evet pazar olsun dıyorum bıde mantı ıcın ordayım beyler:D cumartesı olmasın ama pazarrr olsunnn
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
Tmm yoğun istek üzerine pazar olsun herzamanki yer taksimde saat12 de önümüze gelen ilk mantıcıya dalıcaz bu arada Squ hakkaten senle bi denk gelemedik yaw sen hep geç kalıyosun istanbula gelmekte
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Arkadas ben gidiyorum bulusma yapıyor millet , gittigim yerde kuruyor resmn anladım ben siz beni sevmiyorsunuz. Alacagınız olsun. Su an da izmirdeyim gecen hafta bulustu millet ben gelince sesi solugu cıkmaz kimsenin ben biliyorum basıma gelecekleri. alacagınız olsun tekrardan
heheh evet sylvius biz seni sevmiyoruz senin gidişini bekiyoruz hep ya mrk etme istanbul tayfası çok buluşyo birine denk gelirsin sende evet 12 banada erken geldi ya sonradan farkettim 13.30 olsun ozmn zaten millet 2 ye kadar anca toplanır
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Hayır lysana istanbul oyle cok sık bulusmuyor ne yazık ki mesela ben butun yıl istanbuldaydım bir bulusma biliyorum oda bahce-con icindi sonrasında gittik tophaneye. ya da daha mantıklı olarak benim gitmemi bekliyorsunuz bulusmak icin diyebiliriz sanırım siz butun sene yatın mustafanın izmire gitmesini bekleyin alacagınız olsun...
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin