Blind Guardian 3.başlık

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Blind Guardian 3.başlık

Post by Dragonfire »

Diğer başlıklar biraz darmaduman olduğundan yeni birtane açma ihtiyacı hissettim.
gelenler listesi hazırlayalım hemen:
1-Dragonfire
2-Darko
3-Galadlirim+1
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-

gelenler yazsın ben geliyorum diye bir moderatör listeyi haftaya kadar günceller sonrada buluşur güruh olarak konsere akarız.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Psychena
Süresiz Banlanmıştır

Post by Psychena »

gelıcem de zaten herkesın bı grubu var dıe bılıorm.sıteden herkes üniden arklarıyla eflan gıdıyo..bende sımdı bıletımı almaa gıdıom gelırım sızle ıstersenz
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Kesinlikle Ordayım. biletimi yakın zamanda alıcam. :) Arkdaşlar benim gözüme değerli b ir ayrıntı çarptı.

18 YAş SINIRI YOKTUR.

Onun haricinde birkaç değişiklik olmuş galiba
Bilet Fiyatları : 42,50 YTL - Normal - 80 YTL - VIP
Mekan : Refresh

Katılacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler...:)
:wink:
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Arwyl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arwyl »

VIP deyim böyle iricesine bir adam görürseniz önlerde bilinki ben oyum :D
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Off neden bu güzide grup izmire gelmio die duvarlara kafamı vuruourm :cry: :(
No one hears him cry so he turns to evil...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ah ne çok seinmiştim Türkiyeye gelecekler diye.Cuma günüve o hafta snu için o kadar işim var ki. Yine de olnarı gözden çıkarabilirdim. Ama ah fizik sınavı o tarihe koyulurmu be...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Psychena
Süresiz Banlanmıştır

Post by Psychena »

ya abi biletler 35 den 42 ye cıktı bıraz acele edın yakında 50 olur arkadaşa parayı vermıstım salak unutmus almayı :P bjk dekı sınan paşada penada bıletler 35 den satılıyodu hani su pentagramın bateristinin kurdugu dukkan orda :p HABERİNİZ OLSUN
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Ya Blind Guardian'ın yeni single'ı Fly'ı dinledikten sonra konsere kazma kürekle gelmeyi düşündüm, BG'yi toprağa vermemiz gerekebilir :D
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ben en yazık ki gelemiyorum kardeşim askere gidiyor onunla vakit geçirmek durumundayım. Bu arada evet konser yeri Refres olarak değişti Maslak'ta..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

Bn de ordayım
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Biz oradayız yaklasık 7 kişi gelecegiz. sehir dısından da arkadaslar gelecek bence bir yer belirleip bulusulsun.

HA bu arada bir bilet fazlam olabilir cuma gecesi kesinlesecek sehir dısından bir arkadasın isi cıkabilirmis. onkayıt yaptırmak isteyen olabilir diye soyleyim dedim...
Psychena
Süresiz Banlanmıştır

Post by Psychena »

hmm bu arada beyler 18 yaş sınırı yok denıyo biletix.com da ama venue nin sitesinde ise yaş sınırı oldugu yazıyo tam bı bılgısı olan varmı?
ranger_ilvetus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ranger_ilvetus »

Venue'de alkol satışı yok bildiğim kadarıyla,o yüzden 18 yaş sınırının olması için bi neden de yok.

Ayrıca konser alanında SEE US IN THE SHADOWS şeklinde bi bayrak görürseniz,altındaki kalabalığın arasında ben de olucam,bilginize.Böyle gelin "ilvetus hanginiz" falan diye sorun seviniyim ben de hehe.
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
monewek
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by monewek »

üzerinde blind guardian t sörtü olan ve uzn boylu birisini görüsenizo bem vip de olcam monewek die bagırır sanız ben heme yanınızda biterim :)
monewek
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by monewek »

monewek wrote:üzerinde blind guardian t sörtü olan ve uzn boylu birisini görüsenizo bem vip de olcam monewek die bagırır sanız ben heme yanınızda biterim :) (blind guardian t shörtlü yazdım ama herkes orda öyle olcak szi vipde monewek die bagırırn ben gelirim)
Post Reply