ehheh biraz geç oldu ama ben de izlenimlerini kısaca yazayım bari. Ã?ncelikle oyunları düzenleyen sevgili gm' lerimizi ve organizasyonu mükemmel bir şekilde gerçekleştiren komiteyi saygıyla selamlıyorum.
İlk gün yansımalarda çok eğlendim. Oyun boyunca bana verilen bütün görevleri başarıyla gerçekleştirdiğim için çok mutlu oldum, tabi bu arada Hakan 'ı çok feci sattım ama elimden bir şey gelmezdi :schemes: .
Parti derseniz, gelmeyen arkadaşlara bir sonraki gün de söylediğim gibi çok şey kaçırdılar. Özellikle Ã?veys'in inşaat işçisi kostümüyle Y.M.C.A eşliğinde dansı kaçmazdı.
Parti gecesi odama döndüğümde de süper bir grupla 3 e kadar muhabbet ettik. Zeynep, Esen ve şu anda ismini hatırlayamadığım bir ablayla beraber müzikten başlayıp sinemaya kadar oldukça sosyal içerikli geyik muhabbetleri yaptık.
2. gün ise bir önceki gün hem masa üstü hem de larp tercihimi aynı gün e yaptığım için ortada kaldım ama sağolsunlar beni hemen istediğim bir oyuna sokarak o problemi de çözdüler.Deniz in oynattığı Vampire the masquarade de oldukça başarılıydı. Sisteme çok yabancı kalmış olsam da hep oynamaya heves etmişimdir.Oyunun sonunda 9. seviyeden 7. seviyeye geçmiş olmam da tamamen şans eseri bir durumdu
Bunun yanında geçen sene anne babalarını organizasyon alanına getirerek bu sene misafirhanelerde kız-erkek ayırımı yapılmasını sağlayan bebeleri şiddetle kınıyorum. Oyunlar bittikten sonraki mükemmel kantin ve yatakhane muhabbetini engelledikleri ve beni eşimden ayırdıkları için sonsuz lanetimi üzerlerine salıyorum.
Benden bu kadar. Seneye gerçekleşecek Metu-con'u ve bu sene gerçekleşmiş olan ama benim kaçırdığım Eskişehir Convention'ı Con-An'ı iple çekiyorum.