yauv frpciler mühendis midir hep

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

barabus wrote:valla bende mühendislik fakültesindeyim ama , biri neyle meşgulsün dedişğinde fotoğrafçıyım demek daha çok hoşuma gidiyor , ama doğru bi önerme mühendislik fakültesi daha bi ilgili frp ye
"Multi-class" deneyebilirsin;
"human" mühendis 2/ şipşak 3

pennylane wrote:İİBF --> iktisat benim bölümüm..bizim okulda pek frp ci yok ya genelde tikyler oluyo iktisat işletmede falan onlarında ilgisini çekmiyo herhalde..gerçi diğer okullardada tiky midir çoğunluk bilmioum ama biz de öyle valla :)
walla bizde +%80 tikky ama mühendislikte bu oran daha bir düşüyo :D
Caaaart diye bi klup kurun, gelen gelir zaten
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

Artex_Croma wrote:
barabus wrote:valla bende mühendislik fakültesindeyim ama , biri neyle meşgulsün dedişğinde fotoğrafçıyım demek daha çok hoşuma gidiyor , ama doğru bi önerme mühendislik fakültesi daha bi ilgili frp ye
"Multi-class" deneyebilirsin;
"human" mühendis 2/ şipşak 3

pennylane wrote:İİBF --> iktisat benim bölümüm..bizim okulda pek frp ci yok ya genelde tikyler oluyo iktisat işletmede falan onlarında ilgisini çekmiyo herhalde..gerçi diğer okullardada tiky midir çoğunluk bilmioum ama biz de öyle valla :)
walla bizde +%80 tikky ama mühendislikte bu oran daha bir düşüyo :D
Caaaart diye bi klup kurun, gelen gelir zaten

huhahauuahuahuahuhauhauhauhauhauhauhauhauh
pennylane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pennylane »

eühühühühüühüh :D
klüp kurcaz şimdi gelip sorcak ablalar frp nedir diye bi de onlara anlatmakla uğraşıcaz..en güzeli böle dışarıda kıstırıyoruz frp cileri :)
..eğer tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur..
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

tabii bide kulüp için önce rektörlüğe anlatman lazım frp nedir , yani o iş uzadıkça uzar :):):):):):)
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Benden tavsiye, FRP kulübü olarak değil de Fantazi ve Bilim Kurgu Kulübü olarak kurun. FRP deyince "öldüren oyun" geliyor akla. Ve kesinlikle FRP'yi oyun olarak tanıtmayın. "Zekâ gelişimine faydalı, doğaçlama tiyatro.." gibi tanıtın.

Konuyu böldüğüm için özür dilerim.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

FrontsideAir wrote:Benden tavsiye, FRP kulübü olarak değil de Fantazi ve Bilim Kurgu Kulübü olarak kurun. FRP deyince "öldüren oyun" geliyor akla. Ve kesinlikle FRP'yi oyun olarak tanıtmayın. "Zekâ gelişimine faydalı, doğaçlama tiyatro.." gibi tanıtın.

Konuyu böldüğüm için özür dilerim.
ve işte mühendistik bi yaklaşım , insanların sağ cebindekini sol elle aldırabilme sanatı :):):):):):):)

kardeşim benim
pennylane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pennylane »

:D
yaw biz de okadar kötü diiliz aşkolsun :king:
..eğer tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur..
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Arkadaşlar kısa bir hatırlatma; konunun özünü unutmayalım.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

bilgisayar muhendisligi te alamanyalarda berlinde.
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

bende inşaatçıyım hiç göremedim ama daha inşaatçı arkadaş...Walla rp hakkında sanırım pekte gerekli olmayan bi mühendislik.Ancak kulenin hangi taşıyıcı kolonuna fireball atıp kuleyi yıkabileceğinizi söyleyebilirim tabii büyü ile korunmuyosa o da
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Adı ankette olmayan fakültelerden birini bitirdim.. Demek o kadar da önemli değilmiş.Ama FRPciler hep mühendis olur diye bir kaide yok..
Vox populi vox dei....
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ne fakültesidir sizinki, arkadaş unutmuş sanırım ama biz ekleriz ;)

Ama ben cidden bu duruma şaşırıyorum, önceden ben daha çok liseli tm ciler ve de üni li EA bölümlerinde ya da sözel bölümlerde okuyan arkadaşlar frp ile çok ilgili olur diye beklerdim ama gel gör ki genel mühendis çıktı.

Ama diğer bölümlerde okuyan arkadaşlar renklendirmeli siteyi, yoksa sadece mühendislerden oluşan bir dünya ne çekilmez bir dünya olur.

Bir dünya değil de gnome şehrine döneriz bu gidişle :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Amma da fazla mühendis var yaw. Ben de frp okumaya ve oynamaya Trakya Ã?niversitesinde Makina Mühendisliği okurken Tarım Makinaları Mühendisliği okuyan bir arkadaşım sayesinde başlamıştım. Abisi de Elektronik Mühendisiydi o oynatmıştı ilk oyunumuzu :) Bu arada bir kaç tane meslektaşımı gördüm. Okul bittikten sonra mesleğimi devam ettirdim mi? Hayır. Frontside Air arkadaşım okulunu sevmese de her mesleğe geçiş yapılabilecek bir okulda kendisi. Ben okurken zevk almama rağmen bana daha fazla haz veren havacılık mesleğini seçtim. Uçmak ve uçaklar gerçekten inanılmaz. Muhteşem bir duygu. Bir anlamda doğanın acımasızlığına karşı koymak ya da bu insanların arasından sıyrılarak özgür olmak bir süreliğine. Neyse ya ben biraz dalmışım yazarken. :roll: Ã?oğunluğun mühendis olması biraz garip geliyor gerçekten de acaba bir tesadüf olabilir mi?
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Ben şaka yapmıştım, yine de inceliğiniz için teşekkür ederim, İstanbul Ã?niversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdim..Sorarsanız söyleyim, Gazetecilik bölümü...Baktım göremedim, şakasını yapayım dedim.. :D Frp merakım hep vardı, epik fantazi, fantastik kurgu, hep ilgimi çekmiştir..Gazetecilikle alakası yok benim şimdi olduğum gibi.. Ama hoş bir hobi, bir merak, bir ilgi benimkisi....
Yeminer, nezaketiniz için tekrar teşekkürler...
Vox populi vox dei....
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Gazeteciliğin de faydası olabilir FRP'ye aslında. Mesela FRP'nin üzerindenki kötü satanist imajını silme konusunda yardımcı olabilirsin. :)

Mührndislerin neden bu kadar çok olduğu konusunda benim de bir yorumum var. Mühendislik daha soyut bir meslek olduğundan mühendisler daha çok bilgisayar başında duruyor. Bu sebeple internette ve FRPWorld'de daha çok vakit geçirdiklerini varsayabiliriz.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Post Reply