapılıyor. Yani deri altına. Ete girme gibi birşey söz konusu da değil. Tabi ki kalıcı dövme yaptırmak kişisel bir tercihtir. Ben estetik buluyorum, güzel duruyor. Ve o yüzden yaptırdım, yaptırmaya da devam ediyorum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Evet dövme bence de şık duruyor. Ama tabi bazı gerçekler de var. Dövme aynen giysiler gibi, bazılarına yakışıyo, bazılarına gitmiyo. şahsen ben gitmeyenlerdenim
Ã?ncelikle kişiliğime ters, ama yine de bence dövme birçok insanda estetik görünüyor.
Ayrıca benim bildiğim abdest olayında deri yüzeyi yıkanıyor, dövme ise üst derinin altına yapılıyor. Derimizin içini de yıkamak zorunda değiliz değil mi ? Ã?yleyse neden abdeste engel olsun ?
Ama tabiki bu konuda bizim sözümüz geçerli değil, bu tür kaygıları olan insanların işin uzmanlarına sorması gerek. İşin uzmanları ise diyanet işleridir.
Ayrıca benim bildiğim abdest olayında deri yüzeyi yıkanıyor, dövme ise üst derinin altına yapılıyor. Derimizin içini de yıkamak zorunda değiliz değil mi ? Ã?yleyse neden abdeste engel olsun ?
Ama tabiki bu konuda bizim sözümüz geçerli değil, bu tür kaygıları olan insanların işin uzmanlarına sorması gerek. İşin uzmanları ise diyanet işleridir.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
ben de ilkini yaptırdım işte temmuz da da 2.bişi istiyorum şöyle ocak-şubat gibi...baya mümkünse taksim de bulunan kaliteli fakat yaşımı umursamicak bir yer önerebilir misiniz??yaşım 17 de 
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
şu hint kınası nedir, yenir mi? Nerede satılır? Nasıl vücuda şekil çizilir bununla? Üzerinde gereken bilgi yazar mı?
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Artex_Croma
- Kullanıcı

en basiti kapalı çarşıda bulabilirsin..ucu sivri herhangi birşeyle de çizebilirsin (hatta ve hatta kürdan bile olur) yanlış bilgi vermiş olmıyım ama galiba o toz halindeki kınayı su ile karıştırarak o karışımı sürüyordun!daha sonra kurumasını bekleyip belli bi süre sonra yıkıyosun we geçici döwmen hazır oluyo 
There'll be war, there'll be peace.
gecici dovme icin malzemeler : hint kinasi (siyah), alman tasi(aktarlarda bulabilirsin) ciddi ciddi tas halindedir,tasin %bilmem kacini kirip ufaliycaksin toz haline gelene kadar yani havan gibi bisiyle ezmen lazim ezmesi saatler suruyo genelde cok iyi ezilmesi lazim,sona hint kinasinin icine karistiriyosun, o karisimin icine(sanirim 3 damla limon, oksijenli su ekliyip bole camumurumsu bi kivama gelinceye kadar karistiriyosun, akmamasi lazim cokda kati olmucak, iste bolelikle hazirlanmis oluo
ama eksik malzeme kalmis olabilir ayrica bu dediklerimin olculeride var o olculer dogrultusunda yapmassan cok erken silinio en fazla 1 hafta dayaniyo
ama eksik malzeme kalmis olabilir ayrica bu dediklerimin olculeride var o olculer dogrultusunda yapmassan cok erken silinio en fazla 1 hafta dayaniyo
Hint kına olayını Bigem'ciğim iyi açıklamış sağolsun
İstanbul'da Yekta var en son Taksim'deydi. Hala oralardaysa ki Özlem Tekin, Athena gibi ünlü isimlerin dövmelerni yapan kişidir ona gidebilirsin. Hijyeniktir işçiliği de çok iyidir. Yaş sorununu hala devam ettiriyor mu bilmiyorum. En azından gidip sorarsın.
İstanbul'da Yekta var en son Taksim'deydi. Hala oralardaysa ki Özlem Tekin, Athena gibi ünlü isimlerin dövmelerni yapan kişidir ona gidebilirsin. Hijyeniktir işçiliği de çok iyidir. Yaş sorununu hala devam ettiriyor mu bilmiyorum. En azından gidip sorarsın.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
dövmenin hemen deri altına yapıldığı doğru. ancak şuda bir gerçikki kalıcı dövme vücudun içine dışarıdan bir yabancı madde konulmasına dayanıyorki, vücut tanımadığı hiç bir şeyi içinde istemez ve düşman olarak görür. eğer alerjik reaksiyon verirse şişme , kızarma, morarma gibi durumlar oluşturabilir. eğer tam hijyenik olmayan bir yerde yapılırsa mikrop kapma ve iltihaplanma riskide yüksektir. bunun haricinde dövmenin yapıldlığı bölgedeki hücrelerin dövme maddesini temizlemek için reaksiyon göstermeleri ve dövmenin kanser ihtimalini arttırıcı etkisi olduğuda bir gerçektir.
kalıcı dövme tavsiye olunmaz...
kalıcı olmayanındada bir iki malzeme daha olması lazım sanırm. birde hazır olarakta satılıyordu galiba.
kalıcı dövme tavsiye olunmaz...
kalıcı olmayanındada bir iki malzeme daha olması lazım sanırm. birde hazır olarakta satılıyordu galiba.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı