Askerden Selamlar...
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

Askerden Selamlar...
Arkadaşlarım, dostlarım ve çok sevdiğim site... nasılsınız?
ben Amasya' da ki askerlik görevimi yapıyorum ve burda çavuş eğitimi almaktayım! bu eğitim sürecim bildiğiniz gibi 25 mayıs da başkladı ve ağustos 4 de biticek. yani daha gelmeme 27 gün fln var.
benim diğer çoğu asker gibi ne arazi olma nede yatma şansım yok çünkü durmadan eğitim durmadan çalışma temposundayız..
neyse ben iyiyim herkeze kocaman selamlar, sevgiler...
kendinize iyi davranın.. yeniden doyasıya özgürce internette olmak ümidiyle:)
sağlıcakla
Piyade Ã?avuş
Aytaç Turhan / İstanbul
ben Amasya' da ki askerlik görevimi yapıyorum ve burda çavuş eğitimi almaktayım! bu eğitim sürecim bildiğiniz gibi 25 mayıs da başkladı ve ağustos 4 de biticek. yani daha gelmeme 27 gün fln var.
benim diğer çoğu asker gibi ne arazi olma nede yatma şansım yok çünkü durmadan eğitim durmadan çalışma temposundayız..
neyse ben iyiyim herkeze kocaman selamlar, sevgiler...
kendinize iyi davranın.. yeniden doyasıya özgürce internette olmak ümidiyle:)
sağlıcakla
Piyade Ã?avuş
Aytaç Turhan / İstanbul
" Let My Heart Go "
Ã?oğu gitmiş azı kalmış ha gayret. Ben de Samsundayım şu anda yakın sayılır yani. Bir an önce görevini hayırlısıyla bitirip aramıza dönmen dileğiyle.
Hayırlı teskereler...
Unutmadan:
"En büyük asker bizim asker!"
Hayırlı teskereler...
Unutmadan:
"En büyük asker bizim asker!"
Last edited by Efla on Sun Jul 09, 2006 2:45 am, edited 1 time in total.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Sizden bize hiç çavuş eğitimli adam gelmiyor o zaman seni yakından görme şansım olmayacak demekki. Ben burada çavuş oldum bitmesini bekliyorum ama olurda komutanın birinin eli kayarada sen Denizli 11. tugaya çıkarsan seninle görüşmeye çalışalım
Aslında sen buraya çıkmasan senin için daha hayırlı olacak çünkü burada üst kıdemliler altları çalıştırıyor ve rütbenin bir anlamı yok. Ancak göreve gidenlerden duyduğuma göre bazı yerlerde kıdeme değilde rütbeye bakıyorlarmış. Ã?yle bir yer çıması için dua et derim.
Denizli'den Amasya'ya selamlar
Aslında sen buraya çıkmasan senin için daha hayırlı olacak çünkü burada üst kıdemliler altları çalıştırıyor ve rütbenin bir anlamı yok. Ancak göreve gidenlerden duyduğuma göre bazı yerlerde kıdeme değilde rütbeye bakıyorlarmış. Ã?yle bir yer çıması için dua et derim.
Denizli'den Amasya'ya selamlar
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Sitedeki tüm asker kardeşlerimize kolay gelsin diyorum. Sizi şimdi anlayamıyorum ama birkaç sene sonra anlayacağım herhalde. 
Hayırlı teskereler mehmetçikler.
Hayırlı teskereler mehmetçikler.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest