Tanrılar aslında frp'de pek tanrı gibi değiller.DL,FR,PS, dünyaları düşünürsek onlar tanrıdan ziyade daha çok,aşmış büyücüler olarak kabul ediliyor.Tabi bizim tarafımızdan,biz bilinmeyenleri de bilmeye sahibiz çünkü.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Evet ama divine büyü diline hakimler yani ilahi bir büyü kaynağına sahipler... Diğer büyücüler ne kadar aşarlarsa aşsınlar Tanrı olmak çok ayrı bir şey...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Çok geniş bir olay. Bizim bildiğimiz anlamdaki tanrılar ise EA, OA Father of All v.s ler. Yani ilk yaratıcılar. Güçleri herşeye yetenler... Hatta benim bir tezime göre hepsi tek bir varlık. Yani birler.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
hı hı katılıyorum. tanrılar eşsiz olmalı güçlenmiş karekterler değil. bi zamanlar söyledfiğim gibi artık yemek ihtiyacı kalmamış bi adamöa tanrı demem ben.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Nasıl yani tanrılarda illa yemek mi yemeli yoksa yememeli mi? karıştı biraz açıklıabilirmisin?
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
tanrı dediğin yemyecek içmeyecek uyumayacaktabi
bunlar insanların yada diğer canlıların zaafları
tanrının büyük bi üstünlüğüde insani ihtiyaçlarının olmamasıdır!!!
Ancak her şey bir tanrı tarafından yaratılmadı o nedenle bir tanrı bile her şeye hükmedemez. Ve başka bir tanrının krallığına girmemesi de söz konusu olabilir...
yemek ihtiyacını aşmış dedim arkadaşlar. bunu övgü olarak söyledim(kendime ve onlara çünkü ben de yemiyorum ama onların biş avantajı var isterlerse rahatça yiyebilirler. benim kemikler pek içeride tutamıyo.)
ama sırf bunlarla tanrı olunmaz diye düğşünüyorum. eşsiz olmalı tanrı dediğin. yenilmez ve karşı konulmaz.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
eeğer yunan ve anadolu mitolojisne bakarsak ordada aynı şekilde üstün güçleri olan tanrısal varlıklardan söz edebiliriz ve yüce ölümlüler veya yarı tanrılaer bunları yarayabilirler Ör: Herkül'ün Ares'i yaralamsı ve Ares'in kuyruğunu kısıp kaçması. Bunlar iyi veya kötü değillerdir. aynı insanlar gibi karakterleri değişir...bu bizim frpmizin temeli, birde mutlak güç var İslamiyet'in ve diğer ilahi dinlarin inancı. Peki hangisi daha çekici? Açıkcası Frp'deki tanrı kavramı beni iterken mitolojideki beni tam tersine kendisine çekiyor bunun nedenini bilemiyorum.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...