İzmir de Bana nargile ısmarlayacak Admin ve kullanı
-
mefistofeles
- Kullanıcı

İzmir de Bana nargile ısmarlayacak Admin ve kullanı
İzmirdeki kullanıcıların bildiği gibi bana nargile yemek ve zamanını harcayacak admin veya kullanıcılar varsa bana ulaşsınlar....

Valla ben gelirimde Cuma ya da Cumartesi gelirim ancak, fazla da kalamamkusura kalma Mefisto pazar günü dönüyorum çünkü Bursa'ya, evdeki durumlarda biraz karışık.
Birde nargile falan ısmarlamam gelirsem, zaten aramda yoktur pek öyle şeylerle.
Uygunsa zaman görüşebiliriz Mefistocan.
Birde nargile falan ısmarlamam gelirsem, zaten aramda yoktur pek öyle şeylerle.
Uygunsa zaman görüşebiliriz Mefistocan.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
mefistofeles
- Kullanıcı

yaw mefisto yarın müsaitim bornovada çok güzel nargileciler vardır bildiim. Okursan mesajımı alperboge@yahoo.com a mail at sabah bakarım. Yarın 19.30 a kadar müsaitim.
Gel, ben sana tombiki ısmarlayayımmefistofeles wrote:Bütün frpworld kullanıcılarına seslenyorum bu cimri arkadaşları görüyomusunuz .Zübükzadeler sizi
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Erkek adam meyveli nargile içmez ben sadece tönbeki içerim haberiniz olsun.Slvyos ismiyle gördüğüm cüce karakter beni iki defa ektiğinden seni kaale almakta biraz zorlanmıyor değilim
Çoktan beri bir buluşmadık.Buluşsak siz bana tönbeki ısmarlanız benim için olur bir saat zaman söyleyelim hadin bakem...
Not:Bu buluşmanın ana fikri olan bana nargile ısmarlama partisini unbutmadan birşeyler yapalım ben size kalamış kafeyi öneriyorum günüde siz belirleyin saatle beraber.
Çoktan beri bir buluşmadık.Buluşsak siz bana tönbeki ısmarlanız benim için olur bir saat zaman söyleyelim hadin bakem...
Not:Bu buluşmanın ana fikri olan bana nargile ısmarlama partisini unbutmadan birşeyler yapalım ben size kalamış kafeyi öneriyorum günüde siz belirleyin saatle beraber.