Kırık Aynadan Yansımalar (Hakkında)

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Benim için de fark etmez. şimdiye kadar yazılanların da hepsine katılıyorum:
Azazel666 wrote:Walla arkadaşlara allah wurmuş zaten bence bide biz wurmıyalım :D

Ã?SS ye girecek bahtsız arkadaşlara şimdiden sabır ve başarılar diliyorum..
esen wrote:bence bu kafalarını boşaltacakları bir rp o yüzden dondurmak pekte akıllıca olmaz. Yeterince stres içindeler, her kez öss diye başlarının etini yiyiyor birde aramızda hala öss girecek olan varmı rp içinde olanlar tabi :w00t: ama bana sorarsanız bence devam etmeli...
demarch wrote:Eğer onlar için sorun olmayacaksa devam etmesi taraftarıyım ben. Ancak bir kişi bile dursun diyorsa buna da saygı duyarım ve ben de dondurulsun derim (çok satıcı bir kişiliğim sizin anlayacağınız :D)
Squan wrote:Benim için hava hoş ben herkese uyarım. Yani ara vermek istiyorsanız ara verebilirsiniz...
celebnor wrote:cogunluk ne derse o olsun ama don 18 gunde zaten çalışma olmaz...
Böyle işte..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

logan wrote::schemes:
Hemende kızamışş.. hemende kızarmış...
Diyer kolum olsaydı ben sana gösterdim...
Ölümü...
Demiş arkadaş.. Böyle kuru kuru gitmez ama bu.

Peki Logan, sana bir fırsat veriyorum. Madem bu kadar çok güveniyorsun kendine 4 kollu olarak benimle savaş. Savaş bir düello gibi olacak ve rp ile alakalı olmayacak. Tarafsız bir dm seçilecek ve bu düello noktası noktasına rp alanı ya da karargaha aktarılacak...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Tmm..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Velet gibi davrandığınızı söylemeden edemeyeceğim. Ama keyif sizin keyfiniz. :) Aranızdaki tartışma noktalandı diye varsayıyorum. Turu bugün döndürmeye çalışırım ama çok hastayım, muhtemelen ancak yarına başarabilirim. Her halükarda tartışmayı bitmiş sayıyorum.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Ensiferum
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ensiferum »

Kavgayı izleyebiliyormuyuz.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Düello muhtemelen MSN'de yapılır, ama eğer isterlerse bir başlıkta da deneyebilirler kendilerini. :)

Evet, turu ilerletip ilerletmemeyi çok düşündüm. Normalde haftaya yapmam lazımdı. Ama battı balık yan gider dedim. Buyrun, fırından yeni çıktılar. Sıcak sıcak.. :mrgreen:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Geçmiş olsun... Necroscuğum

Yenile bilirim... çünkü karşımdak ki kişi ustalık sınavını GEÃ?EBİLMİş...
Biri...

ama bu frp ne oalcağı beli olmaz.
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

logan wrote:Geçmiş olsun... Necroscuğum

Yenile bilirim... çünkü karşımdak ki kişi ustalık sınavını GEÃ?EBİLMİş...
Biri...

ama bu frp ne oalcağı beli olmaz.
Yanlış söyledin koç, ben düzelteyim o 'yenileceğim' olacaktı.

Bekliyorum boş bir vaktini. Dm de buldum bak...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Msn demi yapılacak...
yoksa.
BAşlık mı açılacak erkancım?
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Hayır koçum, msn den iki dakika da halledip geçiririz uygun bir başlığa burada 8)
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Başlığa lüzum yok. Kendi aranızda halledin. Diyara geçen bir şey değil bu dövüşünüz. Buraya başlık açılmaz o yüzden.

Power demands sacrifice.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Neyse ki olay bitti ve Savaş Karargahı'na aktarıldı. Turlar da sıcakken cevapladım hemen. Kolay gelsin arkadaşlar. :D

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Beyler, rica ediyorum BÃ?TÃ?N RP'leri okuyun. Hatalarınızı habire sizlere anlatmaktan dilimde tüy bitti artık. Yeter yani lütfen.

Power demands sacrifice.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yaaa bunu belki sormamam lazımdı... Ama son yazdığım şiiri nasıl buldunuz? Zaman ve ev ortamım izin verdiğince güzel yazmaya çalıştım bunu...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Firble wrote:Yaaa bunu belki sormamam lazımdı... Ama son yazdığım şiiri nasıl buldunuz? Zaman ve ev ortamım izin verdiğince güzel yazmaya çalıştım bunu...
Firble yannış rp nin konuşma topiğine atmışsın :D
No one hears him cry so he turns to evil...
Locked