bir belaya bulaşmak

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
scythe
Kutsanmış Kişi

bir belaya bulaşmak

Post by scythe »

aylardan mayıs yıllardan 2001
norticus elinde bir kaç kitapla çıkıverir açar yavaş yavaş tanıtmaya başlar scythe bak bu fighter hani caramon varya onun gibi bi şey
- hadi ya
bak bak bu da wizard raist işte
- büyücü yani?
bak bak bu da paladin bizim sturm varya işte ondan
- yapma ya paladinlikten atılmış olan da var mı
-- var tabii ona fallen paladin diyolar... gel sen fallen paladin ol
- nası ya ?????

ve başladık frp ye
ya siz nası bulaştınız bu belaya
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Walla gözlerim yaşardı.(ama ağlamadım!!!)O zamanları hatırlattın bana.
Herşey o Norticusun başının altından çıktı.İlk önce Frp sonra Blind Guardian sonra da Therion.Ne diyeyim Norticus sen çok yaşa!!!
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Walla ne diim, küçücük ufacıktım, yazlıkta sıkıntıdan napıcamı şaşırmıştım, bütün bilg. dergilerimi 2 kere okuyup bitirdikten sonra gazetelere başlamıştım. Orda bir kitap tanıtımı gördüm(yüzüklerin efendisi), mrkımı körüklemişti, bir de Frp die bişiden bahsediolardı, iice mrk etmiştim, zaten bir süre önce bi oyun dergisinde(pc oyun-yeni yeni kendine geliodu dergi) de gözüme çarpmıştı, kararttım gözümü ankraya dönünce araştırmaya başladım, bir grup buldum -bizim sınıftan başka ilgilenenler de varmı(1 kişi toplam :) )- bu grupla okulu asıp -o zamanlar ii bi insan olan şimdi buraya yazamıcam her küfürü hak eden- genconun oversoul denen yerine gitmeye başladık(biz dediim 2 kişiydik topu topu). Zamanla grubumuz büyüdü, ve şimdi buralardayız (tabii bu olaya ilk hoşlandığım kızın da grupta olmasının etkisi olabilir mi, tartışılır ;) ).

Walla nostalji oldu hüzünlendim şindi.
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

kardeşlerim gözlerimi yaşarttınız...
siz ve frp olmasaydı lise bitmezdi :-P
2 yıl boyunca nerdeyse hergün günde 15 dak. kütüphanede frp oynayan kaç grup vardırki şu dünyada?
yada dm bi gün ben basket oynıcam dediği için burnuna yumruğu patlatan (tamam aşırı tepki gösterdim kabul ediorm)

walla ben bu belaya orta ikide falan başladım. daha doğrusu başladık, dimi kingofdamned? :lol:
hatta ilk defa frp deil, fallout rpg oynamıştım,bidaha da fallout oynayamadım kimseyle...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

The_KiRaTh wrote:Walla ne diim, küçücük ufacıktım, yazlıkta sıkıntıdan napıcamı şaşırmıştım, bütün bilg. dergilerimi 2 kere okuyup bitirdikten sonra gazetelere başlamıştım. Orda bir kitap tanıtımı gördüm(yüzüklerin efendisi), mrkımı körüklemişti, bir de Frp die bişiden bahsediolardı, iice mrk etmiştim, zaten bir süre önce bi oyun dergisinde(pc oyun-yeni yeni kendine geliodu dergi) de gözüme çarpmıştı, kararttım gözümü ankraya dönünce araştırmaya başladım, bir grup buldum -bizim sınıftan başka ilgilenenler de varmı(1 kişi toplam :) )- bu grupla okulu asıp -o zamanlar ii bi insan olan şimdi buraya yazamıcam her küfürü hak eden- genconun oversoul denen yerine gitmeye başladık(biz dediim 2 kişiydik topu topu). Zamanla grubumuz büyüdü, ve şimdi buralardayız (tabii bu olaya ilk hoşlandığım kızın da grupta olmasının etkisi olabilir mi, tartışılır ;) ).

Walla nostalji oldu hüzünlendim şindi.
bu adam bi süre sonra tam anadolu liseleri sınawından çıkmıştık ki elimden tuttu beni frp oynamaya götürdü önüme bi ranger koydular..ben de o oyun 17 den aşşağı zar atmadım komikti....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

muha bu 17 lrei görünce aklıma dm iken geçen bi olay geldi
grupta bi arkadaş paladindi
1.lvlgrup, karşılarına dandik goblin takımı çıkarttım çerez olsun die
paladin havalı havalı atıldı ortalarına
3 goblin ona saldırdı ve ben hayatımdaki ilk 20-20-20 kombomu
yaptım :-P
herif ağlayacaktı...
In our life, there is if
EviLDoeR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EviLDoeR »

Kara Elf Üçlemesini okuduktan sonra başladım biraz ters oldu sanırım. Biz bi oyuna arkadaşı katalım dedik çocuk pek bilmiyodu barbar yaptık bunu saldık öne herif bi kere 3 attı oda yatağın altına kaçtı sayılmadı diğerleri 20 ydi kaç tane attığını saymadım hayatımda görmedim böyle bişey. Bide zar yerine bizim evde dart vardı dart atalım dedik ama yapmadık :) Yirmilik dart :)
My DNA written in C with VIM, compiled with GCC and running on baranix (It' s a free UNIX like OS for human body platform)
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

özlü süz: acemi şansına inanın, inanmayanları inandırın...
In our life, there is if
Frozenstein
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Frozenstein »

Hatırlatma o günleri bana sycthe... :racha kan dökmek için can atıodum.:war
"The Time to Strike is When the Opportunity Presents Itself." -- 6th Code of Isshinryu Karatedo
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Beni bu işe kimse bulaştırmadı. Kendi olanaklarımla çözmeye çalıştım. Orta okula boyunca araştırdım durdum. Netten kitaplar indirsem de kitap almam gerekiyodu ama 2nd Ed. kitap konusunda olayın suyunu çıkarmış bi durumdaydı. Ben de bekledim ve 3rd Ed. çıktığında ilk alanlardan biri oldum.
O gün bu gündür oyun ile yatıp oyun ile kalkar durumdayım. Mesela şu an haftada 5 oyunum var (birini ben oynatıyorum).

(Bu arada Norticus, oyunlardan biri fallout rpg) :-P
"Lovefull Evil"
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

ne diim abi dünyada benden şanslı insanlar da var...
In our life, there is if
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Ahaha nerede o gunler

Post by Kaelthas »

Vah Vah buda nekı.
Zavallı ılluvatar bızımle oyun oynarken adam sınır krızı gecırmıstı bir dm elınden kıtabı defterı atıp yerlerı yumruklarımı ya bıde sız gorseydınız 0 halını dusundukce guluyorum ya. Sen dahs ora sını anlatmak ısterdım ama yazmakla olmaz anlatmak lazım. Siz bide ılluvtaara soyleyın adam delırdı hele bıde hırsızımız vardı. Adam her adım atııgı yerde kafasına bır seyler dusuyor. Adam tam ugursuzdu anlatılıcak gıbı deyıl cok guzel gunlerdı. Frp oynamak ıcın dershaneden kacalar adam dersınden kacıyordu ya frp oynamak ıcın daha neler var neler ama su anda aklıma gelmıyor aslında gelıyorda (bır yandan net parasını dusunuom) o yuzden yazmıorum neyse dedıyım gıbı bız bole basladık ama zamanla her kez gıbı geyıgı bıraktık oyun esnasında.
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Ya abicim allah rızası için şu yazdığını bi oku yollamadan önce...
Bi iki noktalama işareti koy, ne bilim anlamlı cümleler falan kur, herkes rahat okusun. Sadece decoderi olanlar diil.
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Okumakta sahiden zorluk çektik ama noolcak ya :D Frp ciler için bence her zaman ilk oyun çok özeldir... Bakınız: Norticus ve ilk oyunu Fallout... Benimde çok özeldi asla unutamam ilk Paladin oluşumu, yanımızda ki büyücü ilk magic missile'ını attığında ödümün nasıl koptuğunu :D çaktırmadan devam etmeye çalıştığımı ama büyücüye de yaklaşamıyışımı... Ah AHHHh ne günlerdi beeee.
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

abi ilk oyunumda sorcerer dım hatırlarım dm nin bizi birbirimizle kapıştıredığını. ben o zamanlar yeni başlıyodum. düelloda norticus u şansa yenmiştim. valla adamın iki gün suratından düşen bin parçaydı. sanırım turnuvayı quel shin kazanmıştı.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Post Reply