En çok zevk aldığınız oyun?
-
Dienekes
- Kullanıcı

Konuyu sorma kimse parmak uclarına kıyıp konuyu buraya yazmaz. Sen oyna oyunu anlamında acaip, inanılmaz, mükemel, kusursuz, vs vs bir oyun. İlk oyundan başlayıp karakterini aktarmanı tavsiye ederim.seraphima wrote:Severek oynadığım iki tane oyun var..
Painkiller ve Sacred..
Anchorite arkadaş da Baldur's Gate yazmış..Konusu nedir acaba? Eğer bilgim olursa alıp oynamak isterim..
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

1- WorldOfWarcraft (cok eskilerde kaçak bi serverda 1hafta kadar oynamıştım. Onca eksiklik ve sacmalık olmasına rağmen harikaydı. şimdi hiçbir eksiklik yoktur orginal serverlarda ama bu seferde ben oynayamıorum 
2- Ultima Online (ama artık bıraktım çünkü önceki anatoli server'ı flm vardı oynayanlar bilir çok güzeldi ama artık o zevki alamıorum. herkesin elinde artifact, herkesin setler süper flm...9
3- FreedomFighters (buda hoş bi oyundu öle...)
2- Ultima Online (ama artık bıraktım çünkü önceki anatoli server'ı flm vardı oynayanlar bilir çok güzeldi ama artık o zevki alamıorum. herkesin elinde artifact, herkesin setler süper flm...9
3- FreedomFighters (buda hoş bi oyundu öle...)
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Blizzard dan babam cıksa oynarım bu 1
Bethesda dan da yengem cıkar ama bata biraz problemli olur ve deli gibi configurasyon ister.
Worms a artı 1 derim hala da oynamaya calısırım ama millet deli ninja rope kullanıyor sinir oluyorum allahtan iyi atıslarım var ve homing pigeon u benden iyi kullanan yok
Bethesda dan da yengem cıkar ama bata biraz problemli olur ve deli gibi configurasyon ister.
Worms a artı 1 derim hala da oynamaya calısırım ama millet deli ninja rope kullanıyor sinir oluyorum allahtan iyi atıslarım var ve homing pigeon u benden iyi kullanan yok
-
Thundorius
- Kullanıcı

-
Aarashian
- Kullanıcı

Planescape Torment, Fallout 1-2, Baldurs Gate 1-2, Icewind Dale 1-2 gibi Black Isle adındaki aşmış firmanın oyunları
Diablo1-2, Warcraft-3 (FT) gibi Blizzard ismindeki aşmış firmanın oyunları
Civilization serisi, hastasıyım, oynayasım geldi bak
Vampire:The Masquerade (Redemption) bir de, ama ödünç almıştım, bitiremedim
Diablo1-2, Warcraft-3 (FT) gibi Blizzard ismindeki aşmış firmanın oyunları
Civilization serisi, hastasıyım, oynayasım geldi bak
Vampire:The Masquerade (Redemption) bir de, ama ödünç almıştım, bitiremedim
Ilfirin Osta Tel'quessir
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci
Battlefront 1-2
Jedi Academy
Civilization 2-3 (oynarsam 5)
Silkroad Online
Mount & Blade (grafikleri biraz kereste gibi ama sarıyo.üstelik 2 Türk'ün yaptığına dair bi söylenti var)
Worms World Party
Need For Speed 2SE-3-Underground-Underground 2
Bi dönem Age Of Myhtology-Age Of Kings
Ve Wizards dan mail le gelen örnek D&D

Jedi Academy
Civilization 2-3 (oynarsam 5)
Silkroad Online
Mount & Blade (grafikleri biraz kereste gibi ama sarıyo.üstelik 2 Türk'ün yaptığına dair bi söylenti var)
Worms World Party
Need For Speed 2SE-3-Underground-Underground 2
Bi dönem Age Of Myhtology-Age Of Kings
Ve Wizards dan mail le gelen örnek D&D
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
O age of wonders 2 nin sen bir de I ini oyna bence o daha guzel tam benim istedigim gibi bir sıra tabanlı stratejiydi o. 2 de biraz cıvımıslar.
Ayrıca evet Mount & Blade karı koca 2 turk bilgisayar muhendisinin yaptıgı bir oyun olup yakında 2 si ve tutarsa ardından MMO su cıkacak basarılı bir yapımdır...
Ayrıca evet Mount & Blade karı koca 2 turk bilgisayar muhendisinin yaptıgı bir oyun olup yakında 2 si ve tutarsa ardından MMO su cıkacak basarılı bir yapımdır...
-
Xsorenz_Exralion
- Kullanıcı