Arkadaşlar yavaş ilerliyoruz diyorsunuz da paso hakkında başlığına mesaj atıyorsunuz.D Zamanınızın kısıtını bilemem ama biraz da rpnin kendisine ilgi gösterelim değil mi yav
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Evet kesinlikle Slach a katılıyorum ve destek veriyorum bu kampanya ya katılın Diplomacy den korkmayız da karşımızdakilerde öle dandirikten koboltlar değil cidden biraz kastırıcak yaratıklar var ama umarım bundan da kurtulma yolunu bulucaz..
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
İyi günler arkadaşlar..Özücü bir haber vermek istiyorum ki geçirdigim bir kriz nedeniyle sağ omzum üç gün önce 2.ci kere çıkmıştır.O yüzden bu hafta pek giremeyebilirim..Bugunde doktoruma gitmem vesilesiyle internet kafeye uğrayabildim..Bu hafta giremeyebilirligimi belirtip benim yerime DM in karakterlerimi oynatmasını dilerim..İki oyundada..Bu hafta kolumu pek yormamam lazım..Neyse herkeze iyi günler...
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Geçmiş olsun abi.. Durmadan savaşırsan olacağı budur... : )
Ã?abuk iyileş...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Horcoel geçmiş olsun dostum umarım en kısa zamanda iyileşip aramıza dönüş yaparsın
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık