bir kaç gündür sitede post kasma yarışı baÃ

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
elessar666
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by elessar666 »

hoşbulduk Beckett teşekkür ederim cevapladığın için.. tamam demek oluyorki ben doğru anlamışım ve doğru anlatmışım... sizde haklısınız bu hayatımda girdiğim ilk forum değil sanırımda son olmayacak .. ama bunu sizde biliyorsunuz bunun önüne geçilemez...bu çok zor bu insanları engelleyemezsiniz.. bunu bende isterim bende isterim ki şu anda mesela benim önümü kesiyor anlıyorsunuz değilmi... ki beni anladığınzı düşünüyorum.. ve sözlerinizde üzerime alınmadım bilakis umarım alınacak kişiler tarafından okunur bu yazılanlar diyorum ve şimdili burda kapıyorum.. ben cevabımı aldım :) artık kotayı doldurcaz ne yapalım :ayyyy!:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ha birde şunu söylemek istiyorum bu mod. ve yöneticilik konusunda kesinlikle haklısınız ancak yinede attığı mesajlardanda anlaşılırmı bilemiyorum ya gerçi siz daha iyi blilirsiniz bunalrı.. ben hayatımda sadece MIRC de yöneticilik yaptım oda burnumdn geldi :) çok zor sizi anlıyorum ve kolay gelsin demekten başka hiçbirşey diyemiyorum... iyi oyunlar arkadaşlar... bekleyin umarım gelecem bende :( :mad:

//Efla: Mesajlar birleştirildi
only i am the god in my secret garden
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Konuyu fazla uzatmak niyetinde değilim bende biriki kealm edeyim dedim sadece:

Saygı, itibar bunlar önemli şeyler ama fazla mesajla olan birşey değil bu nianaın bana. Forumda saygın olarak bildiğim insanların hepsi attıkları mesajın sayısıyla değil içeriğiyle bu duruma gelmiştir.

Ama herşeyden önce, arkadaşlar burası bir eğlence sitesi. Eğlenmenize bakın bunun için ne isminizin altında yazan rütbeye ne yanındaki mesaj sayısına ihtiyaç var. Kurallar kısıtlıyor demişsiniz. 1 ay ve mesaj sayısı kuralı geçerli ve gerekli olduğunu da tecrübe ettim. Fakat o kadar fazla şeyi kısıtladığını düşünmüyorum ben. ZAten insanların bazı şeyleri yapması için siteye alışması gereklidir Ã?rneğin diyarın ustaları sınavını almak. Aksi halde hem kullanıcı hem sınavı yapan arkadaş zorluk çekebilir.
Yeni kayıl olmauş 0 mesajlı bir kullanıcı 1. mesajında bir oyuna katılmak istediğini belirtip. 2. mesajını oyuna rp olarak bile atabilir. Bunu engelleyen pek bir durum yok.

Kaldı ki 1 ayda sitede sadece ilginizi çeken konulara göz atsanız bile söylenen emsaj sayısına ulaşmak için yeterli bence.

Kısacası diyorum ki. Kasmaya gerek yok eğlenmenize bakın :)
Tabii kimseyi de zor duruma sokmamak gerek değil mi.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
elessar666
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by elessar666 »

Efla kesinlikle haklısın bir eğlence için burdayız.. kasmaya tabikide gerek yok.. ve tecrübene inanıyorum ve saygı duyuyorum o yüzden hala burdayım ;)
ne kaldı canım şunun şurasında 1 ayın geçmesine :)
saygılar diliyorum ve iyi oyunlar sizede...
only i am the god in my secret garden
Post Reply