---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Düzelteyim, Baldur's Gate 1'de de aynı avatar mevcuttu. Hatta benim fighter karakterin avatarı buydu.Lixer wrote:Squan`ınki Baldurs Gate 2 deki avatarlardan birisi, hoş ta bir resimdir bence paladinlere iyi gidiyordu (biraz yumuşağımsı bir tip ama olsun)
Neyse, hazır başlamışken benim yeni avatarı da deşeleyin bakalım.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Güzel bir avatar Necros, bana nedense çok güçlü bir büyücüyü andırdı, ama pek ışığın tarafında olan bir karakter değil, kendi karanlığında boğulan bir şahsiyet
tahlil ve saygılarımla...
tahlil ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası

Lord Necros: Güller üzerinde yatan Joker tarzı bir kurukafaya benzettim. Yani içinde biraz şaka, biraz eğlence, biraz karanlık, biraz ölüm, biraz da şehvet var.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
DarkArthas
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası

Constantine: Antik bir taş kabartmaya veya maskeye benziyor. Evet, evet. taş maske olmalı. Yok, bunda 3 tane yüz var. Biri bize, biri sağa, biri de sola bakıyor. Biraz küçük ama idare eder bir avatar.

DarkAthas: Prince of Persia'ya benzer bir avatar. Biraz da kolcuyu andırıyor, gizemli.
Ben de yeni avatarıma bir tahlil alayım lütfen. =)
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Xsorenz_Exralion
- Kullanıcı

-
kilerik
- Kullanıcı

Yahu bu yılların Arthas'ı hani şu Warcraft 3'teki bedevi paladin. Bu resim de kendisinin ender rastlanan karizma görüntülerinden biri zira oyun boyunca gorilden farkı yok. (Undead halini saymıyorum)FrontsideAir wrote:
DarkAthas: Prince of Persia'ya benzer bir avatar. Biraz da kolcuyu andırıyor, gizemli.
Ben de yeni avatarıma bir tahlil alayım lütfen. =)
Vallaha: Uçuşan yarasalar ve "Dur şunları arkama alayım, ay ışığı da yandan gelsin ki vampir hatunlara karizma yapayım" modunda bir vampir.
Xsorenz_Exralion: Sadece hüzün görüyorum...
Heresy grows from idleness...