kesinlikle balta
ben barbar oynattım ama çift silah kullandım ama kurallar zaten modifiye edilmiş dnd kurallarıydı.
zaten benim barbar da modifiye edilmiş bi barbar olduğu için ona o yakışıyodu
am barbar diyince akla kodumu oturtan bi tip gelir. olabildiğince büyük bi balta anca işini görür.
Düşünsenize bir şöyle hayvan gibi iri yarı bir barbar, şimdi bu adamın elinde ne iyi gider tabiki arkasında asılı çift taraflı bir balta, bir savurdumu alacak 3 4 kişiyi aşağıya...
açıkçası ben kısa saplı bir pole-axe ve bir elinede warhammer öneririm. arkadaşların dediği doğru , barbarlar hayvan gibi işte bu nedenlede ıskalama şansları özellikle küçük ırklara karşı artıyor. pole-axe daha isabetli vuruşları sağlar, yapıcağı hayvanlığıda warhammerla yapar. hem warhammer zırhlara daha etkili
abi millet niye böyle? barbara en çok ne yakışır derken kıyafetten bahsetmiyoruz sanırsam ona kalırsa da kadın wizardlara o zaman yırtmaçlı robe yakışır. böyle komiklik var mı yaw? burada silahlardan falan bahsediyoz
And i still wonder if you ever wonder the same!...
SacoKhan wrote:abi millet niye böyle? barbara en çok ne yakışır derken kıyafetten bahsetmiyoruz sanırsam ona kalırsa da kadın wizardlara o zaman yırtmaçlı robe yakışır. böyle komiklik var mı yaw? burada silahlardan falan bahsediyoz
bi dakka barbar modasından bahsedilmiyor muydu? Ben mi birşeyler kaçırdım? Araya silahlar falan girmiş.. Onlar aksesuar herhalde.. Garip ..
abi millet niye böyle? tabi ki silahtan bahsediliyor ancak araya(başlığın yerine uygun olarak) geyik malzeme katılmış. Buna neden tepki gösterdin anlamadım açıkçası.
ha geyik yapmadan cevap: sladgehammer
quidquid latine dictum sit, altum videtur
(anything said in latin sounds profound.)