LoRd Of ThE RiNgS ONLİNE

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

LoRd Of ThE RiNgS ONLİNE

Post by Dreamscape »

Lotr onlline oyunu çıkacakmış bilgisi olanlar lütfen bu foruma bir iki bir şeyler atsın.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

tam olarak bilgim yok ama dört gözle bekliyorum ben de haberini aldım bayaa bi önce.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Ne çeşit bilgi istiyosun.

Mesela çıkış tarihi 2006 nın 4 cü çeyreği gibi mi.

Oyunda PvP yok gibi mi.

Yoksa Oyunda playerların yaptıkları kılıçlar zırhlar vb. Düşen yada Npclerden alınanlara oranla daha güzel olucak. Bu yüzden zanaat ön planda olucak.
Gibi mi :)
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Ben o oyunu çoktan çıktı diye biliyodum çıkmamış mı?? heh heh heh! Benimde dünyadan haberim yok!!

şu PvP yok gibi olması nası bişey yaws? Orclarla Elfler kolkola mı gezecek yani oyunda ?? Hoş oyunda zaten çok fazla Pvp olmasıda iyi bi şey deilde hiç olmazsa WOW daki gibi PVP ve RP serverlar olarak ayırsalardı keşke sonuçta bunu sevenlerde var!!

Bu konuda ayrıntılı bilgi alabileceğimiz sitelerin falan linklerini atabilirmisiniz?

Teşekkürler!
To Live is To Die!
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Oyunu yapan firma DnD online'ı yapan firma,hımm yani oyun büyük ihtimalle iyi olmayacak isimden yararlanıp ilk anda kapabildiğini kapacak,sonrada unutulacak.Tahmin tabi bunlar.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ya PvP server olmayışının nedeni zaten büyük bir kesimin iyilerin tarafında olacak olması ve bu yüzden avantajın iyilerden yana olacak olması ve kötü olan orkların da zaten Sauron'un sözünden çıkamayacak olmaları bu yüzden PvP server açmayacaklar. Ayrıca eğer Npclerin itemleri daha iyi olursa oyunun dungeon kısımları rağbet görmez bu da iyi birşey değil oyunun içeriği önemsenmez o zaman knight online'dan bi farkı kalmaz
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Oyun Temmuzun 7'sinde çıkacakmış. :D
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by butti »

http://lotro.turbine.com/

Temmuz 7'de çıkacak diye bir haber henüz yok. Bir de Orclarla Elfler kol kola dolaşmayacak çünkü Orclar ve hatta kötü tarafın hiçbir ırkı oynanamıyor.

Ayrıca birde PvP eğer 2 kullanıcıda istiyorsa duello şeklinde yapılacak yani sportif mahiyette olacak.
Işığa uçan pervaneyim. Sonumu bilir, yine de ışığa giderim.
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Tamam oyun çıksında kaçında çıkarsa çıksın.Orc olmadıkça oyun keyifli olmaz bence.Trailerini indirdim açıkçası pek beğenmedim.

Aslında onun yerine Middle-Earth'ün online oyunu yapsalar daha güzel olurdu (strateji şeklinde).
Captain_of_Elven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Captain_of_Elven »

Galathiniol wrote:Tamam oyun çıksında kaçında çıkarsa çıksın.Orc olmadıkça oyun keyifli olmaz bence.Trailerini indirdim açıkçası pek beğenmedim.

Aslında onun yerine Middle-Earth'ün online oyunu yapsalar daha güzel olurdu (strateji şeklinde).
Zaten Middle-Earth II yi yaptılar bence bi daha çıkartmazlar strateji türünde..
Orc ların olmaması kötü olmuş...
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.

Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by butti »

Galathiniol wrote:Tamam oyn çıksında kaçında çıkarsa çıksın.Orc olmadıkça oyn keyifli olmaz bence.Trailerini indirdim açıkçası pek beğenmedim.

Aslında onun yerine Middle-Earth'ün online oynu yapsalar daha güzel olurdu (strateji şeklinde).
Bu olay anladığım kadarıyla (1,5 yıldır düzenli takip ediyorum) biraz romantikler için bir olay olacak. Orclar yok değil, olacaklar da biz seçemiyoruz. Evil taraf NPC olacak tamamen.

Daha çok Tolkien'in Orta Dünyası'nı gezmek görmek, crafting türü sakin eylemlerle zaman geçirmek, epic yüzük savaşlarına katılmak filan gibi esere hayranlık duyan kitlenin katılacağı bir tarz yapıyorlar. Yani WOW yada benzerlerine oranla daha az aksiyon daha çok RP gibi. Aslında PVP yapmamalarının başlıca nedeni Tolkien'in Orta Dünyasında LOTR!in döneminde eserde hiçbir şekilde Elf, Dwarf, Human, Hobbit ırkları arasında savaş ve katliam olayı vukuu bulmuyor olmasından. Tolkien Enterprises eserin kullanım haklarını esere bağlı kalınması şartıyla vermiş. Bu durumda doğal olarak iki tane elf'in yada human ile dwarfın birbirini katletmesi olayı eserde bulunmadığından PVP yi yapmıyorlar. Ancak gelen yoğun baskıdan sanıyorum son birkaç aydır sınırlıda olsa PVP koyacaklarını duyuruyorlar. Arena filan gibi bazı mekanlarda kurallar çerçevesinde ölümcül olmayan dövüşler gibi.

Yani aslında çok fazla Online kavga dövüş, aksiyon tarzı zaten yapmak istedikleri şey değilmiş. Daha çok gündelik yaşam üzerine kuruyorlar sistemi örneğin bir adam kasabasından dışarı çıkıp illa ki kavgaya yada orc avlamaya katılmak zorunda değil level almak için, oturup evinde kılıç dövüp kılıç satarak zanaatkar olarak acayip kılıçlar yapıp olayını sürdürüp sohbet muhabbet RP şeklinde de durabiliyor. Klasik onlinecılar için oldukça sıkıcı gözükse de sadece Tolkien dünyasını görmek katılmak hissetmek yani kısaca Tolkien severleri cezbeden bir tarzı var. Ã?rneğin olay tam olarak Frodo'nun yüzükle Hobbit Köy'den çıktığı zamanlarda başlıyor ve akış sürüyor yani geçtikleri güzergahda takılıp tanışma yardım etme gibi atraksyonlara girebiliyorsun. Hayran kitlesine ve RP severlere uygun bir tarz aslında Onlinecıları bayacak diye konuşuluyor forumlarında.
Işığa uçan pervaneyim. Sonumu bilir, yine de ışığa giderim.
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

butti wrote:Daha çok gündelik yaşam üzerine kuruyorlar sistemi örneğin bir adam kasabasından dışarı çıkıp illa ki kavgaya yada orc avlamaya katılmak zorunda değil level almak için, oturup evinde kılıç dövüp kılıç satarak zanaatkar olarak acayip kılıçlar yapıp olayını sürdürüp sohbet muhabbet RP şeklinde de durabiliyor.

Bu kulağa hoş geliyor. :) Ama orc avlamanın keyfi bir başka oluyor tabii. :D
the slayer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by the slayer »

Duyduğuma göre 1 server başladığında o serverdaki tüm oyuncular Frodo'nun Shire'dan ayrıldığı anda eş zamanlı başlayacak ve eş zamanlı olarak savaşları vb. yaşayabilecekler

Böyle olursa farklı ve iyi birşey ortaya çıkabilir
Post Reply