Kırık Aynadan Yansımalar (Hakkında)
Firple haklı. Yaşasın kötülük
.
Koskoca lejyon bir nehri mi geçemeyecek yahu. Hiç mi kimse yok başlarında? (Ayıptır söylemesi eski karakterim Harbormm Doomhammer o civarlarda. Acaba ölecek mi kalacak mı?
) Bulurlar onlar bir yolunu.
Koskoca lejyon bir nehri mi geçemeyecek yahu. Hiç mi kimse yok başlarında? (Ayıptır söylemesi eski karakterim Harbormm Doomhammer o civarlarda. Acaba ölecek mi kalacak mı?
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Buradan herkese başarılar diliyorum ve RP'mizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
Benim için pek olamayacak ama, üzerime bir Oren şövalyesi geliyor.. 
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Logan
- Kullanıcı

FrontsideAir wrote:Buradan herkese başarılar diliyorum ve RP'mizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.Benim için pek olamayacak ama, üzerime bir Oren şövalyesi geliyor..
Hani nerde.... :ghosted: :whatsthis:
Gelsin gelsin ben seni korurum...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Yaw Firple ne adımı düzgün yazabiliyorsun ne de karakterlerimin adını. Hayır sorunu nerede onu da anlayamadımFirble wrote:Senin Hamborn ile karşı karşıya kalman ilginç olurdu.
Sanırım öyle birşey ancak Amerikan filmlerinde gerçek olabilirdi. Ama böyle bir karşılaşma olsa ilginç olacağından şüphe yok.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Hollywood filmlerini benim gibi bir manyaktan üstün tuttuğun için sana eksi karma veriyorum Sylvos.
Bu arada Squan, çok rahat yazmışsın "Bir bakır para aldım, attım." diye ama para kesenin yerinde olduğuna emin misin?
Bu arada Squan, çok rahat yazmışsın "Bir bakır para aldım, attım." diye ama para kesenin yerinde olduğuna emin misin?
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Beyler Ã?SS nedeniyle 1-19 haziran arasında RP'leri dondurmayı düşünüyorum. Ã?SS'ye girecek olan ben değilim sonuçta, ama kimsenin hakkını yemeyi istemiyorum. Bir de burası yüzünden huzursuz olmasın kimse.
Evet, bu konuda fikriniz nedir? İtirazı olan var mı?
Evet, bu konuda fikriniz nedir? İtirazı olan var mı?
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.