Uzun mu Kısa mı? Neden?
Uzun mu Kısa mı? Neden?
Uzun ırkları mı kısa ırkları mı oynatmayı tercih edersiniz? Neden tercih edersiniz? Sorayım dedim...
Benim kısa ırkları tercih ettiğimi daha önce de söylemiştim. Nedeni ise beni çok daha fazla eğlendirmeleri... Daha rahat oynanan ırklar olduklarını düşünüyorum....
Bir not daha yazayım. Cüceleri uzunlardan saydım....
Benim kısa ırkları tercih ettiğimi daha önce de söylemiştim. Nedeni ise beni çok daha fazla eğlendirmeleri... Daha rahat oynanan ırklar olduklarını düşünüyorum....
Bir not daha yazayım. Cüceleri uzunlardan saydım....
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Possessed
- Site Çizeri
Ben her zmn uzunlardan yanayim, boyun uzunlugu hosuma gidiyor, fiziksel gucun fazlaligini da cok guzel anlatir uzun boy. Ben (ayiptir soylemesi
) resimle ugrasirim, cizdigim insanlar (ya da yaratiklar) hep ince uzundur. esas devleri cok sewerim, insan bile kisa gelir.Oynatmak da zevklidir uzun bi karakteri. Ben Dnd sisteminde oynarken half orc olmustum, boyun da bayaa uzundu, insanlar korkuyorlardi benden. Bu arada cuceleri uzundan saymissin, belirteyim, cucelerden nefret ederim. Kisa ve kalin, mongol gibi >:P
cuceleri biraz ezdim, cuce severler kizmasin
cuceleri biraz ezdim, cuce severler kizmasin
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Ya insan ya cüce ya half-orc abi. Yaşasın uzunlar 
Zaten çoklukla insan oynarım(setting/sistem fark etmez). Çok ilginç şekilde her zaman en çok kayrılmış ırk insanlardır.
He Warcraft dünyasında da Dwarven oynarım ama. Severim ordaki Dwarfları
Zaten çoklukla insan oynarım(setting/sistem fark etmez). Çok ilginç şekilde her zaman en çok kayrılmış ırk insanlardır.
He Warcraft dünyasında da Dwarven oynarım ama. Severim ordaki Dwarfları
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
"When you see filth, call it filth"
-
the slayer
- Kullanıcı

-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Dreamscape
- Kullanıcı

uzun kısa fark etmez ben sallama ırkları tercih ederim.mesela yarı ork yarı cüce bu uzun mu kısa ayrı bi polemiktir veya yarı ork yarı buçukluk ya da yarı gnom bu soruların cevaplarını bekliyorum. bu arada yeter ki oyun olsun uzun kısa fark etmez
ne olsa oynarım

ne olsa oynarım
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Korkarım ki ben de uzun diyorum. Uzunları seviyorum ben ya ( bende uzunum ya ondandır belki ) Uzunlar hem daha ilgi çekici, hem daha gösterişli bir görünüm sergiliyorlar. Ayrıca uzunlar da kısalar kadar eğlenceli olabilirler.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Uzun diyorum çünkü oynatmayı sevdiğim tek ırk insan. Hani kısa-uzun ayrımı yok bende, insan olsun yeter.

Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Ã?yle olsun... Hepsine cevap vermem zor gibi.. Ama öncelikle kısalar da uzunlarla dalga geçer.. En azından Sol Lagna tarihinde bu yaşandı...
Güç fiziksel olmadığı sürece bence boyla ilgili olmaz. Hem illa en güçlü karakteri mi oynamak lazım... Ben tanrı da oynattım kesinlikle beşinci seviye hırsızdan daha zevkli değildi.
Kayırılmış olanları oynayış tarzınla altetmek onlara katılmaktan eğlenceli gelmiştir bana..
Son olarak kısa bizim sahip olmadığımız ya da hayır 12 yaşından önce sahip olduğumuz bir bakış açısını yeniden hissetmeye çalışmamız gibi diye düşünüyorum.
Bilmiyorum boyunuzun iki katı hatta daha öncesinde dört beş katı uzunluğundaki devlere bakışını kaç kişi hatırlıyor.
Güç fiziksel olmadığı sürece bence boyla ilgili olmaz. Hem illa en güçlü karakteri mi oynamak lazım... Ben tanrı da oynattım kesinlikle beşinci seviye hırsızdan daha zevkli değildi.
Kayırılmış olanları oynayış tarzınla altetmek onlara katılmaktan eğlenceli gelmiştir bana..
Son olarak kısa bizim sahip olmadığımız ya da hayır 12 yaşından önce sahip olduğumuz bir bakış açısını yeniden hissetmeye çalışmamız gibi diye düşünüyorum.
Bilmiyorum boyunuzun iki katı hatta daha öncesinde dört beş katı uzunluğundaki devlere bakışını kaç kişi hatırlıyor.
HARBE GİDEN
Bence en iyiler uzunlar.Kısalar acayip geliyor.Güdük gibi
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury