FRPWORLD I. KISA ÖYKÖ YARIşMASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

ben bir öykü ayarlamıştım ama araya hastalık girdi falan istediğim gibi editleyemedim bazı yerleri, onun içinde yarım yamalak göndermek istemedim, seneye 2. yarışmaya katılırız umarım...

temenni ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması Sonuçlandı!

Yaklaşık 1 ay önce "I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması" olarak başlattığımız öykü yarışmamız sonuçlanmıştır arkadaşlar. Lafı hiç uzatmadan kazananları öykü isimleri ile birlikte açıklıyorum.

I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması Birincisi Elamshin (Kara Gül'ün Masalı)
I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması İkincisi Karakemal (Günah Yiyen)
I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması Üçüncüsü Eliathor (Eski Hikaye)
I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması Dördüncüsü Khazak (İkonia)
I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması Beşincisi Merihli (Nöbet)

Tüm katılımcılara tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Dereceye girenlerin önünde saygıyla eğiliyorum. Hem kısa öykü babında kısıtlı bir alanda hareket etmenin verdiği zorluğun üzerinden bu güzel başarıyı elde etmeleri gerçekten muhteşem.

Bunun yanısıra daha önce belirttiğim gibi katılarak bizlere destek veren herkese saygılar sevgiler sunuyorum. Bize ayırdığınız zaman için sizlere minnettarız.

Yanısıra proje grubunda yer alan Chosen, Mope, Dragonfire ve EFla'ya tekrar huzurunuzda teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler olmasaydınız bu iş olmazdı.

Ã?düller birkaç gün içersinde Yeminer tarafından kargo ile adreslere gönderilecektir.

Son olarak dereceye giren yazıları yine birkaç gün içersinde anasayfada yayınlayacağız. Ã?yküleri Hikaye-Makale bölümünden okuyabileceksiniz.

Yeni yarışmalarda tekrar görüşebilmek dileğiyle.

Eldarin!
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Yarışmaya katılan bütün arkadaşlara teşekkür eder,
Kazananları can-ı gönülden kutlarım.

Birdahaki sefere daha çok katılım bekliyoruz.

Daha güzel ve büyük organizasyonlarla karşınızda olmak dileğiyle...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Kazananları Tebrik ederim kaybedenlerde üzülmesin eserleriniz kötü değildi sadece sizinkilerden daha fazla zevke hitap eden 5 adet eser vardı :D
Yanlız söylemeden edemeyeceğim. Kurallar konusu çok fazla göz ardı edilmemiş. Bir heycanla bu kurallar esnetildi ama bir daha böyle birşey olacağını sanmam. şimdiden uyarayım kurallar çerçevesi dışındaki eserler disqualifiye olur.
Kazananları tekrar tebrik edip konuyu kapıyalım :clap: :plotting:
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Eliathor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eliathor »

3. olmuşum :) Bu yarışmayı hazırlayan herkese teşekkürler.. Katılanlara çabalarından ötürü ve kazananlara da başarılarından dolayı tebrikler... :P
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Tüm katılanları yürekten kutluyorum ve bir daha ki yarışmada da varolmalarını yürekten istiyorum. Katılmayanları da şimdiden bir daha ki yarışmaya davet ediyorum. Kazananları ayrıca tebrik ediyor, başarılarını devamını diliyorumr...

tebrik ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
mope
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mope »

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, gerçekten hakkettikleri başarıları elde ettiler, çok adil bir sonuç oldu. Bir dahaki yarışmada da görüşme dileği ile...
merihli
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by merihli »

Düzenleyenlere ve katılarak destekleyenlere teşekkür, dereceye girenleri tebrik ediyorum.
Nyctos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Nyctos »

İlk 5'e giremeyen hikayelerde derecelendirildi mi? Merak ettim de hikayem kapıdan mı dönmüş, yoksa çok mu geride kalmış.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

aynen yta bende merak ediorum acep cokmu gerilerde kaldı bizimkiler.. bi şekilde haber verilme olanağı varmı?
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Maalesef arkadaşlar yalnızca dereceye girenleri sırasıyla belirtebiliyoruz. İlk beşten sonrası hakkında bilgi verebilmemiz mümkün görünmüyor.

Bu arada öykülerin tamamını Hikaye Makale bölümüne ekledim. Oradan öykülere ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde anasayfanın sağında son eklenen içerikler görülebilmekte. Oradanda öyküleri okuyabilrsiniz.

Yarışmada öykülerini yayınlamış olanlar ayrıca ocakbaşı hikayeleri yahut kulaktan kulağa bölümlerine öykülerini koyabilirler. Bu konuda katılımcılara bir kısıtı koymuyoruz.

Herkese iyi eğlenceler...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Elamshin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elamshin »

İNANAMIYORUM! kazandım mı arkadaşlar! kimlere karşı yarıştığımı düşündükçe hiç umudum kalmıyordu. Ama o kadar sewindim ki, elim ayağım boşaldı bi an!!!
Beni birinciliğe layık gören tüm diyar sakinlerine ruhumun en derinlerinden sevgiler!!! :D
ya yanlış okumadım değil mi??? :D
et verba, et arma vulnerant...
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

vala helal olsun kardeş. yazı cok güzel ama. Başarılarının devamını diliyorum :clap:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Elamshin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elamshin »

çok teşekkürler size Lord Aredheliquas, beğenmenize çok sevindim :D
et verba, et arma vulnerant...
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
Khazak
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khazak »

Allah diyorum... Başka da birşey demiyorum...
Ya da diyeyim bari.
Dereceye giren ve giremeyen tüm öykü yazarlarını kutluyorum. Jüri ve yarışma komitesinin dakikliğine ve emeğine teşekkür ediyorum.
Post Reply