Ne zaman FRP oynamalı?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Gece kesinlikle :)
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
kilerik
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kilerik »

İsterseniz televizyonda da anons yaptıralım, Bursa için FRP vakti felan diye. :w00t: :roll:
Heresy grows from idleness...
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

Bence akşama doğru ve gece.Ã?ğle yi hiç sevmem.Kişiden kişiye değişir tabii. :)
Aarashian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aarashian »

Her fırsatta oynanmalı :)
Ama en güzel gece oluyor bence, çünkü konsantre olmak ve oyun moduna girmek daha kolay oluyor, rahatsız edici dış faktörler de minimuma inmiş oluyor. O yüzden, tercihim havanın kararmasından sabaha kadar oynamaktan yana.
Ilfirin Osta Tel'quessir
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Bence de en iyisi gece oynamak, kafanıza takacak hiçbirşeytiniz olmuyo, yetişmeniz gereken biryer olmuyor, ayrıca rahatsız edici dış etkenler 0 epsilon uzaklığında ve hızla yanaşıyo.

Tek sorun bir sonraki gün herhangi bi planın olup olmadığı, okula gitmen gerekip gerekmediği :) Gerekmiyosa çok güzel oluyo.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

hic uykunuzu almıs ve zinde bir sekilde sabah zekanızla frp oynadınız mı? sanmam hele once bir buz gibi denize girip cıkın kahvaltıda da menemen bak o zaman playerlar max performans veriyor mu vermiyor mu? buyucu daha bir gothic paladin daha bir erdemli oluyor valla...
demarch
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by demarch »

Sylvius wrote:hic uykunuzu almıs ve zinde bir sekilde sabah zekanızla frp oynadınız mı? sanmam hele once bir buz gibi denize girip cıkın kahvaltıda da menemen bak o zaman playerlar max performans veriyor mu vermiyor mu? buyucu daha bir gothic paladin daha bir erdemli oluyor valla...
hımm denemek lazım valla. Yazlıkta frp yaptık pek de güzel oldu ama hiç sabahın köründe uyanıp kahvaltı ve deniz sefası sonrası oynamadık. Gece daha bir güzel oluyor bence özellikle sabaha kadar sürerse..Saat 5 gibi uyku gelince de DM bir combatla bütün uykuyu ve yorgunluğu alıveriyor oyuncuların üstünden. Bir de o sıcakta nasıl oynayabildiniz merak ettim. O saatlerde yat(y)mak daha faydalı :D
quidquid latine dictum sit, altum videtur
(anything said in latin sounds profound.)
barthen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barthen »

biz öğrenci olduğumuz için(üni. diil) ve her allahın günü dershane olduğu için gündüz oynuyoruz ama gece de deniyecez..
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

valla izmirde en serin zaman sabah vaktidir. hatta ulkenin genelinde oyle olması lazım. sizde deneyin 11-12 gibi ısınır hava daha cok...
elessar666
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by elessar666 »

bir zamandan öte olacak ama bir andan bahsetmek istiyorum... belki acı bir anda o acından uzaklaşmak için oynanabilir ve yararıda olur... ki bunu yaşadım ve gerçekten yaradığını görüyorum
only i am the god in my secret garden
valhalla
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by valhalla »

herzaman olabilir ama en iyisi gece oluyor..
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Geceleri insan zihni daha yaratıcı çalışır, böylece dm ve oyuncular daha iyi bir oyun çıkarır.
Geceleyin etrafta hiç ses olmaz, kimsenin dikkati dağılmaz.
İnsan zihnini gece vakti türlü türlü yaratık fikirleri rahatsız eder, böylece tasvirler kafada daha iyi şekillenir.
Yani en iyi vakit gecedir.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Gece saat 22 suları başlanarak sabaha kadar oynamak oldukça zevkli oluyor. "Neden?" derseniz;

1. Dışarıda güçlü bir ışık kaynağı olmadığından ışığının tipini sen belirleyebiliyorsun. Bu oyuna ayrıca bir hava katan özel bir etkendir.

2. Dışarıda sizi oyundan soğutacak herhangi bir etkenin en az olduğu saatlerdir bu saatler. Ã?rneğin araba kornasının sesi, düğün, kaza, dikkat çekici insanlar felan falan

3. Herkesin işinin en az olduğu zamanlardır geceleri ve bu yüzden toplanma konusunda bir sorunun en zor yaşanacağı zamanlar geceleridir.

4. Geceler insanların daha çok düşüncelere daldığı zamanlardır. Hayal gücü daha iyi çalışır ve uykusu en geç gelen daha avantajlıdır.

Tabee apartmanda iseniz ses çıkarttığınız için kızan komşuular bunun kötü tarafıdır ama o kadarda olsun.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Fioner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Fioner »

ben de geceyi tercih ediorm.yurttayken az mı oynardık bea :-P şerefsiz hocalar hep şerefsizlik yaparlardı("yarın sınavımız var,calısıoz" bahanesi de bi yere kadar tabii).
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by oldun »

gece ben gece oynamadığım cogu oyun kötü gecmiştir artık takıntı oldu
Post Reply