dnd player aranıyor...

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

oke ben gelmeye çalışacağımda sizi nasıl tanıyacağım bu arada msn de görüşmek isterim sizlerle sevgiler
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Ben msn vereyim bana ulaşabilirsin carnage_11@hotmail.com
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Karakterimi seçtim ama MSN'den ayrıntılar üzerine biraz daha konuşmamız gerekebilir.

Gelmek isteyen biri daha var. MSN'i: delicevairqhotmail.com Ona da bir ulaşırsın Yener..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Yenerim kardeşim biz kaç kişi olduk böyle?:D hani tamam bard vs.olduk da konsermi veriyorum abi oyunu bana mi endeksledin. şaka bir yana kaç kişi olduk merak ediyorum.
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

birader napalım oynatacak dm yok ortalıkta
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

bu arada msn lerinizi aldım ben sürekli online haldeyim dfunknown@hotmail.com istediğiniz zaman ulaşablirsiniz yani sevgiler
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Karakteri 2nd editiondana da dayanarak düzenliyorum gayet güzel oluyor oldukça eğleneceğiz arkadaşlar. Bu arada Yener msn e gelince yokla beni.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Evet arkadaşlar pazar günü oyunumuzu oynadık, yeni oyunumuza başlangıç yaptık, bence gayette güzel oldu.

Sizdende yorumlar alayım player arkadaşlar :D
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Katııyorum gayet güzel oldu ama ben tam olarak başarılı sayamıyorum kendimi bir dahaki sefere telefi ederim söz
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

buarada morum ve ölümcülüm :lol:
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben de kendimi pek başarılı saymıyorum ama bir dahaki oyuna kadar elimden geleni yapacağım. Bir büyüm de boşa gitti sleep'in 4 HD'a kadar olduğunu bilmediğim için.

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

dfunk wrote:buarada morum ve ölümcülüm :lol:
Zaten sana prestige class olarak, purple dragon knight harika olur. :wink: Comyr' den geliyorsun bide. :D
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Oyun beklediğimde güzel oldu. Sırasıyla geçiyim ben yorumları:
Yener: Takdir ettiğim Dm lerden kendisi, senaryo yapısı, oyunu sunuşu idare etmesi otoriterliği gayet güzel ve başarılı, oyuncu olarak kendisiyle oynamak isterim. Kritik durumlarda başedebildi bazı haras basan oyuncularla:D

Fatih(Ranger): Biraz tutuk başladı gibi geldi ama gayet güzel kendisini aşabildi. Karakter özelliklerini tam bilmiyorum statlarını ve city adaptation ı pek yerleşmemiş olup bu yüzden tutuk olmuş olabilir onuda oyunculuğuna veriyorum. Oyunun ilerleyen evrelerinde yanımdaki oyuna dair fısıldamaları gayet keyif vericiydi kendi adıma pişmanlıkları vs. Tebrik ederim

Fatih(Wizard): Evet kendisininde bahsettiği gibi daha iyi olabilirdi, ama tecrübe edindikçe kendini aşmaya devam edecektir. Wizard oynama ısrarı ve heyecanı dolayısıyla istediklerini pek gerçekleştiremiyor. Fakat birkaç oyun sonrasında wizard olarak gerçekten iyi oyun çıkartacağına inanıyorum

Engin(Paladin): Çok sevdim hareketlerini, oynayış tarzını. Otorite kurma isteğini. Önemli RP leri oyunun biraz geyik evrelerine geldiğinden kendisini sanırım tam adapte edemedi kısım kısım. Usta bir oyuncu olma yolunda hızla ilerliyor. Yalnız çok fazla itiraz ediyor gözümden kaçmadı:)

Burak(Rouge): Oyundan erken ayrıldığı için pek birşey yazamıyorum ama oda tecrübelerini ilerletiyor ve oyunu severek oynadığı belli.

Debers/dfunk(dwarf Fighter): 3 yıl aradan sonra oyuna katılmasına rağmen girişi güzeldi bir cüce aksiliğinde:) bir dahaki oyunda daha fazla rol yapmasını umuyorum. normaldir askerden gelmiştir. Tebrik ederim cücemizi

Ben(Gnome Bard) bilemem. bolbol şarkı söyledim şakalar yaptım. Bu arada arkadaşlar bir dahaki oyunda beni öldürmez iseniz size çok güzel süprizlerim olacak. Gnome'a hergün 1 nisan sloganıyla yola çıkacağım.

Senaryo: Gayet keyif verici, lezziz ve şahane ayrıntılara giremiyeceğim işe dönmem gerekiyor.

Tekrar Yenere ve Saygıdeğer arkadaşlarıma bu oyunda yer aldıkları ve muhabbetlerini paylaştıkları için teşekkür ederim.

Saygılarımla.
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

ultior karakterin ismi deberg ders deil yani yinede hatırladığın için teşekkürler
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Eminim klavyede 's' ile 'g' yakın olduğu için yanlış yazmıştır, yoksa neden yazsın ki? :p (kıvıramadım)

Bu arada Tuğrul'un yazdıklarını okuyunca herkese fazla rol yapamadığını yazmış. Doğrudur. Nedense kimse fazla rol yapamadı. Zaten geç başlamıştık, oyun da yavaş ilerleyince fazla şey olmadı. Bir dahaki oyunun -herkes geldiği takdirde- bomba gibi olacağına eminim.

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Locked