Barbara En Çok Ne Yakışır?
-
Aarashian
- Kullanıcı

Abi silahtan da bahsetmiştim ben de millet gibi, arada geyik var iki satır, Niye zararı olsun başlığa? Sonuçta forum dediğinde geyik de olur böyle. Böyle durumlarda biraz daha sakin olmak lazım bence, komiklik şöyle olur böyle olur diye bir tanım var mı? Hem sonuçta alt tarafı kısacık bir yorum yaw, ne olacak.SacoKhan wrote:abi millet niye böyle? böyle komiklik var mı yaw?
Ilfirin Osta Tel'quessir
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci
-
demarch
- Kullanıcı

ankete bakılıp bir şeyler deneceğne direkt anketteki şık işaretlensin o zaman. Böylece kimse cıvıyamaz, başlığın da tadı tuzu kaçmaz..Ancak o zaman anketteki cevaplardan birini yazına döner ki bu da benim anlayışıma göre forum kavramına girmez.SacoKhan wrote:ankete bakıp da bir şeyler denmesi daha doğru olur kanımca sonra herkes cıvır ki ben iyi cıvırım cıvırsam o zaman tadı tuzu kalmaz başlığın
Herneyse oturup tartışırdım ancak bu tartışmalar nedeniyle başlık cıvıyacak o nedenle burada noktalayalım..
quidquid latine dictum sit, altum videtur
(anything said in latin sounds profound.)
(anything said in latin sounds profound.)
Biz bu zamana kadar Barbarları balta ile tanıdık.Ancak Barbaros Hayrettin Paşa'nın baltası yoktu
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Barbara herşey yakışır yeterki ağır hasar verebilen bi silah olsun.
Greataxe 1 numaralı seçim ama şöle 2-2,5 metrelik bi greatsword da olur(Berkthgar gibi)
Kesici silah kullancaksa adamı ortadan 2 ye bölebilecek bi silah ise, savaş çekici tarzı bludgeoning (umarım dooru yazmışımdır) silah ise böle tek vuruşta adamı 3 metreden fazla uçurabiliyo ise benim tercihim olur.
:P:P
-------------------------------------------------------------------------------------------
Düşünsenize bi barbar boy nerdeyse 2,5 metre elde bi dagger bi de shrtsword
Hoşgörünmez diimi?? nerde kaldı barbar karizması??
Mod:Mesajlar birleştirildi.
Greataxe 1 numaralı seçim ama şöle 2-2,5 metrelik bi greatsword da olur(Berkthgar gibi)
Kesici silah kullancaksa adamı ortadan 2 ye bölebilecek bi silah ise, savaş çekici tarzı bludgeoning (umarım dooru yazmışımdır) silah ise böle tek vuruşta adamı 3 metreden fazla uçurabiliyo ise benim tercihim olur.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Düşünsenize bi barbar boy nerdeyse 2,5 metre elde bi dagger bi de shrtsword
Hoşgörünmez diimi?? nerde kaldı barbar karizması??
Mod:Mesajlar birleştirildi.
To Live is To Die!
ooo siliterin'cim lafı mı olur..bence senin yaptığın çekiç tarifine uyacak bir çekiç örneği :
http://images.epilogue.net/users/hvkrei ... Hammer.jpg
http://images.epilogue.net/users/hvkrei ... Hammer.jpg
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.