FRPWORLD 3. yaş organizasyonu

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Yakın bir zamanda bir buluşma daha yapabiliriz.(Vizeler bitsin de bir.) Seni de ekliyorum listeye.

Gelenler:

FrontsideAir
uLtior
Esen
Yeminer
Yilmax
Artex_Croma
Yener (a.k.a. Wenom)
Rilley
Trulias
Tulkastor
Dragonfly
Psychena

(Gelme ihtimali yüksel olanları kalın yazdım. Diğerleri muallakta veya haber alınamıyor.)

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Psychena
Süresiz Banlanmıştır

Post by Psychena »

benı de gelme ıhtımalı yukseklere alabılırsın..lise son oldgum ıcın pek sorun cıkmaz.. tek ıstedıgım herhangı bı bulusma planında haberdar edılmem..
msn delicevair@hotmail.com
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Arkadaşlar son çalışmalarımızın sonucunda bu etkinlik için şöyle bir durum ortaya çıktı.

Etkinlik Bahçeehir Ã?nivertitesinde yapılacaktır. Ama hangi kampüsündew olacağına karar vermeden önce sizin de fikirlerinizi alalım dedik.

A. Beşiktaş --> Burada olursa etkinlik kapalı bir alanda yapılacaktır.

B. Bahçeşehir --> Burada olursa açık alanda yapılacak, çadır kurulacak ve ayrıca birçok etkinlikte rahatça yapılabilecektir. şahsen ben gezip dolaşmıştım, hatta orda bi çadır partisine katılmıştım, kesinlikle bir etkinlik için ideal yer ;)

Ayrıca Bahçeşehirde canlı müzik çalacak bir müzik gurubumz da olacak, ve ikram gibi bişeylerimiz de.

Ama Bahçeşehride olması sorun.

Fakaaat buna da çözüm bulduk, taksimden servis kaldıracağız :)

Siz nerede olmasını istersiniz ?
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

yeminer suan bahcesehir daha uygun gözüküyor. bahcesehir derim ben.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ã?yle bir anlattın ki Hilmi, Beşiktaş bana daha yakın olmasına rağmen ben de Bahçeşehir diyorum. :D

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Bence Bahçeşehir'de eğer havalar güzel olursa çadır kurulması daha güzel ve eğlenceli olur. Hem daha otantik hem daha eğlenceli bir hava yaratabiliriz 8)
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Tabiki Bahçeşehir ayrıca hala çoğunluk katılmıyor arkadaşlar bence bir el atın artık sizin için çok çabalıyoruz valla siz rahat edin eylenin diye neler yapılmıyorki biraz katılımcı olun... Zaman yaklaşıyor hazırlıklar yapılacak ayrıca merak etmeyin harika zaman geçireceksiniz
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

ben de varım... kambersiz düğün olmaz dicem..sen kimsin ki lan dersiniz die demiyorum..herneyse ekleyin beni de listeye..bahçeşehir olur bencede :plotting:
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Gelenler:

FrontsideAir
uLtior
Esen
Yeminer
Yilmax
Artex_Croma
Yener (a.k.a. Wenom)
Psychena
Ulfgar

Rilley
Trulias
Tulkastor
Dragonfly

(Gelme ihtimali yüksel olanları kalın yazdım. Diğerleri muallakta veya haber alınamıyor.)

Seni de ekledik hem de kesin geleceklerin arasına Ulfgar. Bu kıyağımı unutma. ;)

Ne zaman buluşuyoruz?

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

abi buluşma nedir anlamadım ben ne için buluşuyoruz ?
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

esen wrote:abi buluşma nedir anlamadım ben ne için buluşuyoruz ?
pardon millet yani bu hafta olmaz sanırım Yeminerle ben Ankara yolcusuyuz o bakımdan şey ettim :D
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Arkadaslar bizim uni de yapacagımız kesinlestiyse yapılması gerekenleri sayayım size.Her ne kadar haddime dusmesede. En fazla 10 kisilik bir kadro 3 u bizim okuldan digerleri FRPworld tayfası olacak. Frontside zaten benle oldugundan onu katıyorum hemen . Bu tip organizasyonlar boyle hep beraber birlik beraberlik havası icinde yapılamıyor ne yazık ki. O yuzden de Bana muhattap alacagım bir ust duzey admin gerekli . Ben isin okul kısmını halledecegim bir kacta sponsor ayarlamaya calısacagız. yiyecek ve kalacak cadırlarla muzik ve sinema olayını halletmeye calısacagız 3 kisi.

Bu bahsettigim 10 kisi koordinasyon kurulu olacak. tek kisiye hesap verecek.o tek kisi de artık Adminlerden biri olur :D

En kısa zamanda bulusulup konusulmsı gerekiyor ki bizim okulun islerini erkenden garantiye almak lazım...

Bu buyuklukte bir olayı daha once birkac universite toplanıp yapmaya calıstık ama olmadı. Belki duymussunuzdur ICON 1.5 . 9 uni adını koydu koordinasyon eksikligi ve ciddiyetsizlik yuzunden olmadı. bu seferde cuvallamak istemiyoruz bu yuzden isi ciddiye almak lazım.

Velhasıl-ı kelam bu hafta metucon olması sebebiyle bir sonraki hafta haftasonu bir gun bulusursak iyi olur.

Bahcesehir Universitesi Bilim Kurgu ve FRP kulubu baskanı
Mustafa Aykut KILIÃ?
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

3. Yaş organizasyonu meselesini frpworld.com adına ben üstleniyorum, organizasyonu ise sizin ünide yapmaktan daha güzel bir seçenek olamaz zannımca.

Hazır bir organizasyon kurulumuz var ama birkaç kişi daha çekirdek kadroya eklersek daha iyi olabilir. Esen reklam işleirmiz ile ilgilenecek ve bitirdiğinde sitede yayınlayacağız, sadece haber değil, sadece anasayfada çıkan bir pop-up olarak da ayarlanabilir.

Evet bu haftasonu ben metucon'a gideceğim, ve sanırım benden başka da gidenler vardır, o yüzden bu haftasonu olmaz ama ondan sonraki zamanlarda bir buluşma daha yapıp durum değerlendirmesi yapabiliriz, hatta bu buluşma bizzat organizasyonun yapılacağı mekanda olsa daha da iyi olur gibime geliyor.

Metucon da hem bir nabız yoklaması hem de reklam kampanyası yapabiliriz, (bi nevi inceleme amaçlı gidiyorum denilebilir ;) ) bundan sonra kendi organizasyonumuzun mükemmelleştirilmesine bakarız.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Anket wrote:Hoş olmak nedemek fevkalade olur yardım bile ederim________________44% __[ 12 ]
Katılırım iyi fikir, yardım etmekle kalmaz, yöneticilerden olmak isterim_____7%____[ 2 ]
Bu kadar oya rağmen sitede bu işle ciddi ilgilenen 4 kişinin olması (ben, Yeminer, Esen ve uLtior) çok ilginç. (Başka ilgilenen varsa ses etsin.)

15.05.2003 Perşembe sitemizin doğum günü. Hafta içi plan yapamayacağımıza göre hafta sonu olmalı. Organizasyonun tek gün olması bence daha mantıklı olacaktır. Hazine avı tarzı bir şey olacaksa DM gerekli. Zamanımız az.

Ã?yleyse haftaya buluşuyoruz. uLtior ve ben pazar günü müsait olmayacağız. Cumartesi günü de oyunum var ama bir şeyler yapmaya çalışırım. Hafta içi uygun olan var mı?

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

FrontsideAir, ben daha işim başındada söylemiştim şimdi olay benim adımada kesinleşti. Ayın 15inde İzmirde olacağım. Ã?şenmeyim bütün yazıları baştan okudum. Ã?nerebileceğim herşeyin gerçekleşmiş olması beni çok sevindirdi. Özellikle bahçeşehir üniversitesinin frp kulübünün olayın okul içi kısmını alması çok güzel. Hatta diğer okul klüplernide olaya karıştırırsanız dahada güzelleşir işler. Hafta sonu ODTÃ? de olacağız. Anadolu kupası adı altında düzenlenen münazara turnuvasına katılacağız. Yoğun maç programından fırsat bulabilirsem frp buluşmasınada katılmak istiyorum. Oradada konuyla ilgilenen arkadaşlarla konuşmak isterim.

Ankaradaki arkadaşlarla şimdiden görüşmek dileğiyle....
Post Reply