İZMİR TAYFASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Anodhen wrote:abi siteye takılmıyozda cep tel var yani bi msj falan atsaydınız keşke
ben msn'de buluşmadan önce sana yazdım ama bi cevap alamadım senden, bi süre sonra da offline oldun, pazar buluşma var büyük bir ihtimalle ona gel bari...

açıklama ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Stygian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Stygian »

Ben aslen İstanbullu olsamda okulum İzmirde ve yılın her ayı orda kalmak zorunda olacagımdan ( Yaza okulu :???: ) Benide izmir tayfasından sayabilirsiniz.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Arkadaşlar buluşma olacak mı? Olacaksa kimler katılacak? Bi karar verilmemiş gibi görünüyor sanki...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

pazar günü buluşma olsun bence, ben de gelcem yani olursa. Erdinç de, ben
de gelirim işim yok dedi, yaniizmir tayfası pazar gnü buluşsun tekrar :D
gelcek olanlarda not düşsün görelim.

pazar gübü 2de ksk iskelede, ne dersiniz ??

öneri ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Uygundur bana, aynı saatte aynı yerde...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Yarın 2 de ksk iskelede buluşuyoruz, umarım bi aksilik yoktur...

Ben biraz erken ayrılacağım onun için geç kalmayın lütfen, zamanı iyi kullanalım :D sonuçta izmirde son buluşmam yaza kadar :rol:

bilgi ve saygılarımla...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Bu sefer az katılımlı ve kısa bir buluşma oldu ama iyi buluşmaydı diyebilirim. Anchorite le takıldık sonra birde, o da güzeldi. Bayağı konuştuk ettik. MUD ortamından bayağı bahsetti bana, Warhammer ın da beni sarmaya bayağı meyilli olduğunu öğrendim :=).

Katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum :=)...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

evet az katılımlıydı ama yine de güzeldi. Benim açımdan bayaa kısaydı işlerim nedeniyle 2 saat takılabildim, Anchorite'le konuştuk bayaa, oyun anlaşması yaptık şimdiden yaz için :D güzeldi yani, katılanlar çok saolsun :D

bilgi ve saygılarımla...
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Üstteki postları okuduktan sonra, yapılabilecek yorum heralde benim ne çok konuştuğum :). Ciddi güzeldi. Ã?ağırdınız için teşekkürler. Umarım tekrarlarız bir ara.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
ShRuiKaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ShRuiKaN »

selamdır...
bugün kaydoldum daha,hoşbuldum..
frp edebiyatıyla ilgilenenler kitap fuarını kaçırmayın derim.
özellikle ithaki standında feci indirimler mevcut.gittim,gördüm,bütün eksikleri tamamladım..
budur..
PhrenologisT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by PhrenologisT »

İzmir tayfası uzun süredir suskun kalmış gibi... İzmirCON'la yeniden canlanır toparlanır sanırım. Kimler oyuncu ya da DM olarak katılacak CON a?
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

yaw vaktim olsa da gelebilsem, izmir tayfasını da çok özledim, eski günleri de anmak için atlayıp gelmek istiyorum bakalım hayırlısı...

özlem ve saygılarımla...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

izmircona ben kesin gelicem de henüz larp yok yaw. o olsa iiydi.
War, war never changes...
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

İzmir tayfası toplanmöış haberim yok eldarin aşk olsun insan bir haber verir bende var yua görürsünüz siz yeni katılan arkadaşlar gelin bunlara nispet biz de toplanalım ne diyonuz ya ulan görüyon mu bak bensiz toplanmışlar halbuki ben de of ya var ya bu sitede moderatör oldum hala çağırmıyorlar beni ya... :( ama siz görürsünüz :evil:
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Eğer bir buluşma olacaksa yeniden uygun olabilirsem gelirim çünkü bu ayın 20 sinde kardeşim askere gidiyor vaktimin çoğunu onunla geçiriyorum. :cry:
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Post Reply