Rome: Total War

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Rome: Total War

Post by Sylvos »

Oyun gayet eğlenceli ve zevk veren bir strateji oyunu. Age of Empires III, Heroes Might & Magic V, Battle for Middle Earth' un aksine bence daha başarılı bir strateji oyunu. Herkese öneririm :)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Ã?mrümde oynadığım en güzel strateji oyunuydu diyebilirim. Age of Empires, yanında halt etmiş. Bilgisayarım kaldırmadığı için sırf bunu oynamak amacıyla internet kafelere dünya kadar para bayıldım. Özellikle savaş müzikleri beni kendimden geçirdi. Savaş başlamadan önce komutanların konuşmaları da muhteşemdi. Oyunu evimde doyasıya oynayamadığıma yanarım.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Captain_of_Elven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Captain_of_Elven »

Bence de hayatımda oynadığım en iyi strateji oyunu bunun Yanında Medival Total War, Age of Empires serileri, Battle for Middle Earth I-II yide oynadım ancak Rome nin grafikler muhteşem ancak bi multiplayer oynamak nasip olmadı...Barbarian İnvasion yamasından sonra Türklerde eklendi oyun muhteşem oldu şimdi Rome Total War 2 yi bekliyom o dahada muhteşem
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.

Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Barbarian İnvasion yamasından sonra Türklerde eklendi
Küçük bir düzeltme: Eklenen Türkler değil, Hunlar. :) Oyunda onlardan iyi atlılar bulamazsınız. Yine de ben hâlâ inatla Western Roman Empire diyorum. :wink:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

samatyalılardan iyi mi Hunlar?

barbarian invasion u oynamadım ama, oyndaki en sağlam ırk silifkelilerdi, eklentiyle beraber ne oldu, yeni bina filan geldimi?
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Arkadaşlar oyunu oynadım.Acayip bağımlılık yaptı.Ama sonra sıktı.şimndi kardeşim oynuyor(7 yaşında)Oyundaki ırk sorunları kötü.Özellikle dağılım kötü olmuş.Yani birkaç ülke yanlış yerde olmuş.Bizans çok küçük olmuş
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

ek paket beraber gelen yenilikler neler?
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Oyun hep aynı havada oldupundan pek beğenmedim ama multiplayersa güzel oluyor ve ayrıca grafikler AşIRI DERECEDE GÖZEL...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
mulgear
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mulgear »

trulias wrote:ek paket beraber gelen yenilikler neler?
gece savaslari(kusatma baskin vs)
yeni ulkeler savas alanindaki bazi kucuk grafikler o kadar

ben full atlilarla oyniyan biriyimdir yani 90 kisilik atli birligimle 300 den fazla piyadeyi almisligim vardir (sonunda 20 adamim kalmasi ayri bisey :) )
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

oh bea, sağolassın ya en sonunda biri soruma cevap verdi. anladık biliyoruz grafiklerini filan kaç kere bitirdiğim oyun. neyse ya. bu arada ben en çok kartacayı seviyordum, ama romalılar direk daldığı için oyundaki en zor başlayan ırktı. bir değişiklik gelmişmi kartacaya, yeni ünite, 5.seviye tapınak şehir filan?
mulgear
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mulgear »

trulias wrote:oh bea, sağolassın ya en sonunda biri soruma cevap verdi. anladık biliyoruz grafiklerini filan kaç kere bitirdiğim oyun. neyse ya. bu arada ben en çok kartacayı seviyordum, ama romalılar direk daldığı için oyundaki en zor başlayan ırktı. bir değişiklik gelmişmi kartacaya, yeni ünite, 5.seviye tapınak şehir filan?
http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2044
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Tatile gitmeden 1 saat kadar önce; Büyük Iskender ek paketini görmüştüm. Tatilden döndüğüme göre;
"Niahohohahhaayyyt!"
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Evet şahane bi oyun hakkaten, serinin ilk oyunu Shogun'dan beri inatla oynarım bıkmadım valla. Serinin en iyisi bu ama hakkaten. Barbarian Invasion'u da mutlaka edinmeli, Attila'yla Roma'yı kasıp kavurmalı.. madem bard'ım Iced Earth'in son albümünden alıntı yaparaktan fonda mırıldanayım;

<I>"Alliance has been made
With many other clans
Frank and Vandal forces
Held within his hand
And by Attila's hand it's said
His brother met with death
To make his rule his legacy
He did his awful best
Ethele and Etzell
By many names he's known
But "Scourge of God" is the one
That rings the darkest tone!!</I>
PHARAUN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by PHARAUN »

Artex_Croma bende senin gibi tatilden donunce gordum buyuk iskender
paketini ama dahaa korsanini bulamadim :D
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

İlk oyunu medievil total war'ı daha çok sevmiştim. Belki Roma'nın bana çekici gelmemesinden, belki de harita üzerinde yürüyen adamlara alışamamamdan.
Post Reply