Kafamla tahta kırma fikri beni pek cezbetmiyor. Kafam ne kadar dayanıklı olursa olsun tahtayi kirip gectikten sonra kendimde olacagimi da pek zannetmiyorum...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
cüceler tabiki tahta da kirar kafa da:))
onlar zaten kafadan olusuyo bide helmet tamam:))
ben dwarflara karsi deilim zten orc tahta duvari kirabilir diyorum okadar hatta insan bile iyi bi zarla yapabilir )
walla ben cüceleri severim yozlasmis ve diyar hakimlerinin ah nerede o eski karakterler diye hayiflandiklari dünyada nadir kalan delikanli sahsiyetlerdir
Pek yaşasın Cüceler ve Elfler ve tüm diğer ırklardankapı kıran,çene çatlatan ve kemik ezen kahramanlar! HEEEEEYYYYYY !!!!!!!!!!
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
NAAHH BU KELLELERE EKLNSİİN DENSSİZZ,EDEPSİİZ VE KARACAHİLLLEEERRRR !!!!!!!!
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Bana hiçbir şey olmaz bre yiğit!Ã?ünkü ben doğruluğa ve onun getirdiği adalete inanırım!!!!!!!!!! Sen de bu yolda yürü,inan bana aldığın ödül,çektiğin acılardan daha fazla olacaktır...
Be Heeyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!
sana bişey olmasini istemeyiz zaten
senin gibi gözüpaek bir kahramanın yok olmasi herkesi üzer
ben kötülüğe inanir ve onun yolunda yürürüm seninde her zaman iyilik peşinde koşan iyilik için ölümü seçebilen zayıflıkta olmadığını duymak istiyorum