Frpworld Büyüleri

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
mulgear
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mulgear »

evet ismi unutmusum soyle biseyl olabilir: worms of fallen dark lord (cok sacma oldu :) )
5. lvlda bir tur paralize ediyor 6 da yine 1 tur 7 de 2 tur 8 de 2 9 da 3 tur ondan sonra da daha fazla artmiyo
ayrica 5. lvlda en gucsuz hali oluyo o zmn
kurtulma sansi da reflex oluyo zar atmayla filan sanirim o konuda pek bilgim yok
zehirinin etkisi can goturmek degil paralyze
cantadan kastim inventory haklisin
eger buyucu bu buyuyu lvl 6 iken almissa 9. lvldaki etkisini kullanamaz ama lvl 10 iken alirsa kullanabilir sanirim seninj sordugun buydu pek anlamadim

bi de ekleme yapmak istedim buyunun etkileyebilecegi yaratiklarin lvli buyucununkinden yuksek olamaz
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Büyünün leveli giderek artmaz öncelikle onu söyleyeyim, bu durumda caster level'a göre ayarlarsın sonra da max'ını belirlersin. sonra zehirin DCsini yazman gerekiyor yani kesin yapıyorlarsa tamam ona bir şey diyemem. Ayrıca inventorye düşmesi biraz ilginç madem eşyalarda yere düşsün.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
mulgear
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mulgear »

lvli artmiyo ztn etki suresi artiyo zehirde can goturmuyo sadece paralyze ediyo sadece reflex save ile solucanlarin vucuduna girmesini engelliyebiliyo kurbanlar tamam o zmn karakterlerin uzerindeki hersey de yere dussun o zmn simdi de buraya son halini yaziyim
duration: 1 tur + 7.lvlda 2 tur 9. lvlda 3 tur
cast time: 1 tur
range: buyucunun 2mt etrafi
aciklama:
buyucu buyuyu yaptiktan sonra etrafinda 2 mt yaricapinda bir daire olusur ve dairenin icinde buyucu haric kac kisi varsa o kadar zehirli solucanlar cikar ve bu solucanlar kurbanlarinin vucuduna girerek damarlarinda dolasir ve zehiriyle onlari paralize eder ve eger buyucu 9lvl ve ustuyse buyunun 2. turunda solucanlar ureyerek bulduklari deliklerden cikar ve kurbanlarin zirhlarinin ek yerlerini yiyerek zirhlarini ve elindekileri yere dusurur
notlar: (zirhlar kullanilmadan once tamire ihtiyaci vardir
(buyu dairenin icindeki buyucu haric herkese etkilidir)
(solucanlarin zehiri sadece paralyze eder can goturmez)
AZaZ3L
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AZaZ3L »

Bende bişey düşünüorum tabi bu illusion sayılır mı bilmem(bu arada böyle bir büyü warmı yokmu bilmiorum)

Büyü Adı: Paranoia/Caster Level 7 -Illusion

Büyü yapılan kişi karşısındaki herkesi düşmanı olarak görür ve en yakınındaki kişiye saldırır..
Tabi bunun için orta seviyede bi will save koymak lasım ama buna pek karar weremedim..
Süre olarak da 1d4 round gibi bişey düşündüm
Saygılar........
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Böyle bir şey güzel olabilir ama yine pek bir farkı yok gibi confusion'dan. Ama güzel bir büyü düşüncesi
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

aslında benim de bi fikrim var ama ne kadar beğenilir ve daha önce benzeri varmı bilmiyorum.ayrıca çok uzman da değilim frp konusunda hatalar yapabilirim_))
büyü adına bile karar veremedim en iyisi fikrimi söyliyim:
büyü fikir olarak karşısındakini kısa süreli vampir e çevirecek.
şimdi diyeceksinizki bunun bize faydası ne? güneşli bir ortamda savaşırken bu büyüyü düşmanınıza yaptığınızı düşünün...
mantık olarak ve hangi dünyada olabileceği konusunda hata varmı bilmiyorum. bu konuyu uzman arkadaşlara bırakıyorum_))
<div>the master of past and NOW!</div>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

evet olabilir transmutation türü bir büyü ama bence böyle bir büyü yapmak yanlış çünkü bundan sonra cılkı çıkar ve her türlü ırka dönüşme olayı başlar ki bu hiç güzel olmaz bence
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

burda vampiri bir ırk olarakmı görmek lazım sence. sende biliyorsundur ki bir çok kitapta hastalık olarak geçiyor. ben bu açıdan bakmıştım olaya.
bide sence kaçıncı level olmalı ne kadar zor bi büyü olmalı.
ve hala bi isim bulamadım_))
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

bence bu büyü 7 ila 9 arası olmalı çünkü cidden iyi bir büyü. Mesela geceleyin kendine yaparsın vampirliğin tüm avantajlarından faydalanırsın. Ben o açıdan baktım olaya.
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

bak ben hiç kendime yapmayı düşünmemiştim._)) ama bunun süresi çok kısa. yani 1 raund falan diye düşünüyorum. çünkü uzun olursa rakip vampirliğin avantajlarını kullanabilir. yani bir raun dan sonra tekrar eski haline döncek. mümkün mü böyle birşey??
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ya böyle bir şey yapılacağına iki tane büyü çıkarırsın biri ışığa karşı dayanıksız yapar diğeri de karanlığa karşı. Direkt olarak öldürmez ama her round belirli bir hasar verir.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Azazel666 wrote:Bende bişey düşünüorum tabi bu illusion sayılır mı bilmem(bu arada böyle bir büyü warmı yokmu bilmiorum)

Büyü Adı: Paranoia/Caster Level 7 -Illusion

Büyü yapılan kişi karşısındaki herkesi düşmanı olarak görür ve en yakınındaki kişiye saldırır..
Tabi bunun için orta seviyede bi will save koymak lasım ama buna pek karar weremedim..
Süre olarak da 1d4 round gibi bişey düşündüm
Saygılar........
Enchantment daha uygun olur diye düşünüyorum eğer büyü zihin etkileyen bir büyüyse.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

fronsideAir +1 bi de 7. seviye biraz fazla olmuş sanki. 7. seviyede Power word blind gibi enchantment büyüleri var. Kaldı ki bu büyüye will save koyulacak. Hal böyleyken aşşağı çekilebilir seviyesi.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Confusion'ın öyle bir etkisi var zaten. Pek gerek gördüğümü söyleyemeyeceğim bu büyüye. İlla saldırtmak istiyorsanız, bunun yerine Dominate Person yapın. Daha da kullanışlı olur. :wink:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dark lord »

Ray of Ghost (hayalet ışını):Wiz/Sor 6 siyah gri bir ışın fışkırıyor hedefin içinden geçiyor .Hedefi korku kaplıyor ve 1d6 hasar veriyor bu seviyeden sonraki seviyelerde bu sayıya +1 ekleniyor 7 de 1d6+1 8de 1d6+2 9da 1d6+3
Korku 1d4 tur sürüyor
Raistlin:Geçmişin efendisi sensin şimdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmişinde efendisi olcam.Ben, geçmişin ve şimdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam
Post Reply