Bahçecon'a gelenler : )
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Dün Yeminere gösterecekleri animeleri verdim.Hangisini gösterirler bilemicem ama şunlar kesin:
Howl's Moving Castle,Prenses Mononoke,Spirited Away,Bir de Ninja Scrollun filmi galiba,Bir de Vampire Hunter Dyi gösterebilirlermiş.
Howl's Moving Castle,Prenses Mononoke,Spirited Away,Bir de Ninja Scrollun filmi galiba,Bir de Vampire Hunter Dyi gösterebilirlermiş.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Animeleri görevli arkadaşlar seçiyor, galadlirimin dediği animeler muhtemelen gösterilecek olanlar ama çıkarma ya da ekleme olabilir.
Ayrıca organizasyonu mümkün olduğunca ucuz tuttuk, etkinlik alanının üniversite olması bu konuda avantaj oldu tabi. 7.5 ytl ye sadece 1 yemek dahildir. Onun dışında aynı yemeği yemek için sanırım 3 YTL idi, bu kadar para ödemeniz gerek.
Ayrıca Dm vb görevlilerin masrafları etkinlik kasasından karşılanacaktır.
Ayrıca organizasyonu mümkün olduğunca ucuz tuttuk, etkinlik alanının üniversite olması bu konuda avantaj oldu tabi. 7.5 ytl ye sadece 1 yemek dahildir. Onun dışında aynı yemeği yemek için sanırım 3 YTL idi, bu kadar para ödemeniz gerek.
Ayrıca Dm vb görevlilerin masrafları etkinlik kasasından karşılanacaktır.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Psychena
- Süresiz Banlanmıştır
arkadaşlar herşey cok cok güzeldi gerçi 2. gün herkes gitti felan ama olsun yınede gerçekten eglendık
1. gn inanılmazdı herşey icin cok cok teşekür ederim.. saolun varolunn..yaz geldı yakınlardaa yıne bı bulusma duzenleyelımm:P
:plotting: :evillaugh:
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
Birkaç aksaklık vb şey olmasına karşın güzel geçtiğini düşündüğüm iki gündü, benim gibi düşünen, yaşayan insanlarla geçirdiğim 2 gün benim için çok değerliydi. Arada çalışmak falan zorunda kalsam keyfini çıkardım, cumartesi oynatmaktan zevk aldığım iki güzel oyun yönettim, pazar yüzdüm ve en önemlisi muhteşem oyuncular ve dmimizle güzel bir oyun oynadım. Gelen tüm arkadaşlara çook teşekkür ediyorum.
Yeni bir etkinlik diyen arkadaşlar olmuş, malesef bu tarzda bir etkinliği ikinci bir kez yapmak için biraz zaman geçmesi gerekir ama orada birçok kişi tanıştı, oyun oynadı. Artık birbirlerinizi tanıyorsunuz, buluşun oyunlar oynayın vs vs... Mesela ben orada tanıştığım birkaç arkadaşla başladığımız oyunlara devam edeceğim, özellikle animeci arkadaşlar benden kaçamazsınız
Size frp oynamayı öğreticem arada da animelerinizden faydalanıcam 
Yeni bir etkinlik diyen arkadaşlar olmuş, malesef bu tarzda bir etkinliği ikinci bir kez yapmak için biraz zaman geçmesi gerekir ama orada birçok kişi tanıştı, oyun oynadı. Artık birbirlerinizi tanıyorsunuz, buluşun oyunlar oynayın vs vs... Mesela ben orada tanıştığım birkaç arkadaşla başladığımız oyunlara devam edeceğim, özellikle animeci arkadaşlar benden kaçamazsınız
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Psychena
- Süresiz Banlanmıştır
evet ya yanlız ben levion la burda kavga etmıstım kavga derken bıraz tartıstık felan sonra festıvalde bırıyle tanıstım baya zaman gecırdık aynı cadırda fellan kaldı sonra ogrewndım meger levion oynmus felan ock komık oldu :p bu arada cıdden msn felan almadık herkes yazsın buraya bi sekıl ekleyelım ok
:evillaugh:
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Etkinlik harikaydı, bana böylesine güzel iki gün yaşatan herkese çok çok teşekkür etmek istiyorum. Böyle şeyleri sık sık yapmalıyız bence.
Etkinlikten beklediğim çoğu şeyi yapma imkânı buldum. Uzun zamandır WoD oynamak istiyordum ve WoD'a neredeyse doydum. Hazina avına katıldım, yüzdüm, LARP yaptım. Belki anime izleyemedim ama yaptıklarımıza bakınca gerek de yokmuş diyorum. Birbirinden değerli insanla tanıştım, şimdi kimin kim olduğunu bilmesem de.. : (
şimdi başlığın adına tekrar bakınca 2 mükemmel gün geçirmeme katkı sağlayan arkadaşların kim olduklarını yazmalarının ne kadar güzel olacağını düşündüm. Birbirimizin MSN adreslerini alalım, iletişim içinde kalalım, beraber geçen 2 günümüzün kritiğini yapalım doya doya.
Etkinlik genel olarak yaşadığım en güzel şeylerden biriydi ama beni en çok rahatsız eden şey bu iki günün sonunda kampüsten ayrılırken fark ettiğim, bir sürü kişiyle vedalaşamamış olmamdı. Erken gidenler belki herkesle vedalaşamazdı ama yine de içimde bir hüzün vardı içimde kampüsü arkamda bırakırken. (Bir diğer rahatsız eden şey de taa Ankara'dan gelmiş olan Firble'ın orada olduğunu dönüş yolunda öğrenmiş olmam. Kafamı camlara vurdum..)
Herkese tekrar teşekkürler..
Etkinlikten beklediğim çoğu şeyi yapma imkânı buldum. Uzun zamandır WoD oynamak istiyordum ve WoD'a neredeyse doydum. Hazina avına katıldım, yüzdüm, LARP yaptım. Belki anime izleyemedim ama yaptıklarımıza bakınca gerek de yokmuş diyorum. Birbirinden değerli insanla tanıştım, şimdi kimin kim olduğunu bilmesem de.. : (
şimdi başlığın adına tekrar bakınca 2 mükemmel gün geçirmeme katkı sağlayan arkadaşların kim olduklarını yazmalarının ne kadar güzel olacağını düşündüm. Birbirimizin MSN adreslerini alalım, iletişim içinde kalalım, beraber geçen 2 günümüzün kritiğini yapalım doya doya.
Etkinlik genel olarak yaşadığım en güzel şeylerden biriydi ama beni en çok rahatsız eden şey bu iki günün sonunda kampüsten ayrılırken fark ettiğim, bir sürü kişiyle vedalaşamamış olmamdı. Erken gidenler belki herkesle vedalaşamazdı ama yine de içimde bir hüzün vardı içimde kampüsü arkamda bırakırken. (Bir diğer rahatsız eden şey de taa Ankara'dan gelmiş olan Firble'ın orada olduğunu dönüş yolunda öğrenmiş olmam. Kafamı camlara vurdum..)
Herkese tekrar teşekkürler..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Psychena
- Süresiz Banlanmıştır
abi herkes bı sekıl msn lerımızı verelım demıs kımse msn yazmamıs
delicevair@hotmail.com
mahua çok komik oldu o durum savaş :p
bu arada ben şu malum gece ateşlenen çocuk hatırlayamayan varsa
msn adresim evrenacigul@hotmail.com
bu arada ben şu malum gece ateşlenen çocuk hatırlayamayan varsa
msn adresim evrenacigul@hotmail.com
evet evren iyi akıl etmis herkes bir detayını yazarsa daha kolay hatırlarız bence.
mesela ben habire kosusturup duran bırak oyun oynamayı oturmayı bile unutan mustafa
msn im heryerde var aslında ama genede bulunsun<< thearchmageofrealms@yahoo.com
mesela ben habire kosusturup duran bırak oyun oynamayı oturmayı bile unutan mustafa
msn im heryerde var aslında ama genede bulunsun<< thearchmageofrealms@yahoo.com