Babamın tayini sebebiyle haziran sonu gibi İzmir'e geliyorum. Yazımın büyük kısmını ve haftasonlarımın bazılarını orada geçireceğim, ay kadar kocaman ve banyo suyu kadar sıcak kucağınızı bir FrpWorld üyesine açarsınız umarım.
Not: Kucak tasviri Kene (The Tick) çizgifilminden alıntıdır.
Hayırrrrrrr izmir de de kurtulamayacagım fatihten. Ulan fatih nereye gitsem kabus gibi pesimdesin guzel izmirimden uzak dur lan...
Bu arada ben bu sene izmire gelebilir miyim bilmem ama gecen sene beni 1 saat karsıyaka iskelenin onunde beklettiginizi unutmayacagım sevgili "İzmir tayfası"
Valla çok iyi olur gene toplanmlara geyikli muahbbetli oyunlar özledim o günleri valla şu 18 Haziranda sonra bi buşma yapalım gene eskilerle yenilerle.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Ahahaha ben 7-12 Haziran'da Ã?anakkaleye gidiyorum yaz kampına oradan da birkaç günlüğüne Kuşadası'na gidicem Barney diye bir beach açılmış arkadaşlarım orada çalışmaya başlamışlar onlar çağırdı. Sonra İzmir'deyim ama bir süreliğine yazlığa gidicem sonra da sizinle istediğiniz zaman buluşabiliriz İzmir Tayfasını görmeyeli uzun zaman oldu..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Tekrar buluşma vakti geldi de geçiyor sanırım, takımı toplamanın zamanı geldi,
18i 23 arası bir günleri Eldarin ile bize uygun, ama bize göre 23ü cuma günü en uygun vakit, evet siz de söyleyin bakalım, kim gelcek ne zaman uygun falan diye, bir karar verelim bu hafta içi...
duyuru ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...