ÖLÖM HAKKINDA

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
paul sernine
Gölge Ustası

Post by paul sernine »

ya ailesinin yada sevdiklerinin iyiliği için çalanlar, ölümü göze alanlar.

yaptığım hırsızlıkları kaba taslak ikiye ayıracak olursam:

1) tamamen keyfi, can sıkıntısı ve heyecan isteği yüzünden yapılanlar,

2) yapılması gerektiği için yapılanlar.

çaldıklarımın bana getirisi mutlaka olacaktır. bazı durumlarda asıl önemli olan kazandıklarımdan ziyade karşımdakinin kaybettikleri olabilir. yada benim kazandıklarımla, karşımdakinden çok daha fazlasını alabilme durumu.

karşımdaki aileme, sevdiklerime vb zarar verebilecek karaktere sahipse onu durdurma yolunda ölümü göze alabilirim.

bu arada ölümü göze almak :?: ölümü göze almam gereken planlar olabilir ama biyerlerde mutlaka ölümü göze almadanda işi kotarabilecek planlar vardır. düşünüp bulmak lazım. bence bir hırsız kolay kolay ölümü göze almamalı.
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Kendi oynattığım hırsızların hiç birini kendi ailesi yoktur. Bu yüzden zaten hırsız olmuştur. ve uğruna öleceği arkadaşı yok denecek kadar azdır. eğer birini çok düşünürsen o yapacağı işi engeller fakar arkadaşlık ,sevgi bağı güçlü olan biri için gerekirse ölür.
Last edited by Slach on Thu Jun 15, 2006 6:27 pm, edited 1 time in total.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
gangster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by gangster »

Aşktan korkmam, sonuna kadar aşka inanırım ama aşk için ölmek deyince iş değişir. Bi hırsız duygusal olmamalıdır, mantıktan uzaklaşırsa ne kendine ne başkasına yararı olur. Eğer beni aşan bi düşman sevgilimi kaçırsa onu kurtarmadan önce biraz fazla düşünürüm. Ateşlenip yola çıkmanın ne gibi bi yararı olabilir.(Bu bi barbarlarda işe yarar sanıyorum)
&uuml;&ouml;iıj <strong><em>
</em></strong>
ominous_greif
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ominous_greif »

bence olum herseyden once sonun baslangıcıdır ha bu hayatta zaten mutlu degılız obur taraf zaten supheli onun yasamak bır hırsız ıcın ne kadar degersızse olmekte o kadar degersız ask sevgı bunlar bos işler zaten gerı donemezsın bu ısın sonunu dusunmek zaten aptallık olur olmek tek care yasamak ıse ıskenceyı uzatmaktır hırsız olmak zor bunu surdurmek dahada zor ben kendımı hırsız olarak goremıyorum zaten bır hırsızın mezıyetlerınıde tasımıyorum
Zoka
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Zoka »

İşimle duygularımı birbinine karıştırmamaya çalışırım ben. Yani bi görevdeysem arkadaş yada aşk düşünmem. Ama arkadaşım yada aşkım için yapmam gereken bişey olursa yeteneklerimi kullanırım ozaman. Hem iyi bir plan yaptığın zaman ölmenede gerek kalmaz. Ama illa ölmem gerekiyosa duruma bağlıdır buda. O duruma gelmemeye çalışırım işler kontrolümde olsun isterim. Ölürüm ama eğer fırsatım olursa ölme sebebimin onur, arkadaş, aşk için olmasını isterim.
White?.. Or Black?..
Zoka will born soon...
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: ÖLÖM HAKKINDA

Post by darkflarer »

Ghost_OF_A_Rose wrote:Arkadaşlar şimdiki sorum zamanında çok tartışma yaratmış bir kelimeler dizisi şeklinde... :wink:

Bir hırsız bencil mi olmalı...;? yani ölmeye değer şeyleri yok mudur? Aşkı, Arkadaşı, dostu veya ailesi için ölemez mi?

ben bir hırsız olarak (ay açık açıkta söyledik ya şunu :???: )
söylüyorum ki...ölürüm! eğer deli gibi aşıksam o adam için ölürüm, eilem yanımdaysa onlar içinde ölürüm, bu dünyada beni ayakta tutan bir dostum varsa onun içinde ölürüm...

Siz ne dersiniz? :!:
nasıl bi rouge olduğuna bağlı insafsız chaotic netural bi kiralık katilsen tanrı bile olmaya çalışıp aileni katledersin ama netural ve ya good olursan umursarsın sana kalmış

gangster wrote:Aşktan korkmam, sonuna kadar aşka inanırım ama aşk için ölmek deyince iş değişir. Bi hırsız duygusal olmamalıdır, mantıktan uzaklaşırsa ne kendine ne başkasına yararı olur. Eğer beni aşan bi düşman sevgilimi kaçırsa onu kurtarmadan önce biraz fazla düşünürüm. Ateşlenip yola çıkmanın ne gibi bi yararı olabilir.(Bu bi barbarlarda işe yarar sanıyorum)
eğer diyarlardaysan en çok korkacağın şey dellenmiş bir rouge olmalıdır çünkü bu durumda her türlü şerefsizliği yapar gururu bi köşeye atar gerekirse başına illithid bile salarlar hatta vampiric illithid bile salarlar hatta ve hatta slayer falanda salabilirler barbarların öfkesi sadece anlıktır geçer gider hırsızlar ise bu tür şeyler için bekleyebilir ve cengaverlik yapmadan dellenirler. Bide bu hırsız jarlaxle, artemis entreri, ben(swashbuckler 40 level müthiş eşyalar süper tuzaklar bhaal çocuğu) ve ya bu tür bi kişiyse deme haline.

//Daeya: Mesajınız birleştirilmiştir.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Post Reply