MSN Oyun
MSN Oyun
MSNden bir oyun oynatmak istiyorum.Oynamak isteyen arkadaşlar mesaj atıversinler.Oyun RP ağırlıklıdır.Evil/Good/advanture/citizen tüm detaylar oyuncu kadrosu doğrultusunda oyuncuların istekleri doğrultusunda yapılmaya çalışılacaktır.Anlayacağınız serbest oyun... Katılımlarınızı bekliyorum...
Ben katılmayı cok ısterim yalnız ben sabah 10 dan aksam 9 a kadar sureklı netteyım. Akşam 9 dan sonra girmem mumkun değil. Eğer vakitlerde mutabakat sağlayabilirsek sizinle oynamaktan memnun kalırım...
Not : Ulaşmak isteyenler mesaj atsın msn adresimi yollayım iletişimi daha kolay sağlayabiliriz...
Not : Ulaşmak isteyenler mesaj atsın msn adresimi yollayım iletişimi daha kolay sağlayabiliriz...
İsim : Maltahen
Irk : Half-Elf
Sınıf : Wizard
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşcesine...
Irk : Half-Elf
Sınıf : Wizard
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşcesine...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

tamam bende varım eger oyun oynayacaksanız benide çağırın tecrubelide sayılırım msnim gmaildir yanlışlıklara yol açmayın 
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

Hafta içi 17den, haftasonu 21 den sonra..
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
- Arlin_Bancroft
- Kullanıcı

pzt salı hariç hafta içi 16.00'dan sonra. ve pazar 2.00'dan sonra. MSN: oganmancarci@gmail.com
Ya aslında ben de msnden oyun oynatmak istiyorum çok oyunsuz kaldım
) ama herkes bayaa,adam gibi oyun bekliyor.olmaz ki.ses tonları yok mimik yok tutup da cthulhu oynatamaz kimse.
Ben böyle, d&d dünyalarında geçen , ama genel olarak unarmed combat üzerine (kick box turnuvalarından gaza gelen yok mu başka:)))içinde rol yapma da olacak ama esas amaç bi ringde vurdu kırdı yapmak olacak olan bir oyun düşünüyorum. tek oyuncu, maçlar...
biz bu kışa kadar bi arkadaşla böyle bişey oynuyoduk ve acaip rahatlatıo insanı , sırf unarmed olunca karşıdaki adam kolay kolay ölmüyor falan ya.döv baba döv.
eer isteyen varsa fallenepitaph@hotmail.com ; habire online'ım
ama haziran bittikten sonra oynayamam , bu 2 ay yani.
Ben böyle, d&d dünyalarında geçen , ama genel olarak unarmed combat üzerine (kick box turnuvalarından gaza gelen yok mu başka:)))içinde rol yapma da olacak ama esas amaç bi ringde vurdu kırdı yapmak olacak olan bir oyun düşünüyorum. tek oyuncu, maçlar...
biz bu kışa kadar bi arkadaşla böyle bişey oynuyoduk ve acaip rahatlatıo insanı , sırf unarmed olunca karşıdaki adam kolay kolay ölmüyor falan ya.döv baba döv.
eer isteyen varsa fallenepitaph@hotmail.com ; habire online'ım
rest in me and i comfort you
i lived,and i died for you
abide me and i vow to you
i'll never forsake you..
EVaNesCenCe,Lies..
i lived,and i died for you
abide me and i vow to you
i'll never forsake you..
EVaNesCenCe,Lies..