En Son Hangi Animeyi İzlediniz?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
darko
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darko »

Yaaa :cry: devam etseydi Trinity Blood ühühüü :cry: napalım kaderimize yanarız ve başka serilerle anime çılgınlığına devam ederiz :ayyyy!:
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"

Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
peace82
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by peace82 »

En Son Vampire D Bloodlust ı izledim. Gördüğüm en iyi anime ler den izlemeyen anime çılgınları bunu kaçırmasın derim. Bu arada one piece in bölümlerini nerden buluyorsunuz, ben 69. bölümden sonra bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
peace82
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by peace82 »

Vampire Hunter D Bloodlust Olcaktı tam adı :roll:
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

One Piece bölümlerini torrent aracılığı ile çekiyorum. Bildiğim kadarıyla Direkt link olarak 60 küsürden sonrası yokmuş. Ama ben 260 bölümü de edindim. şu anda 262 yayınlandı. Ahhhh Yeni bölüm çıksada izlesem :cry:

Fazla zaman olmuyor yeni seri izlemeye bu aralar. Sadece haftalık takiplerim var. Bu arada Naruto Movie 2 çıkmış haberiniz olsun :)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Gorath'ın tavsiyesi üzerine GunXSword'un ilk bölümünü izledim. Ahh, bana Pokemon izlediğim günleri hatırlattı. Beni başka dünyalara götürdü. Gorath, eğer beni duyuyorsan o torrent sitesinin linkini tekrar ver. :D

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

GunXSword bölümlerini Türkçeye çeviriyoruz. Alt yazıları divxplanet.net den bulabilirsiniz. :) şu anda 7 bölüm çevrildi...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

darko
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darko »

Full Metal Alchemist'i bitirdim sonunda :) herkese tavsiye edeceğim bir seri.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Narutoyu izliyorum bu aralar ama gerçekten canımı sıkmaya başladı, neredeyse hiçbi olay olmuyo, hep aynı şeyler hep aynı şeyler... Ne zaman bunlar adam gibi bişeylerden bahsetmeye başlayacaklar yahu ?
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Ben Ruroini Kenshin e basladım ilk 75 bolum mevcut il 36 braz dusuk kalite ama olsun :)

Bu arada Naruto mevzusuna acıklık getirmek isterim. Naruto sasuke kactıgından beri filler bolum girmeye basladı araya. cunku manga ya yetisti bolumler neredeyse. Mangalar her hafta cıkmasına karsın 2-3 manga bir bolu yapıyor bu yuzden biraz manga ilerlesin diye araya sacma sapan gercek karakterlerle bagdasmayan maceralar soktular. inatla mangasını okumuyorum ama bu sacma sapan bolumleride indirip izlemenize degmez.

Bu arada bir iyi bir kotu haber 8 mayıs haftası narutonun fillerları bitebilir.
kotu haber bitmezse bilin ki 25 bolum daha eziyet eklemisler..

Aynı sekilde bleach izleyeninz varsa oda aynı bu sekilde filler koyuyor ama onunkiler daha duzgun izlenebilir nitelikte en azından.

Bu arada DVD leri degistirmek suretiylen anime arsivi yapalım derim ben msn den ulasan olursa
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Anime paylaşımı için şuraya bakabilirsin Sylvius :): şuraya

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Arkadaslar bu arada anime downloadları icin torrent ti p2p di ugrasmak istemeyenler icin birkac adres vereyim.
www.animedownloadlist.com //tum animeleri indirebileceginiz bir site vardır sorun o siteyi bulmakta.

Realitylapse //genelde 60-80 mb lık real player media sı sunar ama hemen hepsini bulabilirsiniz.

diger sitelere ilk adresten bakın derim...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Kaliteli bir sürüm değil yani. Ama mesajın yeri de burası değil. Lütfen mesajınızı ilgili olan başlığa atınız. İlgili olan başlığa gitmek için: Buradan!

chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

"one piece" ti sanırım adı, hani lastik arkadaşın falan olduğu, onun 10 bölümünü falan izledim abimle, başlarda çok hoşuma gitti, lakin sonlara doğru biraz sıktı, yine de güzel bir yapım...

görüş ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

chousen abine de söylediğim gibi o seriyi bir seksene kadar izleyin. :) Acaip bir fantastik dünya karşınıza serilecek seksen itibariyle. :) Seri ancak orada genişliyor ve yepyeni bir dünyaya ancak o zaman kucak açıp bırakamıyorsunuz. :) Ben şu anda 232. bölümün çıkması için delirir bir vaziyetteyim. :(

Thorodin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thorodin »

az önce bleach in 47. bölümünü izledim bir iki saatede hayırlısı ile 48 i izleyeceğim!
(ne alaka derseniz hummalı bir indirme olayının ortasında foruma girince kenardaki kayan yazılarda başlığı gördüm bi cevaplayayım dedim)
Bir millet dara düştümü fahişeler bile azize kesilir!
Post Reply