Bahçecon'a gelenler : )
Ben gayet güzel ve başarılı buldum.. Açılan oyun sayısı son derece güzeldi mesela... İlk yapılan bir etkinlik için katılan sayısı da iyiydi.
Gelip gelmeyeceğim son ana kadar belli değildi. Esen ısrar etmese kalmayacaktım da....
Yine de doğrusu çadırda kalmayı özlemişim.. Bilsem biraz daha hazırlıklı gelirdim gece için...
Bu arada beni görmek isteyenler varsa hala İstanbuldayım. Arada bir yerlere gidip gelsem de yazın büyük bölümünde burda gibiyim.
Gelip gelmeyeceğim son ana kadar belli değildi. Esen ısrar etmese kalmayacaktım da....
Yine de doğrusu çadırda kalmayı özlemişim.. Bilsem biraz daha hazırlıklı gelirdim gece için...
Bu arada beni görmek isteyenler varsa hala İstanbuldayım. Arada bir yerlere gidip gelsem de yazın büyük bölümünde burda gibiyim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Psychena
- Süresiz Banlanmıştır
iyi işte bi kaç bulusma daha yapmak ıstıyoruz yanı en azından bız 3 kısı olarak ıstıyoruz ısteyen cıkarsa felan ayalrarız gorusurz eglenırız
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
Valla ben kendimi nasıl tanımlayacağımı pek bilmiyorum ama şöyle olabilir. Animeleri ayarlayan, arada sırada oyun oynatan, iş yapan, gürültücü, uykusuz vs vs... dee
boşverin ya, ben yeminerim işte, frpworld den gelen herkesi zaten tanıyodum sanırım.
yeminer@hotmail.com da msn adresim ama o da profilimde yazıyo zaten
yeminer@hotmail.com da msn adresim ama o da profilimde yazıyo zaten
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Daha buralardaysan oyunlarımıza bekleriz Firble, başarılı ozan rp lerini masa üstü oyunlarda daha çok görmek isteriz
cumartesi günü oynadığımız oyunda başarılı oyunculardan biride sendin . Bu pazar saat 12 de bakırköyde oyunumuz olacak katılmak isteyen arkadaşları bekleriz...
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
galadlirim@msn.com
kimsenin nickini bilmiyorum halen msne ekleyen olmuş,lütfen kendisini tnıtsın o kişiler
kimsenin nickini bilmiyorum halen msne ekleyen olmuş,lütfen kendisini tnıtsın o kişiler
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
şimdi masa üstünde ani beste yapılamıyor... Bu da sorun oldu.. Bunu belki mevcud şarkıları kullanıp çözmek mümkün olabilir.. : ) Uzun zamandır ilk RP m di sonuçta.. Ama artık sanırım ozan rpsine devam ederim masaüstünde oynadığımda.. : )
HARBE GİDEN
bahçeconda 2. gün heroes campaigninioynatan dmim msnem berkay_senturk@hotmail.com oyun oynamak yada muhabbet etmek isteyen arklar msnmi alabilirler 
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Sahi, ne oldu o resimler? Biri bana yollayabilir mi? Engin? Mustafa?
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..bende insanları pogoya teşvik eden anime izleyen arada oyunlara musallat olan yeşil tshirt ve kaprisi altında mavi ayakkabısı olan insanım : msn : reshoden@hotmail.com
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Çok güzel olur Hilmi, şimdiden teşekkürler.
Bu arada kendimi tanıtacak daha iyi bir yöntem buldum. Cüzdanını 3-4 kez kaybeden ve sürekli kılıçlarla oynayan kişiyim ben.
Bu arada kendimi tanıtacak daha iyi bir yöntem buldum. Cüzdanını 3-4 kez kaybeden ve sürekli kılıçlarla oynayan kişiyim ben.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
elessar666
- Kullanıcı