FRPWORLD 3. yaş organizasyonu
neden bu kadar az kişi var ??? 13 kişi bu kadar mıyız yani... vay be hayal kırıklığına uğradım.. binleri bulamıcamızı ben de biliyodum ama bi pizza gününde 30 u yakalamış kitle olarak burda en az bi 32
falan bekliyo insan, tabiatıyla...
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Önemli değil, Trulias. şimdiye kadarki yardımların için çok teşekkürler.
Aslında 13 kişiden daha fazla olabiliriz, Ulfgar. şu anda sadece ciddi ilgilenen kadro 4 kişi. Bir şeyler yerine oturmaya ve biz de reklam yapmaya başladıkça katılımcı sayımız artacak. Ã?nümüzdeki buluşma bu şeylerin belli olması açısından çok önemli. Siteden ve site dışından gelenlerle sayımızın oldukça artacağı kanısındayım. Ben hâlâ umutluyum..
Aslında 13 kişiden daha fazla olabiliriz, Ulfgar. şu anda sadece ciddi ilgilenen kadro 4 kişi. Bir şeyler yerine oturmaya ve biz de reklam yapmaya başladıkça katılımcı sayımız artacak. Ã?nümüzdeki buluşma bu şeylerin belli olması açısından çok önemli. Siteden ve site dışından gelenlerle sayımızın oldukça artacağı kanısındayım. Ben hâlâ umutluyum..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Yeminer haklısın mekanda bulusursak daha iyi olur hem somut birseyler olur elimizde.
Fatih herkesin kendi derdi var haliyle ama asıl onemli olan o gun orada olmaları. organizasyon icin dedigim gibi toplam 10 kisi yeter.
Truilias baska unileride katmak guzel olur ama dusuncede pratikte hic oyle olmuyor en fazla 2-3 uni katılımı dusunuyorum onlarda simdiden belli
adminlerle de anlasırsak yardımlarını isteyecegim...
Fatih herkesin kendi derdi var haliyle ama asıl onemli olan o gun orada olmaları. organizasyon icin dedigim gibi toplam 10 kisi yeter.
Truilias baska unileride katmak guzel olur ama dusuncede pratikte hic oyle olmuyor en fazla 2-3 uni katılımı dusunuyorum onlarda simdiden belli
Siz de reklam yaparsanız daha geniş bir kitleye hitap ederiz ve daha renkli bir organizasyon olur
Daha güzel bir organizasyon için hepimiz çalışalım 
Esen afişleirmizi hazırladı, metucondan sonra (yani haftaya pazartesi salı) afişler sitemizde ve belki de başka birkaç sitede yayınlanacaktır.
Esen afişleirmizi hazırladı, metucondan sonra (yani haftaya pazartesi salı) afişler sitemizde ve belki de başka birkaç sitede yayınlanacaktır.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
arkadaşlar tamam duyuralım edelimde --neyi?--
daha bir şey belli değil. yer problemimiz yarı yarıya çözüldü diyelim, ee sonra diğer şeyler bellimi? hayır. gerçekleştireceğimiz vukuatımız kesinleşmeden birşeyi duyurmak yanlış olur ki ortada sadece fikirler var.
önce bir kesinleştirelim daha sonradan afiş vs. herbişeyi yapılıp reklam yayınına geçeriz.
daha bir şey belli değil. yer problemimiz yarı yarıya çözüldü diyelim, ee sonra diğer şeyler bellimi? hayır. gerçekleştireceğimiz vukuatımız kesinleşmeden birşeyi duyurmak yanlış olur ki ortada sadece fikirler var.
önce bir kesinleştirelim daha sonradan afiş vs. herbişeyi yapılıp reklam yayınına geçeriz.
Hımm, her ne kadar burda açıklamamış olsak da birkaç şey düşünüp planldık. Ama sen haklısın, biraz daha kesinleşmeli,şimdilik biraz erken. Fakat herkese söylemek için erken, samimi arkadaşlarımıza söyleyip reklam yapabiliriz tabiki.
Last edited by yeminer on Fri Apr 28, 2006 8:51 pm, edited 1 time in total.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Benim söylemek istediklerimi söylemiş uLtior. Reklam içi çok önemli ama bazı şeyler belli olmadan reklam yapmak yanlış olur kanısındayım. Bu yüzden buluşmalara (gelemesem de) bu kadar önem veriyorum.uLtior wrote:arkadaşlar tamam duyuralım edelimde --neyi?--
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Arkadaşlar sanırım artık buluşmanın zamanı hafta sonu yani 8 Mayıs 2006 Pazar saat 13:00 Taksim heykelin önünde organizasyona yardımcı olacak arkadaşların bulunmasını rica ediyorum umarım her kez aynı fikirdedir. Gelememe durumu olanlar önceden forma yazarsa bizde ona göre hareket edebiliriz.
Teşekkürler
Teşekkürler
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Aynı oyundayım, malesef.. Başka bir çözüm bulsak?
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..abi cumartesi olsun ama bundan başka ne olabilirki... Lütfen biraz daha perspektifli yaklaşalım yani burda bir organizasyon yapmaktan bahsediyoruz iki gün boyunca 24 saat oyun oynamak isteyenlere fırsat sunuyoruz. Başka söz söylemek istemiyorum gelecek olanlar son söz 7 Mayıs Cumartesi 2006 saat 13:00 Taksim heykelin önü. Benden bu kadar gelip gelmemek size kalmış