Rock n Coke

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Rock n Coke

Post by FaRaSTu »

Yaws bu atraksiyona kim gelecek aylardır bazı söylentiler var. Yok Link n Park gelecek yok HIM gelcek dendi şimdilik sadece Muse ile Placebo açıklandı:) Var mı bu konuda herhangi bişey bilen ya da söylemek isteyen ???

saygılar...
To Live is To Die!
mulgear
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mulgear »

kaynak:
http://www.rockncoke.com/tr/haber.asp?ID=51

Rock’n Coke’a Katılacak İsimler Belli Oldu!
22.06.2006
Rock’n Coke Alternatif Rock Dünyasının Büyük İsimlerini Ağırlayacak

Muse ve Placebo Rock’n Coke 2006’da

Bu yıl dördüncü kez gerçekleşecek olan Rock’n Coke İstanbul, 1, 2 ve 3 Eylül tarihlerinde alternatif rock’ın en önemli isimlerini ve dans dünyasına yön veren dj’leri programına dahil etti. Coca-Cola tarafından, Pozitif organizasyonu ve İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı işbirliği ile düzenlenen Rock’n Coke İstanbul için, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Hezarfen Havaalanında onbinlerce kişiyi ağırlayacak dev bir müzik kasabası kurulacak.

Türkiye’nin en büyük açıkhava etkinliği olan Rock’n Coke İstanbul’un bu seneki “headliner”ları arasında Muse ve Placebo bulunuyor. Alternatif rock müziğe uzun yıllardır yön veren bu iki grubun yanısıra, her biri kendi alanlarında kült haline gelmiş olan Editors, Reamonn, Mercury Rev ve Gogol Bordello programda yerlerini aldılar.

Türkiye’de rock müziğin en güçlü temsilcilerinden şebnem Ferah ve Duman’ın yanısıra, istikrarlı çıkışlarıyla geniş hayran kitleleri oluşturan genç kuşak sanatçılardan Vega, Ogün Sanlısoy , Yüksek Sadakat ve Hayko Cepkin festivale katılımı kesinleşen isimler arasında yer alıyor.

Burn Sahnesi yine çok sıcak

2005’te Dj Magazine’in “prestijli dünyanın en iyi 100 dj’i” sıralamasında 25. sırada yer alan Danny Howells, hem eski Prodigy üyeleriyle gerçekleştireceği canlı performansı hem de ardından dj-set’iyle, son yılların en ateşli dj ve prodüktörlerinden Hyper, önce dj sonra prodüktör, şimdi de kendi albümüne sahip bir yıldız olmayı başaran campy-electro ve stark-techno ağırlıklı benzersiz setiyle Tiga, Burn Sahnesine konuk oluyor.

Burn Sahnesi bu sene ayrıca Aydilge ve Direc-T gibi Türkiye’de alternatif rock dünyasının sürpriz isimlerine de ev sahipliği yapacak.

Kamp biletleri ön satışı sona erdi

Bu yıl ilk kez program açıklanmadan bilet satışında düğmeye basıldı ve heyecanlı kampçılar için kamp biletleri satışa sunuldu. Geçtiğimiz yıl kapasitesi 10000’e çıkarılan kamp alanı için bu yıl henüz festivale katılacak müzisyenler açıklanmadan biletlerin önemli bir bölümü şimdiden satıldı.

Biletler Biletix’te

Rock’n Coke İstanbul 2006 bilet satışı yine Biletix üzerinden gerçekleşiyor. Biletler ve satış noktalarıyla ilgili ayrıntılı bilgi için www.biletix.com
zzzeeeggg
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zzzeeeggg »

Valla Rock'n Coke getirecege çilginligi Düşünemiyorum bile :D Ama GEl gor ki erzurumdada sari karnavalca geliyor... Niye geliyorsa
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

çok büyük hayallerim vardı halbuki Link n park ya da HIM gelseydi ya da ne biliim başka adam gibi bi grup.... getirdikleri gruplara bak yaws :( Son bi bomba grup daha patlatmazlarsa benim bilette bende patlıcak bu gidişle :(:(
To Live is To Die!
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Bu sene çok "tırt" rockncoke
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

abi duman var gerisini salla. ben bi tek onları dinlemeye geliyorum
And i still wonder if you ever wonder the same!...
mulgear
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mulgear »

duman konseri zaten baska yerlerde de var ne gerek var rock n coke a? ben bi kere gittim zaten cok begenmedim canli performanslarini
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

abi tama duman dedik de asıl amacımız bir kaç gün eğlenmek. başka diğer festivallere gitme şansım yok, duman da aralarında en çok dinlemek istediğim. Gerç.i placebo'yu da sayabiliriz ama duman ayrı.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Fioner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Fioner »

ben de bu sene gitmeyi dusunuorm.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Placebo çok fazla konser olayına girmediği için aslında gidilir. Hele ki belirli sayıdaki konserlerinden biri Türkiye'de ise. Ama Muse için pek fazla şey söyleyemem benim dinlediğim 2 şarkısı var o kadar.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

SacoKhan wrote:abi duman var gerisini salla. ben bi tek onları dinlemeye geliyorum
adamlar İzmire milyonlarca kez geldikleri için artık belli bi süre içinde adamları bi daha görürsem Duman kusucam valla :P

Deaya, hayatımda daha önce hiç Muse dinlemediğim için bari bana bi iyilik yapıp şu senin dinlediğin iki şarkının adını söyler misin?? Hiç olmazsa bi gitmeden önce bi dinleyeyim de ne tarz müzük yaptıklarını biliyim :P Belkim hoşuma gider ve bi Muse fanı olurum:)

Saygılar....
To Live is To Die!
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Tabi, birisi Hysteria, diğeri ise Muscle Museum. Umarım beğenirsin sende.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Hysteria ve Muscle Museum Musenin en güzel parçalarındandır :) bende Rokcn coke a sırf muse için gidebilirim sanırım cumartesi günü çıkıcaklar bende cmrtesi günü giderim hatta musenin vokalisti mattle bi kaç resim bile çektiririm :P :P
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Valla Muse sevenler alınmasın ama ben Hysteria yı pek beğenmedim daha yeni şimdi indirip dinledim acaba bir kere dinlediğim için mi oldu bu?? Bundan sonra tüm umutlarımı Muscle Museum a bağladım eğer onu da beğenmezsem artık Muse ın çıkacağı akşam beni Burn çadırında ağlarken bulabilirsiniz :P

Saygılar...
To Live is To Die!
_Laurana_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Laurana_ »

Muse- time is running out ve unintended parçalarını öneririm. ikiside çok güseldir onlarıda beğenmezsen Sing for absolution :)
Kılıcın ne kadar keskin, Kalkanın ne kadar dayanıklı ,
Miğferin ne kadar güçlü olursa olsun
Yüreğin olmadıkça bu savaşı çoktan kaybetmişsindir
Post Reply