Sizce hangi silah??

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Sizce hangi silah??

Post by Aredheliquas »

sizce bir hırsızın kullanması en uygun silah nedir? bu gün arkadaşlar arasında konuşurken balta diyen bile oldu :-o sizin fikirlerinizi bekliyorum...

------------------------------

bence çift bıçak en ideali gibi...
ve yaysız olmazzzz....

Mesajlarınız birleştirilimiştir.> Slach
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Balta!! :-o :D :D Bi hırsız için çok garip bir seçim olmuş hocam :D
Eğer ben hırsız sınıfını seçmiş olsaydım kısa bir kılıç ve bi hançer kullanırdım... Menzilli durumlar içinde Drowların kullandığı (tabi uyku büyüsü yüklü oklar bulabilirmiyim bilmiyorum ama...) küçük bir el arbaleti kullanırdım. Sonuçta hırsızım, büyük ve hareket kabiliyetimi kısıtlayan silahlarla işim olmaz. Uzun kılıçlar vs. silahlar çekilmesi ve savaşılması diğerlerine nazaran daha geniş alanlar istediğinden tercih etmezdim :D :D :D
To Live is To Die!
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

balta hakketen gitmez hırsıza orda haklısın :D bilmiorum ama ben kesinlikle arbalet seçmezdim. hiç sevmem inanılmaz bir antipatim var. yay en iyisi bence.arbaletle bir tane attıktan sonra 40saat uraş dur doldurcam yaniden diye ama yay kullanımında ustalaştıktan sonra kimse yaklaşamaz bence.
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

ben hiç bişi kullanmam zaten adı üstünde hırsız

olabildiğince atletik olurum ve yeteneğimi arttırırdım hırsız için silah boş iş zaten fazlalık yapar
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ama hırsız dediysek böle assassin flm tarzı bişiy babam cepci diilki yani...
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

o zaman baba guzel bir yay işini gorur
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ikide bıçak aldıkmı yanına tozunu attırrım valla adamın ciğerini alırım ruhu duymaz
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

ok aredheliquas bıçaklarda olsun biz buna kısaca HIRSIZ LEGOLAS diyelim :)))
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

yayyın arbaletten daha karizma bir silah oldugu dooru ama biz hırsız olarak karizmatik olayım dur bi yay alayım elime bi de zırh giyeyim şıkır şıkır dersek ilk işimizde bizi dokuz cehenneme yollarlar :P Ben kullanış açısından el arbaleti dedim kurulum ve mesafe açısından...nrmalde bende isterim legolas olup sağa sola ok atmayı :P

Bir Hırsızın amacı bence başta haytta kalmak olmalı ve silahlarını ona göre seçmeli !!

Teşekkür ederim
To Live is To Die!
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

seçim meselesi tabiki...
ama yayda ısrarcıyım :wink:
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Suikaste dönük bir şey arıyorsak arbelet gerçekten işe yarar olabilir kurması zor fakat verdiği hasar büyük olduğu için bence çok kullanışlı.

Genel bir hırsız için yay iş görür fakat ben küçük bıçakları tercih ederim. :)

Eee illaha diyosanız yakın dövüşte aşırı birşey olmasın diye kısa kılıç yeterlidir. :D
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
ussiyiness
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ussiyiness »

Hand crossbow, 2 elimde, 1'er tane. hançeri saymaya bile gerek yok, bence o tüm karakterler için geçerli, bi de olursa scimitar'ı severim, yakın dövüş için!
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Bir hançer yeterli olurdu..
Vox populi vox dei....
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

bir hırsızın kullanacagı en iyi silah beynidir bence. Her kosulda her ortamda olaylardan sıyrılmak ve yaptıgı isten basarıyla sıyrılabilmek icin etrafını iyi analiz etmeli ve temkinli olmalıdır. silah bıcak bo is bunlar istedikten sonra igneyle ya da kapı kulbuyla bile adam oldurulebilir, yeterki RP si iyi yapılsın
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Hırsızın en önemli silahı beynidir, katılıyorum, ama araç olarak en iyi silah ise hançerdir. Hançer çok kullanışlıdır, kısa olduğu için manevra yapması kolaydır, fırlatılabilir, bazıları fırlatınca geri döner, boğaz veya kese ipi kesmek için idealdir, saklaması kolaydır, taşırken tehlikesi azdır, fazla yer tutmaz, ağır değildir, zorda kalınca meyve bıçağı diye yutturulabilir :P , her evde bulunur, her eve lazımdır, cerrahi müdahalede bile kullanılabilir, vs, vs..

Fazla söze gerek yok, adı bile karizma: hançer.. :D

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Post Reply