Tanrılar
Raistlin diye bahsedilen şahsiyet efsaneden de öte bi şeçilmiştir.Wuroldar da efsanenin ta kendisidir.Bunlar nasıl belirleniyo dersen mesaj gönderme sayınagöre belirleniyo.Tabi orda yazanın bi önemi yok şahsiyetlerin değeri önemli olan(raistle wuroldar ünvanlarını fazlasıyla karşılayabilecek kişiliklerdir gördüm kadarıyla)
-
legacy_user_4
Re: Fazla yeni
Benim gözettiğim ve gerektiğince güç vermekten çekinmeyeceğim ulu kişi demek.Dungeonmaster_001 wrote:Ben fazla yeni kullanıcı olduğum için çözemedim daha malovanın seçilmişi ne demek falan?
Ben gerçek hayatta Raistlin Majere olmama rağmen forumlarda başka bir kişiliğe bürünüyorum...
Görünüşümden de anlaşılabildiği gibi bir barbar savaşçısıyım ve Malovan'ın seçilmişiyim (Tanrım Kord ya da Tempus diye de anılır).
İsmim Corax Tigerheart...
Komuta Odasının ilk ve tek komutanıyım ve Tanrım tarafında kutsanınca artık cleric yetenekleri kazanmaya başladım. Bu dünyaya Tanrıların adaletini doğruluğunu ve gerçek düzeni getirmek için varolacağım...
Görünüşümden de anlaşılabildiği gibi bir barbar savaşçısıyım ve Malovan'ın seçilmişiyim (Tanrım Kord ya da Tempus diye de anılır).
İsmim Corax Tigerheart...
Komuta Odasının ilk ve tek komutanıyım ve Tanrım tarafında kutsanınca artık cleric yetenekleri kazanmaya başladım. Bu dünyaya Tanrıların adaletini doğruluğunu ve gerçek düzeni getirmek için varolacağım...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Barbarlık, gladyatörlük, savaşçılık, paralı askerlik, katillik, mercenarilik ve hovardalık hatta gençlik kariyerim boyunca binlerce insanın kafasını vücudundan ayırdım da... Hatta kaç insanı yediğimi ben bile bilmiyorum...
That which doesn't kill you, makes you stronger
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı