MARMARİSTE KAMPTA hatunlarla sabahtan sahada tanışmıştık.basket sahası ya gençler iş güç olmadıgından akşamüstü hep ordadır.basket maçı arası bizden biri bitirdin demi haritayı diğeride yuh olm lvl 2 den başlatılırmı bari 5 ossun deyince aga inanamazsın 10 saniye içinde 3 kız tepemde.siz laptopda oynamıyonuz dimi.
ben:yoooooooo
esmercene olan:eeeee neye bakıyonuz?
valla karakkter kağıtları var sona bian anladım hem maça gitçem hem gidesim yok kızlar çok tatlı biri değil ama bilirsiniz gurupta çirkin en etrafında olunandır.sözü geçen gibi neyse keyifliydi velhasıl.
dedim nasıl ürkütmesem çok tekniğe girersem sıkılırlar giderler.
şey dedim alıyoruz karakterleri işte bazı ırklar(derken cok ürktüm)var işte sevdiğini(ba ba denyoya bak sevdiğini başlık parası veriyo sankim)alıyosun işte mesleği(!)var.ona göre büyü falan yapıyo(bana bakıyo arkadaş olm ne sacmalıyon gıbılerden.napim gibilerden işaret çaktım.kaçarmıyaaa!yaaa dedi sarışınsal olan:ben zaten hakketten bi fanteziye kaçtım o lafa girerken.
şey orta dünya demi.hani yüzüklerin efendisi gibi.
tam o sırada ben bişey diyemeden üçüncü ben ikinci filmi izlemedim ama yaaa dedi(hıh oldu!bızım oyun yuzuklerin efendisine endekslendi.izlemediysen çık dışarı gibi)baktım kızın yüzü asıldı hemen girdim yooook dedim !arkadaşta şöle bir durdu hıh kızlara teknik konuşcam diye şöle hatta hafif bir guldü bile kıza.sanıyoki ben eeehhm yanlış anladın frp işte başka türlü bişiydir filan.ama ben şey kadar kampta yüzüklerin efendisi miğfer dibi yüzünden o sarışını kaçıramazdım ...gayri ihtıyari üçüncü filmden başladık zaten dedim...kınamayın beni.ve bu asla sallama degildir.ama arkadaşlar kızın mutlulugunu bir görseniz.bi sevindi bi sevindi.İZLEDİİİM BEN ONUUU dedi!
arkadaşların o allah belanı versin bakışları altında görevimi alnım ak bi şekilde frp yi sataraktan tamamladım.duuuuuuuuur!duruuuun!akşamüstü beni esefle kınayan tüm elemanlar terli formalar çıkıp yemekler yenip sahıle ındılermi yılış yılış geldiler.
frp yi sattın yezid diyen ler gecenin sonunda 3 kızla(bir eomer sınıfı onemli degil dedi kız,bir arwen ama ok atçakmış legolas gibi unutmıycakmışım,bide hobbit(dişi)le kralın dönüşünü oynuyolardı.
ya sormayın zarsız sahılde frp zarları kaybolur dıye ve kızlara masa üstü oyunu gıbı gelmesın bıdde romantyık ortama ışık sokmak zorunda kalmayalım dıye zardan bahsetmedık.sorduklarında oyuna baslama sırası içindi attık biz onu dedik.
ve arkadaşların anlattığı gibi ben şunu yaptım sende bunu yaptın şeklinde ama bir dm ciddiyetiyle oynattım.arkadaşlarım dalga gecmeye calıstıklarındada olmaz yapamadın olmadı tutmadı gıbı bol bol kıllık yaptım.halıyle kızlar yapınca kendılerı yapamayınca ınanırmısınız zarsız oynadıgımız o oyunda bıle adamlar kaptırdı ve şöle konusmalar gectı.
x:abi ozman ben düşen sudaki orc a gıydırdım baltayı
ben:olmaz su zaten boynunda nereye kaldırıyon!cucesın sen!
x:ula...arkadasım kıyıdan yuruyom dedım ya!
ben:karsıyada kıyıdan kıyıdanmı geççen akıllım?
x:bu nası gecti(ıhtıraSA BAK kızı gosterıyo hobbit'i)?
ben:orc lara basa basaymış!
x:yuh!
(kızı farkeder!)
Xbenim aklıma NİYE GELMEDİ YAAA!
biz yerde nakavtken kızlar bi halt anlamamıştı!anlatmakda zordu zaten...zarsızda olsa eğlendik.sattıkmı frp yi!hayırlı bir iş için !