Raistlin(Kırmızı Cüppe vs Siyah Cüppe)
-
Elric Melithleyn
- Kullanıcı

Raistlin(Kırmızı Cüppe vs Siyah Cüppe)
Raistlin kırmızıdan siyah cübbeye geçiyor ya siyah mı kalsaydı daha iyiydi yoksa kırmızımı olsaydı. Görüşlerinizi bekliyorum.
Lil waela lueth waela ragar brorna-Lueth wund nind kyorlin elghin!
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Raistlinin saygıyı hakettiğie bir şey demiyorum zaten. Ve nasıl bir mantıkla benim krynni yok etçeğimi söyleyebiliyosun aklım almıyo vallahi. Raistlinin emellerinin önüne geçen tek şey gelecekte yapacağı hatayı görmesi idi, kardeş sevgisi yada Krynni kurtarma çabası falan değil. Hem krynni kimden kurtardı ? Kendinden mi ?
Ve raistlin emellerinin önüne geçseydi, Caramonu hiç acımadan yok ederdi. Halbuki Caramon onun planlarının bir parçası olmuştu. Raistlin ona ihtiyaç duymuştu her zaman ve Caramon kardeşinin tüm yaptıklarına rağmen her zaman onun yanında oldu ve ona destek oldu. Fedakarlık budur işte...
Ve raistlin emellerinin önüne geçseydi, Caramonu hiç acımadan yok ederdi. Halbuki Caramon onun planlarının bir parçası olmuştu. Raistlin ona ihtiyaç duymuştu her zaman ve Caramon kardeşinin tüm yaptıklarına rağmen her zaman onun yanında oldu ve ona destek oldu. Fedakarlık budur işte...
Been there. Seen that. Got the scars.
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Raitlin cüppe giymemelidir. Zaten sınavdan aslında geçememiş gitmiş başkasından yardım almıştım. 
Daha sonra güçlü olmuştur buna laf etmiyorum ama sınavla cüppe giymeye bence hak kazanmamıştır aslında. ikizlerin zamanından sonrada siyah giymesi zaten kesinleşmiştir. Alinde güç olunca neler yapabileceği görülmüştür. Kendini mahfetme durumu olmasaydı o yoldan geri dönmeyecekti. Kardeşinin güzel hatrına hiç bir şey yapmayacağını zaten defalarca kere kanıtlamıştır.
Daha sonra güçlü olmuştur buna laf etmiyorum ama sınavla cüppe giymeye bence hak kazanmamıştır aslında. ikizlerin zamanından sonrada siyah giymesi zaten kesinleşmiştir. Alinde güç olunca neler yapabileceği görülmüştür. Kendini mahfetme durumu olmasaydı o yoldan geri dönmeyecekti. Kardeşinin güzel hatrına hiç bir şey yapmayacağını zaten defalarca kere kanıtlamıştır.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ama kırmızılar güç için değil gücün dengesi için yaşarlar. İsterse mor cüppe giysi eğerki kendi için güç arıyorsa zaten aslında siyah cübbedir hakkı.
Ama tabeeki sınavdan kalmıştır cüppeyide hakketmemektedir bence.
Ama tabeeki sınavdan kalmıştır cüppeyide hakketmemektedir bence.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
_Lunitari_
- Kullanıcı

Raistlin kırmızı cüpbeyi sadece geçiş olarak kullanmıştır. Güçlenmek için. Bir basamak görevi gördü ona. Eğer hemen siyah cübbe giyseydi belki bu kadar güçlenemeycekti. Eğer kitapları dikkatli okursanız kırmızı cüpbe içindeysken bile bazı şeyler yapıp söylüyor. İnce nüans farkları olarak...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Bana göre siyahın üzerine bi katmer daha siyah derim ben. Ve bana göre Raist lawful evildir çünkü chaoticler gibi kaos yaratmıyo herşeyi kendi prensibine göre yapıyor bu onun lawful olduğunu gösterir bana göre ve ayrıca güce ulaşmak isteyen bir çok kişi lawfuldur bana göre...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Raistlin, normal haliyle kırmızı cübbeye layık idi. Fistandantilus' un sınav anında onun hayatını kurtarması, ondan yararlanması kendi kalbini de kötülüğe itmişti. Birdenbire Fistandantilus' un içindeki güç ve hırs duygusundan büyük bir pay kaparak onun gerçekleştirmek istediği emellerini kendi gerçekleştirmek istemişti. Onu siyah cübbeye, kötülüğe iten asıl nedende budur bence.
Alignment i ise yanlış söylemişsin Saçak. Elimde 3.5 edition Raistlin' in karakter kağıdı var. Orada Neutral Evil olduğu yazıyor...
Alignment i ise yanlış söylemişsin Saçak. Elimde 3.5 edition Raistlin' in karakter kağıdı var. Orada Neutral Evil olduğu yazıyor...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!