ASTRAL SEYAHAT
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Lady_Lstcntrl
- Kullanıcı

Arkadaşlar bu işi kaderi etkiliycek boyutta kötüye kullanmadığınız sürece günahı yok,,ben sadece bikez çıkarım için kullandım,sonrada belamı buldum:)
tüm yorumları okumadım ama bi arkadaş tekniklerinden bağsetmiş,,,bisürü tekniği var bana bu işi ilk öğreten arkadaş 1 haftalık su egzersizi tavsiye etmişti,,gün boyu çok fazla su içmiodum,gece yatağa yattığımda tam yatağımın karşısına bi bardak su koyup,uykuya dalana kadar kalkıp o suya yürüycem diye beynimi şartlandırıyordum,,daha önce yazdığım mesajlarda dediğim gibi ilk başlarda yoğun bi uğultu oluyor,ciddi anlamda bi elektriksel titreşimi hissediyosunuz,,bedeni ruha bağlayan o kordonun gevşemesi için kısa mesafeli kalkışlar yapmak gerekio önce,,,
diğer bir egzersiz taktiğide yatağınıza hergün yattığınız yönün aksine yatıp,beyninizi daha önce alışmış olduğu yönde yattığınıza inandırmak-ki en kolay yapılan yöntem bu,,bunu yaparken dış algılarınızı etkileyecek şeyler olmasından kaçının,,mesela sol tarafta kapı varsa içerden ses geliyo olması sizi hangi yönde yattığınız hakkında dürter,,,,,ya da yüzünüze ışık vurması,,,,
üçüncü bi yönten,,yattağa girin ve uykuya dalana kadar tam göbeğinizin ortasından tavana uzanan bi ip olduğunu hayal edin,,ve o iple kendinizi yukarı çekiceğinizi,,bu yöntem hayal gücü gelişmiş insanlarda çok işe yarıyo,ve egzersiz aşaması olmasına rağmen bunu becerdikten sonra odanızda ve evinizin içinde dolaşabilirsiniz,,hımm bi de bi uyarıda bulunayım,,ruhu kaldırdığınızda bedeninizin orda yatıyor olduğunu görmek sizi ürkütmesin,,korktunuzda o bahsettiğim kordon geriliyo ve bedene geri dönüyosunuz,,,buna bi oyun gibi bakın,,
şunu bilmeniz sizi rahatlatır,,,daha önce astral seyahate çıkıpta dönemeyen bi angut olmamış,,böyle bişeyin imkanı yok,,beden sabit ve istediğiniz zaman dönebilirsiniz,,bedeninizi ve odanızda olduğunuzu düşünmek yeter,,bu olay sadece düşünce gücüyle olan bişey,,,
tüm yorumları okumadım ama bi arkadaş tekniklerinden bağsetmiş,,,bisürü tekniği var bana bu işi ilk öğreten arkadaş 1 haftalık su egzersizi tavsiye etmişti,,gün boyu çok fazla su içmiodum,gece yatağa yattığımda tam yatağımın karşısına bi bardak su koyup,uykuya dalana kadar kalkıp o suya yürüycem diye beynimi şartlandırıyordum,,daha önce yazdığım mesajlarda dediğim gibi ilk başlarda yoğun bi uğultu oluyor,ciddi anlamda bi elektriksel titreşimi hissediyosunuz,,bedeni ruha bağlayan o kordonun gevşemesi için kısa mesafeli kalkışlar yapmak gerekio önce,,,
diğer bir egzersiz taktiğide yatağınıza hergün yattığınız yönün aksine yatıp,beyninizi daha önce alışmış olduğu yönde yattığınıza inandırmak-ki en kolay yapılan yöntem bu,,bunu yaparken dış algılarınızı etkileyecek şeyler olmasından kaçının,,mesela sol tarafta kapı varsa içerden ses geliyo olması sizi hangi yönde yattığınız hakkında dürter,,,,,ya da yüzünüze ışık vurması,,,,
üçüncü bi yönten,,yattağa girin ve uykuya dalana kadar tam göbeğinizin ortasından tavana uzanan bi ip olduğunu hayal edin,,ve o iple kendinizi yukarı çekiceğinizi,,bu yöntem hayal gücü gelişmiş insanlarda çok işe yarıyo,ve egzersiz aşaması olmasına rağmen bunu becerdikten sonra odanızda ve evinizin içinde dolaşabilirsiniz,,hımm bi de bi uyarıda bulunayım,,ruhu kaldırdığınızda bedeninizin orda yatıyor olduğunu görmek sizi ürkütmesin,,korktunuzda o bahsettiğim kordon geriliyo ve bedene geri dönüyosunuz,,,buna bi oyun gibi bakın,,
şunu bilmeniz sizi rahatlatır,,,daha önce astral seyahate çıkıpta dönemeyen bi angut olmamış,,böyle bişeyin imkanı yok,,beden sabit ve istediğiniz zaman dönebilirsiniz,,bedeninizi ve odanızda olduğunuzu düşünmek yeter,,bu olay sadece düşünce gücüyle olan bişey,,,
''..zamanın akli dengesini bozan trajik sevgililer olacağımıza,aynı hastalığın iki farklı belirtisi olarak yaşarız başkalarının vücutlarında..''K.iskender
Evet.Kesinlikle o derecede kullanmadığın sürece günah değil.Lady_Lstcntrl wrote:Arkadaşlar bu işi kaderi etkiliycek boyutta kötüye kullanmadığınız sürece günahı yok,,
Geri dönemem diye korkmayın.Geri dönmek,çıkmaktan daha basit.Gümüş kordon kopar diyede korkmayın.Kopması sadece ölüm anında(Araba çarpar ölürsün,düşer ölürsün falan filan işte) olur.İnanç eksikliği,korku olursa başaramazsınız.Gündelik hayattan da kopmayın.Doğru yaşamasını bilenler daha şanslı oluyor.Kötü niyetle başaramazsın.negatif enerji verir bu.
Gerçektende çok enteresan bir olaymış bu, daha önce rüyalarını kontrol edebilenleri falan duymuştum ama bu olayı ilk kez duyuyorum. İlginç bir deneyim olabilir aslında
. Bide şunu sormak istiyorum; bu olay uyurgezerlik gibi bir yan etkide yapıyormu ? Bu olayın etkisinde kalıp kapıyı açıp dışarı çıkma falan gibi
durumlarda olabiliyormu ? Bide gerçektende milletin rüyalarına falan girilebiliyorsa bu da bir sakatlık yaratmıyormu ???
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
Lord Necros
- Başbüyücü
[quote0"Lady_Lstcntrl"]Arkadaşlar bu işi kaderi etkiliycek boyutta kötüye kullanmadığınız sürece günahı yok,,ben sadece bikez çıkarım için kullandım,sonrada belamı buldum:) [/quote]
Kaderimizin ne olduğunu bilmeden, kaderi etkilemeden çalışmayı nasıl düşünebilirsiniz ki?
şahsi tavsiyem, yol yakından bırakmanızdır. Üstelemeyin daha fazla. Kaderi bilemezsiniz, bu yüzden yapacağınızın ona ters olup olmayacağını da bilemezsiniz. Eğer buna rağmen kasarsanız, o zaman büyü yapmış olmaktan da farkınız kalmaz.
Ama kaderimizin ne olduğunu asla bilemeyiz. Arkadaşımızın yanına gittik. Belki onun o sırada ne yaptığını öğrenmek kaderimiz değildi. Rüyalar alemine gittilk, orada bulunmak kaderimiz değildi. Paralel evrenlerde neler olduğunu öğrenmememiz gerekiyordu.Selia wrote:Evet.Kesinlikle o derecede kullanmadığın sürece günah değil.
Kaderimizin ne olduğunu bilmeden, kaderi etkilemeden çalışmayı nasıl düşünebilirsiniz ki?
şahsi tavsiyem, yol yakından bırakmanızdır. Üstelemeyin daha fazla. Kaderi bilemezsiniz, bu yüzden yapacağınızın ona ters olup olmayacağını da bilemezsiniz. Eğer buna rağmen kasarsanız, o zaman büyü yapmış olmaktan da farkınız kalmaz.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Bun katılmıyorum Necros.
Neden ?
Eğer bir ruhumuz olduğunu kabul ediyorsak onun davranışlarını da benimsemeli ve kabul etmeliyiz bence. Bu da ruhun bir davranışıdır bence, ama işte şu sorun var. Eğer biz bu işi ruhumuzla yapıyorsak vücudumuzu sağlıklı ve işler durumda tutan şey bu gümüş bağlantı mı ? Eğer o ise bu durumda biz sadece beynimizle yolculuk yapıyoruz ? Doğru mu ?
Neden ?
Bu mantıkla hareket edersek bizim arkadaşımızın bahçeli evine önceden haber vermeden gitmemiz de günahtır. Neden çünkü aynı durumla karşı karşıyayız, ikisinde de çitin üzerinden olaylara bakıyoruz, kimse baktığımızı görmüyor. Eğer buna büyü derseniz ancak ben bu duruma büyü derim. Ayrıca büyü bildiğim kadarı ile düşünülerek yapılmaz, doğanın dengesini dince yasal olmayan yollarla(başka varlıklarla iletişim kurark vs vs..) değiştirilerek yapılır. Yani büyü yapılabilmesi için ayin yapılması gerekir vs vs.. Bu ise kendini motive etmek gibi birşey, yani ben bu gün 19 saat ders çalışabilirim demekle arasındaki fark nedir ? İkisi de mantıken düşünülünce zor ama azmedilince yapılan şeylerdir.necros wrote:Ama kaderimizin ne olduğunu asla bilemeyiz. Arkadaşımızın yanına gittik. Belki onun o sırada ne yaptığını öğrenmek kaderimiz değildi. Rüyalar alemine gittilk, orada bulunmak kaderimiz değildi. Paralel evrenlerde neler olduğunu öğrenmememiz gerekiyordu.
Eğer bir ruhumuz olduğunu kabul ediyorsak onun davranışlarını da benimsemeli ve kabul etmeliyiz bence. Bu da ruhun bir davranışıdır bence, ama işte şu sorun var. Eğer biz bu işi ruhumuzla yapıyorsak vücudumuzu sağlıklı ve işler durumda tutan şey bu gümüş bağlantı mı ? Eğer o ise bu durumda biz sadece beynimizle yolculuk yapıyoruz ? Doğru mu ?
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Hayır..İnsanların geleceği görmeye çalışma arzusu içinde olması,sapıtıp falcı olarak dolanarak para kazanması,kendini alakadar etmeyen şeylere burnunu sokması durumunda günah.Rüya aleminde geleceği görmüyorsun.Hayal ettiğini karşında buluyorsun.Bilinçli olarak rüyanı kontrol ediyorsun.İstediğini yapıyor.Fiziksel dünyada da bildiğimiz normal şeyler.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Aslına bakarsanız büyüde düşünce çok önemli bir yer tutar. Büyü neden günahtır? Ã?ncelikle büyü, Yeminer'in dediği gibi bir takım iblislerden medet ummaktan ibaret değildir. Bu tip çağırma ayinleri büyüde çok az bir yer tutar. Büyü, şamanizm, druid yolları, psişik güçler, bioenerji... Bunların hepsi Allah'tan başka birinden-gerek kendinizden gerek başkasından-medet ummaktır. Zaten bu doğrudan Allah'a şirk koşmaktır ki bu olursa dönülmez akşamın ufkundasınızdır.
şamanizm, ölmüş bir insanın ruhuyla temasa geçmek ve onunla birlikte çalışmaktır. Kısacası yine başkasından medet ummak. Druidlik ise doğanın ruhundan güç almakla gerçekleşir. Psişik insanın kendi zihninden, bioenerji de bedenden. Büyünün kaynağı ise tüm yaratının yaratılırken kullanıldığı kozmik enerjilerdir.
Kader ağlarını örer derler ya, gerçek sayılır. Kaderi insanların yapacaklarını gösteren, o kozmik enerjilerden bir iplik gibi görebiliriz. Sayısız varlığın iplikçiği beraber ilerler. Ama Yaratıcı bunu öyle muntazam yaratmıştır ki o akıl almaz karışıklığın içinde akıl almaz bir düzen de bulunmaktadır.
Büyü doğrudan bu kozmik enerjilere ve bu iplikçiklere müdahele eder. Anlattığımda pek çok kişi bunu World of Darkness büyü sistemine benzetecektir, ama büyü ve büyücülük üzerine detaylı araştırma yapanlar anlattıklarımı bilirler. Büyü ile bu iplikçikleri, gerçeklikleri kendi arzuladığınız şekilde büker, kıvırır, yönünü değiştirirsiniz. Bir nevi Allah'a "Senin düzenin kötü, benimkisi daha iyi. İşte yaptım, buyur!" dersiniz. Bu iplikçikleri değiştirerek, kaderi ve olacakları değiştirmiş olursunuz.
Kader ve büyü böyle bir şeydir işte. Yeminer'in örneği üzerinden anlatayım. Arkadaşımın evi benim evimin yarım saatlik uzağındaysa, benim oraya yarım saat sonra varmam ve onun o anda yaptıklarını görmem gerekir. Astral seyahat ile ise o anda olanları görürüm. Adam belki o sırada bana sövüp duruyordur, ama kaderimde bunları bilmemek yazılıdır. Yarım saat sonra gidip gizlice gözlediğimde bunları öğrenemem, ama astral seyahatle yanına giderek bunları öğrenirim ve kaderimi değiştirmiş, meydan okumuş olurum.
Geleceği bilmek günahın sadece bir parçasıdır. Kalanı ise onu değiştirmeye çalışmaktır. Gelecek veya şu an, fark etmez; ama sahip olmamanız gereken bir bilgiyi doğa üstü olan bir şeyle öğrenmek zaten yeterli günaha sebep açacaktır.
Rüyalar alemine gitmek bile, yaşamamanız gereken bir şeyi yaşayacağınız için günah sayılabilir. Eğer bunu yaşamak kaderinizde yazılıysa o zaman zaten siz isteseniz de istemeseniz de bu gerçekleşir. Bunun için özel çaba sarf etmenize gerek yok.
şamanizm, ölmüş bir insanın ruhuyla temasa geçmek ve onunla birlikte çalışmaktır. Kısacası yine başkasından medet ummak. Druidlik ise doğanın ruhundan güç almakla gerçekleşir. Psişik insanın kendi zihninden, bioenerji de bedenden. Büyünün kaynağı ise tüm yaratının yaratılırken kullanıldığı kozmik enerjilerdir.
Kader ağlarını örer derler ya, gerçek sayılır. Kaderi insanların yapacaklarını gösteren, o kozmik enerjilerden bir iplik gibi görebiliriz. Sayısız varlığın iplikçiği beraber ilerler. Ama Yaratıcı bunu öyle muntazam yaratmıştır ki o akıl almaz karışıklığın içinde akıl almaz bir düzen de bulunmaktadır.
Büyü doğrudan bu kozmik enerjilere ve bu iplikçiklere müdahele eder. Anlattığımda pek çok kişi bunu World of Darkness büyü sistemine benzetecektir, ama büyü ve büyücülük üzerine detaylı araştırma yapanlar anlattıklarımı bilirler. Büyü ile bu iplikçikleri, gerçeklikleri kendi arzuladığınız şekilde büker, kıvırır, yönünü değiştirirsiniz. Bir nevi Allah'a "Senin düzenin kötü, benimkisi daha iyi. İşte yaptım, buyur!" dersiniz. Bu iplikçikleri değiştirerek, kaderi ve olacakları değiştirmiş olursunuz.
Kader ve büyü böyle bir şeydir işte. Yeminer'in örneği üzerinden anlatayım. Arkadaşımın evi benim evimin yarım saatlik uzağındaysa, benim oraya yarım saat sonra varmam ve onun o anda yaptıklarını görmem gerekir. Astral seyahat ile ise o anda olanları görürüm. Adam belki o sırada bana sövüp duruyordur, ama kaderimde bunları bilmemek yazılıdır. Yarım saat sonra gidip gizlice gözlediğimde bunları öğrenemem, ama astral seyahatle yanına giderek bunları öğrenirim ve kaderimi değiştirmiş, meydan okumuş olurum.
Geleceği bilmek günahın sadece bir parçasıdır. Kalanı ise onu değiştirmeye çalışmaktır. Gelecek veya şu an, fark etmez; ama sahip olmamanız gereken bir bilgiyi doğa üstü olan bir şeyle öğrenmek zaten yeterli günaha sebep açacaktır.
Rüyalar alemine gitmek bile, yaşamamanız gereken bir şeyi yaşayacağınız için günah sayılabilir. Eğer bunu yaşamak kaderinizde yazılıysa o zaman zaten siz isteseniz de istemeseniz de bu gerçekleşir. Bunun için özel çaba sarf etmenize gerek yok.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lady_Lstcntrl
- Kullanıcı

hımm baya bi atraksiyon olmuş burda,,hepsini okuyamadım ama biriniz uyurgezerlik falan gibi yanetkileri oluyomu demiş,,şöyle bi durum var gençler,egzersizler sonunda gümüş kordon gevşeyince bazı geceler istemdışı bedenden çıkabiliyosunuz,,ben çok uzun zamandır yapmıyorum bu işi,bazı sebeplerden ötürü,,ama o kadar zaman geçmesine rapmen bazı geceler kendimi salonda otururken buluyorum,,
bi de şöyle bi durum var,eğer kişilik olarak çok güçlü değilseniz-ki bunu itiraf etmek zordur:) bu işi yapmayın,,ben normalde DDA'ları çok kuvvetli bi kadınım,yani küçükkenden böyleydi bu,,bikaç gün sonra tanışacağım yüzünü bile görmediğim insanları önceden rüyamda görürdüm ya da buna benzer bisürü şey,,,ve astral seyehati yaptıktan sonra DDA(duyu dışı algı)larım ciddi anlamda çok fazla açılmaya başladı,,normalde biçok şeye alışkındım ama rahatsız edici boyuta geldi bazı şeyler,,o zamanlar serhat diye bi psikolog sevgilim vardı,eğer devam edersem şizofreniye sarıcağımı söyledi,,neyse yani demek istediğim az biraz tırsaksanız ve kafayı sıyırmaya meyilliyseniz parapsikolojik eylemlerle ilgilenmeyin,,bana kafayı sıyırttıramdı ama herkeste aynı reaksiyonlarmı doğurur bilemem,,
bi de şöyle bi durum var,eğer kişilik olarak çok güçlü değilseniz-ki bunu itiraf etmek zordur:) bu işi yapmayın,,ben normalde DDA'ları çok kuvvetli bi kadınım,yani küçükkenden böyleydi bu,,bikaç gün sonra tanışacağım yüzünü bile görmediğim insanları önceden rüyamda görürdüm ya da buna benzer bisürü şey,,,ve astral seyehati yaptıktan sonra DDA(duyu dışı algı)larım ciddi anlamda çok fazla açılmaya başladı,,normalde biçok şeye alışkındım ama rahatsız edici boyuta geldi bazı şeyler,,o zamanlar serhat diye bi psikolog sevgilim vardı,eğer devam edersem şizofreniye sarıcağımı söyledi,,neyse yani demek istediğim az biraz tırsaksanız ve kafayı sıyırmaya meyilliyseniz parapsikolojik eylemlerle ilgilenmeyin,,bana kafayı sıyırttıramdı ama herkeste aynı reaksiyonlarmı doğurur bilemem,,
''..zamanın akli dengesini bozan trajik sevgililer olacağımıza,aynı hastalığın iki farklı belirtisi olarak yaşarız başkalarının vücutlarında..''K.iskender
Lady_Lstcntrl, teşekkür ederiz
Bünyesi(ruhsal) kuvvetli bir insanımdır, denemeye zaman bulduğumda bu en son sorun olacaktır.
Necros_Spellweaver, abicim ama bana geliyo ki bu eğer gerçekleşebiliyosa yürüyerek gitmekten farklı birşey değil ki. Yürüyerek de doğal bir yeteneğimizi kullanıyoruz, astral seyahatle de. Bunu ondan farklı kılan ne ki ? Bunda da doğal akışa direk bir müdahaleniz yok. Her zaman olduğu gibi yapabildiklerinizle zamanı etkiliyorsunuz.
Daha az kişi bu yeteneğini kullanabiliyor, ya da farkında diye bu onu doğaüstü mü yapar ?
Necros_Spellweaver, abicim ama bana geliyo ki bu eğer gerçekleşebiliyosa yürüyerek gitmekten farklı birşey değil ki. Yürüyerek de doğal bir yeteneğimizi kullanıyoruz, astral seyahatle de. Bunu ondan farklı kılan ne ki ? Bunda da doğal akışa direk bir müdahaleniz yok. Her zaman olduğu gibi yapabildiklerinizle zamanı etkiliyorsunuz.
Daha az kişi bu yeteneğini kullanabiliyor, ya da farkında diye bu onu doğaüstü mü yapar ?
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Arkadaslar dikkat ettim genelde cok tekduze seyler soylenmis ozellikle lady nin soyledigi seyler herkes icin aynı olan seyler degil. Mesela herkesin kordonu aynı yerden uzamaz ya da herkesde kordon da olmaz. Bu sadece sartlandırmaktan oteye gidememektir. Mesela bende kordon falan yok. Ayrıca herkesin kordonu da aynı renk olmuyor. Ayrıca Astral seyahatle ne kadar gidilbiliyor ben mesela hic gormedigim bir yere gidemiyorum mesela. yani Astral seyahat aslında sadece gercek hayatımızın bir yanılsaması mı yoksa?
Ayrıca dogru kullanılırsa problem yaratmaz diyorsunuz ama sorarım size astral seyahat yapabilen arkadaslar ilk ne yapmaya calıstılar. Ornek guzel bir bayanın evine gitmek olabilir. Ya da benim gibi biraz daha ucuksanız dala-i Lama nın yanına gidip dalga gecmeyi denemis olabilirsiniz. Ancak dedigim gibi ben basarısız oldum. Hatta en fazla E-5 e cıktım ama bilmedigim sapaklara bile giremedim diyebilirim. Tamamen kordonsuz.Her ne kadar DDA ları acık bir insan olsamda lady gibi bu iste bazı engelleri asamıyorum. zaten son zamanlarda fırsat da bulamıyorum.
Son olarak eger bir insanın silahı varsa onu mutlaka kullanır. En azından agaca kusa biseye sıkma geregi duyar. Ya da eline katana, kılıc falan almıs olanlar bilir mutlaka bisey kesmek istersiniz ot bile olsa. Astral de oyle bisey olurdu eger gercekten verimli bir sekilde yapılabilseydi!
Ayrıca dogru kullanılırsa problem yaratmaz diyorsunuz ama sorarım size astral seyahat yapabilen arkadaslar ilk ne yapmaya calıstılar. Ornek guzel bir bayanın evine gitmek olabilir. Ya da benim gibi biraz daha ucuksanız dala-i Lama nın yanına gidip dalga gecmeyi denemis olabilirsiniz. Ancak dedigim gibi ben basarısız oldum. Hatta en fazla E-5 e cıktım ama bilmedigim sapaklara bile giremedim diyebilirim. Tamamen kordonsuz.Her ne kadar DDA ları acık bir insan olsamda lady gibi bu iste bazı engelleri asamıyorum. zaten son zamanlarda fırsat da bulamıyorum.
Son olarak eger bir insanın silahı varsa onu mutlaka kullanır. En azından agaca kusa biseye sıkma geregi duyar. Ya da eline katana, kılıc falan almıs olanlar bilir mutlaka bisey kesmek istersiniz ot bile olsa. Astral de oyle bisey olurdu eger gercekten verimli bir sekilde yapılabilseydi!
-
Lady_Lstcntrl
- Kullanıcı

yeminer wrote:Lady_Lstcntrl, teşekkür ederizBünyesi(ruhsal) kuvvetli bir insanımdır, denemeye zaman bulduğumda bu en son sorun olacaktır.
astral seyehatte insan düşünce hızıyla hareket eder,,yani yürümezsin,bu birinci ayrıntısal fark ama en önemli fark şu,normalde gittiğin yerde bedenin vardır ve orda olduğun bilinir,,astral seyehatte ise sadece ruhsundur ve gidip yarın olucağın sınavın sorularını aşırabilirsin:)ehe ehe tabi ama bu aklı ben vermedim,günahı sizin boynunuza,,:)hımm bide şöyle bi durum var gitmek istediğin yer hakkında bişeyler bilmek zorundasın,yani ya orda olan kişiyi tanımalı ve beyninde o kişi üzerinde yoğunlaşmalısın ya da odasını evini düşündüğünde ciddi anlamda o ortamı hissedicek kadar bilmelisin,,
diğer bi arkadaş demişki''ben başarılı olamadım,bu olay acaba günlük hayatımızın bi yanılsaması falan olabilirmi,,,ilk yorumumda bu konuyla ilgili bi hikayemi anlatmıştım,,yaptığım bişeyi daha anlatayım size,,yasin adında bi arkadaş vardı,benim bu işe birlikte giriştiğim arkadaşım gözdenin erkek arkadaşıydı,,gözde bi yerden sonra vazgeçti,,ben devam ettim,,ilk deneyimimden sonra tabi ben büyük bi heyecanla direk gözdeyi aradım''kızım dün gürkanın yanına gittim,beni aradı dün rüyamda seni gördüm dedi salak rüya sanmış''vs vs vs diye konuştum,,gözde tekrar gaza geldi,yasin bana kızıyodu hep,''sen manyaksın,sevgilimi rahat bırak bari''diye,,sonra yasine dedimki-odandaki kitaplığa bi kağıt koy,üstüne benim tahmin edemiyeceğim bişey yaz,en az 1 hafta ver bana,her gece deniycem,1 hafta içinde gözdeyede söyleme--
tabi bu benle dalga geçiyodu sürekli,''bu gece gelme donsuz yatıcam'' falan diye,,,neyse,,4. gece ikinci kez astral seyahat deneyimimi yasinin odasına yaptım ve hayatımın en komik anıydı,,yasin yere oturmuş ve evin tüm ışıkları açık elinde karikatür dergisi ve aralarda şapşal şapşal etrafa bakıyo:):):)hiç bu kadar korktuğunu düşünmezdim ama resmen evde sapık filmindeki cani dolaşıyomuş tribine girmiş adam,,,kitaplığına baktım ama herzamanki gibi değildi,,normalde kitaplığı kahverengiydi ama gri ve çok daha değişik bi model kitaplık vardı,yatağıda farklı yerdeydi,biraz şaşırdım ama sonradan öğrendimki nesnelerin yeri ve şekli biraz farklı görünebiliyomuş,,neyse kağıdı buldum,,kocaman bi resim kağıdına ''hadi leyn''yazmış,,,
yanına gittim dokunmayı denedim ama malesef nesnelere dokunulmuyo,hareket ettirme gücüde sıfır herhangi bişeyi,,anca uyuyan birinin rüyasına girebilme ve onun ruhunuda kaldırma yeteneğine sahip olunabiliyo,,
neyse ertesi gün aradım,önce gözdeyi aradım,olayı anlattım,,dediki belki rüya görmüşsündür o kadar korkucağını sanmıyorum,,sonra yasini arayıp naber dedim,-iyilik manyak karı sen napıyon uçamadın dimi bana'' ve can alıcı kelimeyi söyledim''hadi leyn''
önce konuşamadı,,sonra ne falan oldu,,derken anlattım olayı,,gözdeye onu öyle ödlek gördüğümü anlatmıyıcağıma söz verdim:)biraz geçti ama sözü verdiğim andan itibaren tuttum:)